KICKBOXING

srijeda, 27.10.2010.

Viš ti kako je to lijepo

Načelnik Općine Popovača Josip Mišković i predsjednik općinske Zajednice športskih udruga Željko Kasik primili su danas mladog člana Kickboxing kluba 'Moslavac' Marka Filipovića koji je na Svjetskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore održanom krajem rujna u Beogradu osvojio srebrnu medalju u semi contaktu i brončanu u light contaktu u kategoriji do 89 kg.

Čestitajući Marku Filipoviću i njegovom treneru Draženu Šalkoviću na izuzetnom uspjehu, načelnik Mišković istaknuo je kako će Općina Popovača i Zajednica športskih udruga i dalje u skladu s mogućnostima podržavati ulaganje u mlade i prepoznavanje njihovih talenata. ‘U tom smjeru valja razmišljati i da se u okviru dodjele financijskih potpora srednjoškolcima odnosno studentima, uvede određeni broj stipendija po osnovi uspješnosti u sportu'- naglasio je Mišković. Predsjednik ZŠU-a Željko Kasik izrazio je zadovoljstvo suradnjom s najtrofejnijim klubom na području Općine, istaknuvši ovom prilikom i uvjerenje da će se kroz nekoliko godina, izgradnjom nove športske dvorane, konačno riješiti i postojeći problem adekvatnog prostora za rad KBK ‘Moslavac'.


Sjajnim rezultatom iz Beograda koji predstavlja dio njegova dugog vrhunskog kontinuiteta, Marko Filipović nastavio je tradiciju velikih prvaka koje već godinama u Popovači stvara trener KBK 'Moslavac' Dražen Šalković. 'Najveći podstrek u radu predstavljaju nam upravo rezultati i osvojene medalje naših sportaša'- istaknuo je Šalković na današnjem prijemu u Uredu načelnika. Osim što ostvaruje izuzetne sportske rezultate, Marko Filipović odličan je učenik 2. razreda Srednje Tehničke škole u Kutini računalskog smjera, te vrlo uspješan sudionik različitih razina natjecanja iz područja matematike, fizike i kemije.


Eto, baš lijepo.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #