KICKBOXING

petak, 19.03.2010.

Fight card desetog obračuna u ringu




Deseti jubilarni Obračun u ringu koji se održava povodom 15. obljetnice Pit Bulla ponudit će ove godine pravi spektakl ljubiteljima borilačkih sportova iz Splita, Hrvatske i cijele regije.

Na programu je 17 atraktivnih borbi (tri u uvodnom i 14 u glavnom dijelu programa) u kojima će se predstaviti borci iz 13 zemalja sa tri kontinenta. Gledatelji će imati priliku uživati u K1 i MMA (ultimate fight) borbama, a kao glavne borbe večeri izdvajamo nastupe Boba Sappa, jedne od najvećih svjetskih zvijezda koji se bori s austrijskim borcem Sachom Weinpoltnerom, zatim finalne borbe iz dva vrlo jaka Europska eliminacijska Collizion turnira u K1 (superteška) i K1 Max-u (do 70kg) te posljednji po programu i zasigurno spektakularni meč između našeg Frane Radnića i Phillipa Salmona u kojem Frane brani titulu svjetskog prvaka po K1 pravilima (-71,800kg) po WAKO PRO federaciji. Podsjećamo da je u veljači Salmon osvojio finalni Grand Prix Collizion K1 MAX te izborio vizu za Japan.

Svakako moramo istaknuti i nastupe UFC-ovog borca Denisa Stojnića, zatim najboljeg Hrvatskog K1 teškaša Mladena Brestovca, potom rumunjsku borilačku legendu Yonuta Iftimoya, zatim prošlogodišnjeg Big Brother finalistu koji je nokautom oduševio splitsku publiku Marka Dešu, a splitskoj publici zasigurno će također biti jako zanimljiv i uzvratni meč između Damira Tovarovića i Roka Štrucla. Podsjećamo da je Slovenac prošle godine
spektakularno slavio klasičnim nokautom desnim high kickom u trećoj rundi.

Kao i uvijek na Obračunu u ringu prisustvovati će sve značajnije ličnosti iz političkog i javnog života Splita i Dalmacije.

Službeno vaganje i zadnja press konferencija zakazana je u Spaldium Areni u klubu Zipper u petak, 26.03. točno u podne pa se pozivaju svi predstavnici medija, a i ostali ljubitelji borilačkih sportova da dođu u što većem broju.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u Spaladium areni i Joker centru po cijeni od 80kn, a za mjesta u parteru nazovite na mobitel 091 518 22 66. Cijene za parter su od 100kn.

A evo nam potvrđenog fight carda:











Eto. Rekoh ja - opako!


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #