KICKBOXING

nedjelja, 15.03.2009.

Kickboxing u Svetom Križu Začretju


U organizaciji kickboxing kluba „Bušido“ iz Svetog Križa Začretja u subotu, 14. ožujka 2009. je u Začretju održan 5. memorijalni kup „ Marko Piljek“ na kojem je nastupilo 34 takmičara iz 4 kickboxing kluba Krapinsko - zagorske županije.

Borbe na turniru vodili su državni kickboxing suci gđa. Erna Balen iz Zagreba, Rajko Bartolin iz Zaboka i Ivan Draganić iz Svetog Križa Začretja.

Sudjelovali su kickboxing klubovi: "Ninja" - Zabok, "Zmaj" - Bedekovčina, "Krapina" - Krapina, "Bušido" - Sveti Križ Začretje.

Prva mjesta u disciplini SEMI CONTACT osvojili su:

Za klub „Zmaj“ iz Bedekovčine – stariji kadeti Mirko Ban, -47 kg, Siniša Meštrović -63 kg, juniorka Ivona Jakša, -60 kg, junior - Thomir Jagarčec, -63 kg, i senior Ognjen Ledinščak, -74 kg

Za klub „Ninja“ iz Zaboka – djevojčica Lana Rafajec, -32 kg i starija kadetkinja Karla Bartolin, -46 kg.

Za klub „Krapina“ iz Krapine – dječak Nikola Horvat, -32 kg, stariji kadet Mirko Ranogajec, -37 kg i seniorka Jelena Horvat, -55 kg.

Za klub“Bušido“ iz Svetog Križa Začretja – dječak Adrian Burek, -28 kg i senior Valent Šalković, -63 kg.

Treba napomenuti da je pomoć u organizaciji svoj doprinos dao i gdin. Stjepan Piljek kao glavni sponzor turnira.

Kao organizator i sudac natjecanja gdin. Ivan Draganić ocjenjuje turnir vrlo uspješnim i najavljuje da će dogodine na turnir biti pozvani i kickboxing klubovi drugih županija.


Eto, Zagorci se ne sude i svade, Zagorci se i natječu, a to je dobro. Bravo


- 10:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #