Komentari

kisnapraforgo.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • panta rei

    ....ja mislim na tvoje zvede...

    avatar

    11.11.2004. (23:32)    -   -   -   -  

  • panta rei

    ....pazim...dobro...

    avatar

    11.11.2004. (23:32)    -   -   -   -  

  • panta rei

    i...i...... ......kada budeš stara babetina ću trčati za tobom i smijati ti se kako si gadna i naborana...eto!.......i šta nećeš na koncert'!?.....e pa nema tog boga koji bi to mogao zeznuti....a ako i ima....ja ću lično da ga sredim da znaš.....napravit ćemo neki biznis...ja njemu po kile koke....on meni tvoj osmijeh za vrijeme slovenske...pa da vidiš....ne želim reći da taj osmijeh vrijedi ko o grama koke....ali...čuj....kad je bog u pitanju...a svi znamo kakve su njjegove navike...onda....ok...sad prestajem:)

    avatar

    12.11.2004. (00:12)    -   -   -   -  

  • alexx

    pile, kad ovo snimanje ne bi zavrshilo hepiendom, nashla bih scenaristu i iskljucala mu jetru a to si jedan bog ne mozhe dopustit, slazhes se? ;)

    avatar

    12.11.2004. (00:18)    -   -   -   -  

  • panta rei

    ................ne znam što još da pišem a imam potrebu......uz sve đoke na svijetu.......fali neka riječ da ti kažem koliko te volim....pas mater......ovo zvuči malo gej,a?...dude...that's so gay:) ....nego dosta o tebi...moram malo pričati o sebi... ...ovako....danas nije bilo roze majce u top shopu....je ti to ok?!??! nije.....nikada... .....slušaj vako....u splitu....na gripama....želim te vidjeti golu.....i seksi...i ako te ti doktori taknu....reci da imaš "ljude" u rijeci koji treniraju kock boxing pa da vidimo pederi jedni....da pederi........... nema tu li la...treba to srezati u korijenu...... uostalnom....svi znamo da si prelijepa da ne bi stajala na svakom koncertu u prvom redu...i ja i ofca ko dva debila pokraj tebe.....đole đole.....a đole bleji tebe...no dobro...da si ne trljam sol na ranu.... ...sad si me naživcirala.....eto zašto se mladi počinju drogirati...upoznaju djevojku....hoće imati nešto s njiom....i šta ona napravi?....šatro brije da je bolesna??!....jel ti msiliš na moj seksualni život?!?!? ne...a?!?!...dobro...branka....dobro.... idem sada.....idem i ne osvćem se....idem pocugati brandy i koji praxiten....eto......uf...... ...vojimo te svi malecka....i drž se......jebi ga......ne stvori se sonet na komšijskom zidu samo tako!

    avatar

    12.11.2004. (00:37)    -   -   -   -  

  • tija

    ajde izdrži......nek to prođe sve fino u redu...i sve će bit opet super...jer...eto ..tako ..je kako je..i mora. bit...jel ...e...ma sve će to bit dobro, vidit češ..... a na gripama ćemo te nacrtat ne bude li tebe , ali čisto sumljam da te neće bit....

    avatar

    12.11.2004. (08:37)    -   -   -   -  

  • ...možda sam i ja romantični anarhist...

    malena ja tebe jako volim. i molim se Onom Gore.

    avatar

    12.11.2004. (14:39)    -   -   -   -  

  • napraforgo

    hvala vam ljudi... a special thnx to tash, za par osmeha, koji su mi jako trebali ;)

    avatar

    13.11.2004. (14:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...