KICKBOXING

srijeda, 18.11.2009.

Tužna vijest iz Pule

Da, baš tako, sve nas je rastužila jutrošnja vijest iz Pule. Evo, prenosim e-mail kojeg smo dobili iz tajništva HKBS-a:

Poštovani članovi Hrvatskog kickboxing saveza,
cijenjeni prijatelji kickboxinga

Tužna vijest jutros nam je stigla iz Pule. Naš veliki prijatelj, dragi suradnik, aktivni član Hrvatskog i Istarskog kickboxing saveza g. Zlatko Retkovac je preminuo.

I znali smo da se bori s bolešću, ali cijelo vrijeme smo vjerovali da, kao što ima vjere i volje, da ima i snage nadvladati bolest. Upravo one snage koju nam je pokazao u organizaciji Europskog prvenstva ovog rujna u Puli, kada je iz postelje svom sinu Vanji davao ključne savjete - što i kako.

Nadali smo se, ali ...

Gospodin Retkovac bio je vlasnik turističke agencije A-Turizam iz Pule, a bio je i veliki ljubitelj kickboxinga. Uključio se u rad kickboxing saveza Istarske županije gdje je obnašao dužnost direktora kickboxing saveza. Surađivali smo s njime u organizaciji putovanja naše reprezentacije.

Hrvatski kickboxing savez izgubio je dragog suradnika i velikog prijatelja. Svima nama ostaje da g. Retkovca sačuvamo u trajnom sjećanju.

Sinu Vanji, kćerki i supruzi ovim putem u ime svih članova Hrvatskog kickboxing saveza izražavamo naše iskrene osjećaje najdublje sućuti.

Romeo Deša - glavni tajnik HKBS-a
Predrag Znaor - predsjednik HKBS-a



R.I.P. Zlatko


- 23:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #