KICKBOXING

petak, 08.02.2008.

Žao mi je, ali sad je dosta

Nadao sam se da do ove odluke neće nikada doći, ali prevario sam se, na žalost kao i mnogo puta do sada. Prevario sam se vjerujući da ću uspjeti u namjeri ovaj blog sačuvati s izvornom namjerom - promovirati kickboxing široj sportskoj i ostaloj javnosti u Hrvatskoj.

Nisam uspio i to me žalosti. Pojedini komentatori uporno i stalno žele kroz ovaj blog riješiti probleme u savezu, a da bi dali značaj svojim nastojanjima stalno iznose i upravo naglašavaju sve i samo loše. Problema ima i treba ih rješavati, slažem se, ali ne preko ovog bloga. Za rješavanje problema postoje druga mjesta i drugo vrijeme. Ali, pojedinci su shvatili da je ovdje vrlo velika čitalačka publika i da će brzo i jednostavno svoje ideje promovirati na ovaj način.

Na žalost, isti ti pojedinci su iskoristili moje povjerenje i demokratičnost ovog bloga, upornim, često i neargumentiranim kritiziranjem i kritizerstvom napadali su određene ljude, u nekim slučajevima i vrijeđali. Čak sam imao i ozbiljnih upozorenja, prijetnji tužbama. Ja kao autor ovoga bloga ne mogu niti želim da se ikoga vrijeđa.

Ono što znam, a malo mi je krivo zbog toga, velika, ogromna većina čitatelja se slaže samnom, ali se jednostavno ne uključuje u komentiranje. Tako da ispada da su samo nepravlnosti, lopovluk, laž, kritizerstvo, borba za vlast, nesposobnost, muljaže, naštimaljke - osnovne odrednice hrvatskog kickboxinga. Svi znamo da to jednostavno nije istina i da ima mnogo, mnogo dobroga, dapače odličnoga.

Netko je napisao da mi "propušta filter". Točno je, nemam ni vremena, ni volje stalno pratiti što je i tko je koga uvrijedio, slagao nešto o njemu ili odstupio od namjere ovog bloga. To ne želim kontrolirati, a nažalost, nemam druge mogućnosti do onemogućiti komentiranje.

Tko želi, dobiti će informaciju, bilo tekstom, bilo slikom, nastojati ću i dalje promovirati hrvatski kickboxing u najboljem svjetlu, svjestan da velika većina čitatelja upravo to i želi, a mnogi, mnogi sportaši, treneri to i zaslužuju. Jedan dio komentatora će svakako ostati zakinut i žao mi je zbog toga jer su sa svojim pozitivnim pristupom svakako doprinijeli poboljšanjima, unapređenjima ili barem razjašnjenjima.

Žao mi je, u ovom trenutku ne znam drugačije.

PS
Tko god želi komentirati, dati svoj doprinos daljnjoj promociji kickboxinga, slobodno kliknite na link PIŠI MI @ - u lijevom stupcu ispod sata i brojača, napišite e-mailom vaš komentar i ja ću ga objaviti.

- 11:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #