KICKBOXING

četvrtak, 22.07.2010.

Tigrovi u kampu u Crikvenici


Grupa dječaka i mlađih kadeta, natjecatelja rođenih od 1999. - 2002. godine, nalaze se u prvom dijelu "Tigrovog kampa prvaka" u kickboxingu, koji se održava od 15.-22. 07. u Crikvenici, u hostelu „Stoimena“.

Na kampu se savladavaju prve najjednostavnije natjecateljske kombinacije, te bazična kickboxing tehnika. U Crikvenici se nalazi ukupno 12 natjecatelja najmlađeg uzrasta, a među njima su i mladi pomoćnici - njihovi stariji klupski kolege Lucija i Josip Cicvara, dok treninge vodi izbornik Hrvatske reprezentacije za kadete i juniore i trener "Tigra" - Zoran Cicvara.

Polaznici Tigrovog kampa prvaka su dječaci Marko Smolić, Lukas Jurašić, Romano Bakin Vinski, Mihael Žgela i Andro Moškun, te mlađi kadeti Antonio Šiljac, Anderas Hlad, Ivan Karas, Florijan Halavanić, Robert Rojtinić i Damir Davidovski.

Drugi dio "Kampa prvaka" u kojem će učestvovati 16 mlađih i starijih kadeta održava se u Dugoj Uvali od 27.07. - 06.08. 2010, dok se onaj najzahtijevniji treći dio "Kampa prvaka" za starije kadete, juniore i seniore - članove Hrvatske kickboxing reprezentacije, održava od 16.-26.08. u Savudriji.

Pred Tigrovima je kao i uvijek, dugo vruće i radno ljeto, a kao preduvjet za svjetske naslove za koje se treba izboriti u rujnu mjesecu u Beogradu. Duž cijele Europe održavaju se kampovi u kojima se pripremaju budući svjetski prvaci, a nama je za nadati se da se i u "Tigrovom kampu prvaka", isto tako, priprema neki novi svjetski kadetski ili juniorski prvak.



Najmlađi Tigrovi na kampu u Crikvenici


Znojna lica i umorni pogledi kazuju nam da se u Tigrovom kampu naporno i ozbiljno radi

Bravo Tigrovi. A prvaka, biti će ih sigurno


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #