KICKBOXING

nedjelja, 27.06.2010.

K1 Seminar u Umagu

MARTIAL ARTS FESTIVAL “MEGA FIGHT” UMAG 2010.

Festival borilačkog sporta Mega Fight 2010 sastoji se od dva međusobno kompatibilna dijela. Prvi dio je seminar borilačkih sportova i vještina. Održava se u razdoblju od tri dana od 8. do 10. srpnja 2010. Drugi, glavni dio festivala održati će se u petak, 9. srpnja na Stadionu Stella Maris u Umagu i cijelovečernji je borilački spektakl s borbama u K1 disciplini kickboxinga i borbama po pravilima slobodne borbe MMA.

Prvi dio festivala su seminari.

Seminar K1 kickboxing. Voditelj seminara Didier Le Borgne iz Francuske. Trener i manager koji je karijeru gradio po ringovima Europe i Thailanda boreći se i trenirajući s najvećim svjetskim šampionima. Danas je poznati trener i manager vrhunskih boraca - Cyrila Abidia K1 zvijezde. Seminar će se održti od 9. do 10. srpnja.




Drugi seminar je iz Ryoi Shinto ryu jiu jitsu (izrazito efikasna i primjenjiva vještina, borbeni stil jiu jitsua naročito prakticiran u bodyguard školama). Voditelji seminara su vrhunski majstori Danny Clarkson iz Irske i Geoff Robinson iz Velike Britanije. Seminar će se održati od 8. do 9. srpnja.




Seminari se održavavaju u Umagu u prelijepom hotelu Sol Garden Istra s 4 zvjezdice (proglašen najljepšim hotelom na Jadranu u kategoriji hotela s 4 zvjezdice). Polaznici seminara imaju priliku učiti od svjetskih majstora po povoljnim cijenama. A sudionici seminara imaju besplatnu ulaznicu za borilačku priredbu MEGA FIGHT.


Za informacije i rezervacije Igor Ivošević 091 784 1083 i na e-mail




Eto, a o samoj večernjoj priredbi uskoro više.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #