KICKBOXING

srijeda, 16.01.2008.

Ha, a što na sve ovo kaže Branko?

Uvijek u ovako kasno veče, kada prsti više ne slušaju, mozak usporen, a oči poluotvorene, prošvrljam po internetskim stranicama koje informiraju o borilačkim sportovima, nako, svoga informiranja radi, i povremeno čovijek nađe nekih vrlo interesantnih članaka.

Srećom je Bill Gates još davno izmislio funkcije Ctrl+C i Ctrl+P, ja ih iskoristio i prenosim s portala CroRING:


KO World Series u Puli

Na scenu dolazi nova thai boxing organizacija KO World Series koja će tijekom godine održati svjetske kvalifikacije na četiri lokacije. Prema novoj thai boxing organizaciji svijet je podijeljen na četiri velike cjeline: Oceaniu, Aziju, Europu i Ameriku. Točna lokacija na kojoj će se održati finalni turnir još nije objavljena, sa sada se zna samo da je u Europi.

Ocenijski dio kvalifikacija održati će se na Novom Zelandu 9. veljače. Na popisu boraca nalazi se opet jedan Hrvat - Stjepan Radić koji će se boriti Andrewom Peckom sa Novog Zelanda. Alexey Ignashov će se boriti za kvalifikaciju sa Francuzom Gregoryem Tonyem.

Više informacija na http://www.ko-worldseries.com/oceania.html

Drugi kvalifikacijski turnir će se održati u bivšoj portugalskoj koloniji, a danas kneskoj kockarskoj prijestolnici Macauu. Na kvalifikacijama će među ostalima nastupiti Goran Borović u borbi protiv Koreanca Si Ki Kima. Alexeya Ignashov će opet nastupiti u Superfightu protiv Čeha Tomasa Hrona.

Više informacija na http://www.ko-worldseries.com/asia.html




Hrvatska je odabrana za Europski dio kvalifikacija, a tko želi gledati borbe u živo morati će si osigurati mjesto 1. lipnja u Pulskoj Areni. Uz našeg Sinišu Andrijaševića na popisu boraca se nalaze i K-1 zvijezde Rus Alexey Ignashov i Tajlanđanin Kaoklai Kaennorsig. Nisu još sve borbe definirane, za sada su na popisu još Česi Tomas Hron i Petr Polak, Mađar Attila Karacs, Rus Alexander Ustinov i još jedan Tajlanđanin Wanlop Sitpholek

Više informacija na http://www.ko-worldseries.com/europe.html

Američki dio kvalifikacija će se održati u Las Vegasu 9. rujna. Od K-1 veterana moglo bi se spomenuti Deweya Coopera u kvalifikacijskoj u kategoriji do 93 kg. dok se Alexey Ignashov opet bori u Superfightu. Za sada ovo je jedini kvalifikacijski turnir u kojem nema boraca iz Hrvatske.

Više informacija na http://www.ko-worldseries.com/usa.html

Finalne borbe će se 25. listopada održati na još nepoznatoj lokaciji negdje u Europi.

Više informacija na http://www.ko-worldseries.com/final.html



E, što sad mene zanima: Što na sve to kaže Hrvatski savez tajlandskog boksa?


- 23:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #