KICKBOXING

subota, 16.10.2010.

Završile pripreme, kickboksači spremni za Europska prvenstva


Prošlog vikenda, u Balama kraj Rovinja i kampu "Colone", a pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice Bale te restorana "Budo" završene su pripreme kickboksača za predstojeća Europska seniorska prvenstva. Pozivu organizatora i izbornika za light contact Pere Miškovića odazvalo se više od 60 kickboksača među kojima su bili i reprezentativci i aktualni svjetski i europski prvaci Bojan i Boris Mišković, Marko Opšivač, Ana Znaor, Kristina Ravlić, Hrvoje i Tomislav Čikotić, Željan Ješić. Pripreme su vodili izbornici Josip Čikotić za low kick, Pero Mišković za light contact te Pero Gazilj za semi contact.



Sudionici kampa su od četvrtka do nedjelje dnevno odrađivali po 2 treninga (ujutro kondicijski - trčanje uz plažu u prekrasnoj prirodi, a popodne se je prezentirala tehnika u dvorani u Balama, koja je proglašena najljepšom sportskom dvoranom na svijetu). Osim treninga, sportaši su upoznati i s pravilnom prehranom, a savjete je dao vrhunski farmaceut mr. Nikola Dajković koji se već brine o pravilnoj prehrani nekolicine svjetskih kickboxing prvaka.

Pred seniorskim reprezentativcima su dva dijela Europskog kickboxing prvenstva - prvi dio od 18. do 24. listopada u Bakuu, Azerbajđan gdje će na rasporedu biti discipline low kick, K1 Style i light contact, a drugi dio biti će u mjestu Lourtaki kraj Atene u Grčkoj, od 22. do 28. studenog ove godine u disciplinama semi contact, full contact i glazbene forme.























Reprezentativci za Azerbajđan su spremni, i u ponedjeljak, preko Milana za Baku kreće 15 sportaša, 6 trenera i 4 službene osobe, i to:






LIGHT CONTACT:
-79 kg Željan Ješić - KBK "Mornar", Split
-84 kg Bojan Mišković - KBK "Budokai", Rovinj
-94 kg Boris Mišković - KBK "Budokai", Rovinj
+94 kg Tomislav Čikotić - KBK "Mornar", Split
-60 kg Mateja Pančelat - KBK "Prime", Poreč
-70 kg Ana Znaor - KBK "Sušak", Rijeka
+70 kg Helena Jurišić - KBK "Mornar", Split

LOW KICK:
-71 kg Zlatko Bajić - KBK "P.Krešimir IV.", Šibenik
-75 kg Manuel Smoljan - KBK "Budokai", Rovinj
-81 kg Luka Šimić - KBK "Sveti Duh", Osijek
-86 kg Marin Roso - KBK "Sveti Duh", Osijek
-91 kg Toni Milanović - KBK "Ameno", Split
-70 kg Nives Radić - KBK "Pit Bull", Split
+70 kg Ana Bajić - KBK "Mornar", Split

K1 Style
-75 kg Anđelko Rebić - KBK "Imotski", Imotski

U pratnji kickboksača su treneri: Milivoj Bajić iz KBK "Ameno", Dario Jurišić iz KBK "Mornar", Joško Sunara i Ivan Bajić iz KBK "P.Krešimir IV.", Tomislav Bilandžić i Damir Šimić iz KBK "Sveti Duh". Sutkinja je Kristina Pilko iz Rijeke, a u vodstvu su izbornici Josip Čikotić i Pero Mišković. Hrvatsku delegaciju vodi Predrag Znaor, predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza.

Eto, sretno na putu i natjecanju.


- 18:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #