KICKBOXING

četvrtak, 27.09.2007.

SP Bg - 2 dan: Dobro je počelo

U srijedu je navečer na rasporedu 2. dana svjetskog prvenstva bilo svečano otvaranje, a zatim je održano i 8 borbi u light cntactu, 4 borbe u low kicku i 4 borbe u K1 Style disciplini.

Samo svečano otvaranje, sportski gledano bilo je lijepo - ne predugačke govorancije, ne predugački kulturno umjetnički program (uobičajeno nezanimljiv sportašima), ali posebno je bilo lijepo vidjeti gotovo popunjem parter dvorane Pionir sa sportašima.

Zastave su se vijorile, isticali se natpisi zemalja, pravili važni sportaši u svojim nacionalnim dresovima. Bljeskali su blicevi na sve strane. Sve u svemu jako lijepo i za pamćenje.














Sam izlazak reprezentacija, uobičajen. Publika je redom sve pozdravljala onako ležerno, a kada su Hrvati izlazili bilo je i zviždanja, a zviždalo se još i Crnogorcima (tko zna zašto?). Ali, ipak je sve to bilo u sportski podnošljivim okvirima.




























Predborbe prvog dana



Što se borbi tiče, u njima su sudjelovala i dva naša predstavnika u light contactu: Dejan Čepić u kategoriji -69 kg i Sanjin Dedić u kategoriji -79 kg.

Dejan Čepić susreo se s Britancem Audifaxom Kingaom i nakon tri runde, suci su jednoglasno donijeli odluku da je pobijedio Dejan s 3:0. Dejan se već sljedećeg dana susreće u 1/8 finala s Hmdanom Mohamedom.


























Sanjin Dedić, činio se ima nešto lakši posao protiv Makedonca Slobodana Kajmakoskog, ali, borba je bila dosta naporna. I Sanjn je jednoglasnom odlkom sudaca 3:0 pobijedio svog protivnika i plasirao se u 1/8 finala gdje se u četvrtak očekuje Ukrajinac Ruslan Batrudtinov.


























Sve u svemu, srijeda je bila jako dugački dan. I ždrijeb, i sudački seminari, pa Generalna Skupština, pa svečano otvaranje, pa prve borbe. A pred nama je i četvrtak u kojem skoro svi naši natjecatelji nastupaju.

Pa sretno svima.




- 01:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #