KICKBOXING

ponedjeljak, 07.12.2009.

Sportsko ime DalmacijeOstvariti rezultate je lijepo. Ali, lijepo je i kada te zbog tih rezultata u tvojoj sredini prepoznaju i priznaju. To je u stvari naša najveća želja, ali i najveći problem s kojim se mnogi, gotovo pa i svi kickboxing klubovi svakodnevno susreću. Ne prepoznaje ili ne priznaje ih se baš u njihovoj sredini. U mjestu ili gradu u kojem djeluju i kome donose sve one lijepe rezultate i čije ime pronose širom svijeta.

Čini mi se da je u svemu tome Dalmacija ipak izuzetak. Evo već neku godinu za redom Slobodna Dalmacija organizira javni natječaj za izbor najboljeg sportaša, sportašice, momčadi, ekipe. Traži Sportsko ime Dalmacije.

Kao što možete vidjeti iz članka koji je neki dan na duplerici izašao u Slobodnoj Dalmaciji, od naših kickboksača nominirani su - sportaš: FRANE RADNIĆ i MARKO TOMASOVIĆ, sportašica: ŽELJANA PITEŠA i NIVES RADIĆ, momčad, odnosno klub: PIT BULL.

Čitatelji Slobodne Dalmacije mogu predložiti najbolje putem kupona, ali i putem internetskog portala Slobodne Dalmacije.

Pogledajte, glasajte i podržite naše najbolje sportaše i naš Pit Bull.


A evo, kako stoje rezultati danas:


Eto, i ponoviti ću - brzo KLIK na ovaj KLIK, i dati svoj glas kickboksačima.- 20:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #