KICKBOXING

petak, 30.04.2010.

Kad se tvrde glave slože, sve se može

... da malo parafraziram pjesmicu iz filma "Vlak u snijegu".





Ali, složne tvrde glave nastavljaju dobru suradnju dvaju saveza borilačkog sporta - Hrvatskog saveza tajlandskog boksa i Hrvatskog kickboxing saveza.

Eto, direktor reprezentacije Hrvatskog kickboxing saveza g. Stipan Jurišić izabran je za potpredsjednika Hrvatskog saveza tajlandskog boksa.

To je baš lijepo, čestitam, a biti će svakako doprinos razvoju dobro-borbenih odnosa, a svakako i razvoju borlačkog sporta uopće.

E, a u cilju toga razvoja tajlandskog boksa i suradnje s kickboksačima, u Splitu će se održati trenerski i sudački seminar u ponedjeljak, 3. (18:00 - 20:00 sati) i utorak, 4. (10:00 - 12:00 sati) svibnja 2010., u dvorani za tajlandski boks ŠC „Poljud“ (Gradski stadion).

Radi se o međunarodnom seminaru, koji će voditi prof. dr. Grandmaster Saeny Skeang Phoswart, s Tajlanda i prof. Branko Cikatić.

Diplome s ovog seminara su obvezne za trenerski i sudački rad u Hrvatskom savezu tajlandskog boksa.

Cijena tečaja je 500,00 kuna za trenere i 200,00 kuna za suce, s tim novcima se pokriva dio troška za gosta predavača s Tajlanda, koji će ujedno potpisati i međunarodne diplome.

Očekuje se veliki odaziv i taiboksača i kickbksača na ovaj seminar, gdje će se moći naučiti nešto korisno, dobiti međunarodnu diplomu i napraviti jedan korak naprijed u razvoju tajlandskog boksa i suradnji između saveza tajlandskog boksa i kickboxing saveza.

Zainteresirani za detalje mogu se javiti na kontakt mobitel : 091/ 10 10 220.


Eto, baš lijepo.



- 01:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #