Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mala_sanja

    Bas bih htjela vidjeti prsten. Volim nakit i ne mogu ga se nagledati, pogotovo takav poseban prsten! :o)
    Zao mi je, sto se brinete za sestricnu; raznjezila sam se, kada sam procitala, da Vasa baka i deda nisu dobro. Ma ne znam, kako Tvoja sestricna to ne javljanje moze izdrzati bez grizne savijesti. Mene bi slomilo, da znam, da netko zbog mene pati. Nadam se, da ce se situacija brzo promijeniti na bolje.

    avatar

    21.01.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    vesele pripreme :)) uživat ćeš, ma kako bilo naporno sve i kako bilo svih upadica.. sposa ima super stvari i nisu jako skupe..baš želiš kupiti ? par mojih frendica je iznajmilo, i došlo je oko 1500 kn, a izbor ogroman..a sestrična ? teška situacija, sigurno nije lako riješiti sve probleme u par dana, ali ja si koji put mislim da bi neke ljude trebalo pustit da tresnu glavom o pod da shvate koliko susretni.. to je teška odluka, i rizična, ali odrasloj osobi se teško mijenjaju stavovi u glavi..u svakom slučaju, budi joj blizu..

    avatar

    22.01.2008. (18:34)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Netko će se udati-tralalalala...baš sam happy zbog tebe!!!! Želim vam svu sreću! :-))
    Što se sestrične tiče...ajoj...sigurno je ful razmažena jer da nije ne bi takve scene mami priređivala...treba ju netko malo pritisnit pa da vidiš što bi bježala...baš sam oštra, ha? Hehe...s nekima se tako mora. E ovi tvoji komentari idu na lijevo...mogla bi zamolit Polovicu da ti to sredi... :-D
    PUSA!

    avatar

    22.01.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • Šima

    Imaš vremena i za pozivnice i za vjenčanicu, ali ipak ne odgađaj za zadnji čas.
    A sestrična ti je punoljetna, i njeno je pravo da se ne želi vratiti doma. kako sama kažeš, uvijek joj se udovoljavalo i sve kupovalo umjesto da se problemi riješe. Zašto tvoja teta inzistira da se ona vrati doma? Ili neka joj plaća kao do sad ili neka je pusti na miru. kasno je sad inzistirati na odnosu kad je previše vremena prošlo. Ok, možda sam nešto krivo shvatila, čekam post s detaljno razrađenom temom :-)
    Sretno u potrazi za vjenčanicom!

    avatar

    23.01.2008. (07:47)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Definitivno ćeš morati poslikati prstenje da vidimo. :-) Nadam se da pripreme za vjenčanje ne će biti naporne kako znaju biti. Joj, ne razumijem ti sestričnu, zapravo, ne razumijem zašto je došlo do toga. Nadam se da će se to uspjeti riješiti jer vidim da se cijela obitelj brine.

    avatar

    24.01.2008. (10:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...