KICKBOXING

srijeda, 04.03.2009.

Najbolji u općinama i gradovima

Ne samo da je kickboxing savez proglasio svoje najbolje, vengo su svoje najbolje proglasile i općine i gradovi. Evo vijesti koja je zasigurno napotpuna, ali, čim dođem do podataka dopuniti ću je, pa će "urbi et orbi" biti objavljeno tko je to proglašen najboljim u svojoj sredini. Dakle, slijedi vijest:

Početkom svake godine zajednice športova gradova i županija proglašavaju najbolje sportaše i trenere za prethodnu godinu. U većini tih izbora kickboksači su među slavodobitnicima. Tako je započela i ova godina.

Nedavno su u Karlovcu priznanja dobili trener Zoran Cicvara te njegovi mladi sportaši Mateja Kunović i Robert Basara.




U Zaboku je članica KBK "BTI" Katarina Jelenčić porglašena najboljom sportašicom grada za 2008. godinu.




U Popovači je Matea Malec najsportašica općine, a Marinela Pleše najbolja juniorka.

U Krapini je najbolja juniorka Jelena Horvat, a mlada nada je Andreja Čvek.

U Rovinju je Bojan Mišković proglašen za najboljeg sportaša, a njegov otac Pero Mišković je najbolji trener.

U Poreču je Mateja Pančelat zbog svojih sportskih rezultata i u ITF taekwon-dou i u kickboxingu - light contact, proglašena je najboljom sportašicom Poreča, dok je njena sestra Atina Pančelat proglašena najperspektivnijom sportašicom Poreča u 2008. godini.



U Vodnjanu je za najboljeg sportaša općine proglašen Teo Mikelić - član KBK "Trojan Istra" iz Pule.




I u „najsportskijem gradu na svitu“ Splitu najbolji trener je prof. Marko Žaja (treći puta već!), a sportaš je Marko Tomasović kojeg je i Hrvatski kickboxing savez proglasio svojim najboljim borcem u ringu za 2006. i 2007.






Posljednja lijepa vijest je stigla prije dva dana kad je Zajednica športova Primorsko-goranske županije proglasila Anu Znaor iz Malinske najboljom sportašicom juniorkom PG županije. Najbolja hrvatska kickboksačica na tatamiju zaslužila je to županijsko priznanje osvajanjem zlata i srebra na juniorskom Svjetskom prvenstvu, zlata i bronce na juniorskom Svjetskom kupu te srebra na seniorskom Europskom prvenstvu.




A štaš ovome dodati nego bravo!


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #