ponedjeljak, 29.11.2004.

jesam ja vec rekla da meni treba ukinuti misli, razmisljanja i slicno? ako nisam, sad to izricito napominjem.. ne znam koji mi je vrag bio da si juce idem citati nalaze CTa i ostalih sranja... znam ja da je u meni krizno stanje, al da je toliki raspad sistema, tome se bas i nisam nadala... i da, vecinu vremena sam jako optimisticna, i da... doktori su isto optimisticni (sad...jel su optimisticni samo da meni ulijevaju koliku-toliku nadu, il su stvarno stvarno optimisticni, ne znam...) mama je lose...mama je jaaako lose... i grozno mi je sto uz sva sranja koja mi se dogadjaju jos moram gledat nju takvu... i najbolja drugarica mi je u solidnim depresijama ovih dana... to uopce nije okruzenje za relativno normalan zivot... koja ironija... sad se pitam sta je uopce normalan zivot.... uglavnom... nije sad da navlacim crne misli svud oko sebe, al razmisljam koliko bi kome trebalo da me zaboravi... ono, bas bas zaboravi... da recimo sve ne ispadne kako treba... koliko bi trebalo ljudima da me, onako, nikad vise ni ne spomenu... vec vidim lica pred kompovima sa onim izrazom "opet sere..." al jebesga sad, razmisljala sam o tome...nisam trebala..al sta je tu je... mada, znam ja da cu vas jos poprilicno dugo gnjaviti u zivotu... mene samo Neko Od Gore solidno provocira...jer zna da mrzim kad me provociraju... al izdrzacu ja to... postoji samo par stvari koje me, onako...mogu lomiti, da, lomiti, ne znam jel me se bas moze slomiti... u svakom slucaju, bolest nije medju tim stvarima...dosta sad...
i dalje mi je osmeh light motiv... jos se ne dam, jos me ima...
- 16:20 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.11.2004.

...u suterenu, tunel ka nebesima...
na tankoj gazi jutro mracan goblen tka...
sumorna lica, nasamo sa gresima...
u hodniku bez povratka..
- 11:15 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 26.11.2004.

samo da vas sve malo pozdravim i izljubim :)
- 11:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 17.11.2004.

...eto... ako dodjem do kakvog kompa u medjuvremenu izvijestit cu vas o situaciji :) uzivajte i za mene ovih dva mjeseca :) puse svima! volem vas...
- 00:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.11.2004.

Postavi na svoje mesto svako dobro, zlo još pre... povratka više nema... idem u zagreb, ovaj put ne iz lijepih razloga... neko vrijeme nećete imati šta čitati na blogu, al nemojte me zaboraviti, vratit ću se ja :) jedno dva mjeseca otprilike, mada se ta liječnička razdoblja znaju opako produžiti... ne idem na gripe, ne idem u rijeku, valjda me đole neće zaboraviti :) a svi vi koji idete, kad cujete slovensku i d-moll, sjetite se jedne tamo u klinici Merkur... eto, šta da pričam... više sreće drugi put :)
Sve vas puno volim, vidimo se u nekom drugom gradu, nekom drugom cirkusu, u jednom od ovih zivota :) pusa...
- 16:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.11.2004.

...lomiš mi srce ko bagremov prut, onako, usput...
kad ostaneš sama ti nađeš par dana za nas..
a ja crtam svoje krugove, i prastam stare dugove...
znam, možda se varam, al što da se staram o tom...
zašto ja...
- 21:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 13.11.2004.

nisam htela da menjam svet..ovaj se cinio sasvim ok.. al ne znam promijeniti sebe... negde mu meni je, ocito, kvar... mrak sto me gricka ko mis...a prema meni je nista, Ona Staklena Stvar u kojoj veje kada je pomeris... uvek gledam sat, a odustala sam od onog kad sklope kazaljke krug, ako negde neko i misli na mene... zar su kazaljke tu bitne? cekam da se proturi novi dan...mjesec...godina... da se stvari same dese... tuga lepse zvuci kad se otpeva?! Ne... Ona uopce ne zvuci... i necu praviti nauku od toga... ne znam kako sam dosla na ovaj put, al definitivno ne znam vise kako odavde, bojim se da je cak i moj mali svitac srebrni odustao od toga...da me prati...
- 13:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.11.2004.

"Jednog dana sve će doći na svoje, to znam, ali prethodno bih morao da nađem malo vremena da umrem, i ispunim još par rubrika u formularu Večnosti, tako da baš ne vapim za tim danima..."



Mislim da svi koji me znaju, znaju i koliko mrzim cekati. I sve nesto imam osjecaj da cu se pojesti do ponedjeljka, a uopce nisam gladna, tek da se zna... Uzasna sam ovih dana i čisto žalim ljude koji me moraju trpiti... Ako sam prema kome od vas koji čitate bila bezobrazna ili ću biti, ovih dana, najiskrenije molim da oprostite, nisam ja toliko loša koliko se činim :) imala sam danas taj UZV abdomena, uf što mrzim te medicinske izraze, al eto, navodno su mi povećani paraortalni limfni čvorovi... Zamaram vas svojim glupostima, jelda? Eh... u ponedjeljak imam CT i ako imate svoje male bogove kojim se potajno molite, zamolite ih da obrate paznju malčice i na mene. Jer me je onaj glavni Neko Ko Od Gore Vidi Sve pomalo zaboravio u zadnje vrijeme, zadnjih godina, il već nešto tako... A meni se stvarno ide na taj koncert na Gripama, znate? :)
- 22:44 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 09.11.2004.

"Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno lomataš po bespućima... Ne, bato... Stigao si čim kreneš... Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu... I eto ti... U tome je tajna... u tome je jedini trik..."

Gde je tome kraj...za kog su... ne, niko jos nista ne kopa.. niti ce... opet sam bila na jednom od učestalih izleta u bolnicu u posljednje dvije godine... ma kako zdrava bila, tamo se beskrajno loše osjećam... a da se ne lazemo, ja se samo tješim da sam zdrava, već neko vrijeme :) cilj nosis pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu... moj najveci cilj je jednog dana ozdraviti, pa se vec pripremam za to, ponasajuci se ko da mi nije nista... ponekad me neki sitni problemcici spustaju na zemlju, i vracaju u realnost, srecom, dovoljno sam tvrdoglava da se ne dam. Ovog puta su se nesto opako nameracili, al pokazacu ja njima :) ovaj zivot je jedini koji imamo? A zasto nam toliko treba da to shvatimo... eh... ne pitaj se zasto... tako je bolje... i bog je pristao na to...
Ajmo u malo vedrijem tonu :)) dobila sam dva iz projiciranja :)))) divno nesto! Da mi nije tog dogadjaja danas, vjerovatno me nista ne bi moglo spasiti od demolliranja :)

"Da, zaljubicu se, i to odmah, jos pre podne, pa sam citav dan miran? Kao klinac sam time lepio napuklo srce i dobro je drzalo. Kako se ranije nisam setino sta se ono radi kad te ostavi devojka? ...... Eto. Pala noc, a nisam se zaljubio? Obicno se te stvari porede sa hemijom, ali ovog puta se radilo o cistoj fizici, za promenu? Da bi se nesto moglo napuniti, prethodno se, naime, mora i isprazniti, u tome je sva nauka... dovraga, sve sam rasejaniji? Da bih se mogao zaljubiti, dakle, prethodno se moram odljubiti (u onoj brzini sam to smetnuo sa uma?), ali sad je gotovo, pala karta, povratka vise nema..."
Cista fizika? Hitno mi treba formula...ili je gotovo? Pala karta? A povratak?......
- 22:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.11.2004.

...dok gori nebo...

...il smo samo tu...zbog ravnoteze medju zvezdama...
- 22:12 - Komentari (5) - Isprintaj - #