KICKBOXING

ponedjeljak, 14.04.2008.

Kovačić i Agatić pošteno odradili

Poznati njemački amaterski i profi borac Sven Kirsten - višestruki svjetski i europski amaterski i prvak po profesionalnim pravilima odlučio je objesiti rukavice o klin, i to na najbolji mogući način - u svome mjestu Schweinfurtu 12. travnja 2008. organizirao je veliku gala priredbu gdje je branio WAKO Pro titulu Svjetskog prvaka u full contactu, -66,8 kg. Izazivač je bio američki borac Charles Barron - Sven je pobijedio i nepo-bijeđen napušta ring. Koliko mi je poznato, posvetiti će se poslu trenera i suca.


Kao što se iz programa vidi - u borbama su sudjelovala i dva hrvatska borca:

Siniša Kovačić (koji je zamijenio predviđenog Gorana Mimicu) > u borbi za WAKO Pro titulu Internacionalnog prvaka Njemačke u full contactu, u težinskoj skupini do 62,3 kg protiv njemačkog prvaka Marcusa Ritza
i
Mario Agatić (koji je zamijenio predviđenog Božu Perišića) u borbi za WAKO Pro titulu Internacionalnog prvaka Njemačke u full contactu, u težinskoj skupini do 78,1 kg protiv njemačkog prvaka Ferdinanda Macka.

Oba naša borca tijesno su izgubila borbe. Domaćini su bili oduševljeni prikazanim borbama, a to potvrđuje i poziv Mariu Agatići za borbu u Rusiji. Detalji se dogovaraju.

Šteta, ali nije ni izgubljena borba katastrofa kada se odradi pošteno i od srca, upravo kako su to odradila naša dva borca. Svaka čast momci.- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #