KICKBOXING

subota, 15.09.2007.

Adria Cup 2007


He,he, kako lijepo. Blog o Istri objavio je najavu natjecanja, a ja sav sretan da ne moram prepisivati i smišljati, copy - paste, pa čitaj narode. Evo, o čemu se radi:


U subotu (dakle, danas, opaska moja), 15. rujna u sportskoj dvorani Patinaggio u Puli održat će se Međunarodni kickboxing turnir "Adria Cup 2007" u organizaciji pulskih kickboxing klubova "Lav" i "Planet Sport", a u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom. Na turniru će se nadmetati natjecatelji u disciplinama semicontact, lightcontact i aerokickboxing u dobnim skupinama od djece (7, 8 i 9 godina) do seniora preko 20 godina starosti.

Značaj ovoga turnira je, prema rječima Romea Deše, glavnog tajnika Hrvatskog kickboxing saveza, što će ovo natjecanje poslužiti kao dodatna provjera spremnosti natjecatelja kadeta i juniora pred odlazak na Europsko prvenstvo u Faro u Portugal, odnosno provjera za seniore pred njihov odlazak na Svjetsko prvenstvo u Coimbru, također u Portugalu. Za očekivati je da će na ovom turniru stoga sudjelovati veliki broj reprezentativaca i vrsnih kickboxera.

Zainteresiranost za ovaj turnir su do sada pokazali kickboksači iz Italije, Slovenije i Hrvatske. Prijave su u tijeku, a satnica natjecanja je sljedeća:

9 sati - početak nastupa natjecatelja u aerokickboxingu pojedinačno i ekipno
11 sati - početak nastupa natjecatelja u semicontact borbama
14 sati - početak nastupa u lightcontact borbama

Ulaz na tribine je slobodan.

Daklem, vidimo se u Istri!

- 00:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #