KICKBOXING

subota, 21.07.2007.

Skok



I kakve sada veze ima ovaj skok na splitskim Bačvicama, koji je ovako vrhunski uhvaćen okom, okidačem i objektivom majstora fotografije - s kickboxingom? Možda je ovo na slici neki kickboksač u pauzi treninga, ili ... tko zna, možda i jeste, ali nije to povod.

Direktne veze nema, ali čim se pogleda ime autora - Ilija Veselica, poveznica je tu. Ilija Veselica, koji je na ovim stranicama već imao svoje dvije "virtualne" foto izložbe, inače je čest gost na kickboxing natjecanjima, a i na ovome blogu ima dosta njegovih fotografija.

Konkretni povod objavljivanja ove fotografije jednostavnog naziva "Skok", na mom blogu je posljednji, srpanjski broj časopisa Digital Foto. Na natječaju časopisa "Svijet u pokretu" Ilija Veselica dobio je nagradu za najbolju fotografiju na zadanu temu. Bravo, Ile, čestitam!


Pregledavajući Iletove foto galerije na njegovoj stranici www.ile85.com ili na foto web portalu Fotozine u oko mi je upala još jedna ne-kickboxing fotografija.

Pogledajte:



Lijepo, zar ne?


Inače, Iletove legendarne kickboxing fotografije, mislim da su već svima poznate. U više navrata su objavljivane i na stranicama ovoga moga bloga. Vrijedi ih još jednom istaknuti i pogledati.








Ile, majstore!

- 18:45 - Komentari (34) - Isprintaj - #