KICKBOXING

četvrtak, 26.04.2007.

Bilo je best u Bestu

Poštovani čitatelji i posjetitelji ovoga moga bloga - vrijeme je nezaobilazan faktor u našim životima, a vremena ko ni novca (rijetki će reći i pameti, a ja slobodno kažem) ni pameti - nikada dosta i iste te stvari nitko ne dijeli, na žalost. No, ne želim sada lamentirati o prolaznosti svega navedenoga već samo o tome da jednostavno sada nemam vremena pisati širi post s opisom borbi koje sam gledao u Bestu. A hoću. I slike ću uploadati (blaženi naš hrvatski).

Dok ne uhvatim vremena, a hoću, pozivam vas da pogledate nekoliko najava iz Večernjeg lista, i web portala Profightstore i bosanskog Bljesak info

Izvještaje možete pročitati na web portalima Index.hr, Profightstore i na internetskim stranicama Večernjeg lista

Komentare onih boljih i onih malo manje boljih poznavatelja možete pročitati na forumima; Nokaut i UF Forum.

A pogledajte i članak objavljen u Večernjaku:




Nadam se da su zainteresirani, kada nisu mogli vidjeti jedan drugome preko ramena u Bestu, ipak doznali informacije i rezultate. Ja ću evo sada ipak napisati rezultate i ilustrirati, nako - pamćenja radi.














1. borba: low kick, -91 kg, 3 x 2 min
Denis Marjanović (BiH) - Ivan Stanić (Cro) - 0:3
Nakon prve runde u kojoj je gubio, Stanić nadoknađuje i dominira u drugoj i trećoj rundi. Jednoglasnom odlukom sudaca Ivan Stanić zasluženo pobjeđuje.










2. borba: low kick, +91 kg, 3 x 2 min
Stanko Pavlović (Srb) - Zoran Dorčić (Cro) - Dorčić TKO 3.r,
Apsolutna dominacija Dorčića, nakon KO u drugoj rundi Pavlović se ne snalazi, u trećoj rundi u 51. sekundi drugi KD, a gotovo na samom kraju i treći KD, sudac odbrojava do 10. Tehničkim knock outom u 3. rundi pobijedio je Zoran Dorčić.




3. borba: low kick, +91 kg, 3 x 2 min
Mladen Božić (Srb) - Marin Došen (Cro) - 1:2
Vrlo izjednačena borba u prvoj rundi, u drugoj Došen stvara prednost, u trećoj iskusni Božić nadoknađuje. Podijeljena odluka sudaca i tijesna pobjeda Marina Došena.






4. borba: low kick, -91 kg, 3 x 2 min
Dalibor Kršić (BiH) - Stipan Ivić (Cro) - Kršić AB Ivića u 3.r.
Beskompromisna borba vrlo jakih udaraca. U početku izjednačeno, na samom kraju 2. runde Kršić obara Ivića. Na početku treće runde - 19. sekunda, nakon primljenog desnog krošea, Ivić traži liječničku pomoć, utvrđuje se da su mu izbijena 2 zuba i borba završava predajom Stipana Ivića zbog povrede.








5. borba: low kick, +91 kg, 3 x 2 min
Nikola Maletić (Srb) - Zoran Majkić (Cro) - 0:3
Nakon ujednačene prve runde, Majkić u drugoj i trećoj rundi ostvaruje prednost te jednoglasnom odlukom sudaca pobjeđuje.










6. borba: low kick, +91 kg, 3 x 2 min
Nikola Dimkovski (Srb) - Ivica Ivić (Cro) - Dimkovski TKO 3.r.
I mlađi brat Ivić beskompromisno ulazi u borbu. U početku izjednačeno, na samom kraju 1. runde Dimkovski obara Ivića desnim high kickom - čista Ivićeva nepažnja. U drugoj rundi Ivić se ne vraća snazi, gubi, a tako je počela i treća runda. Najprije Kršić nakon 9 sekundi obara Ivića, zatim nakon 1:02 minute Kršić ponovno obara Ivića, sudac odbrojava do kraja - i Ivica Ivić gubi tehničkom knockoutom u 3. rundi.








7. borba: K1 Style, -75 kg, 3 x 2 min
Dragan Mičić (Srb) - Mario Princ (Cro) - Princ KO 1.r.
Vrlo izhednačena i oštra borba od samoga početka. Princ nakon 1:51 minute obara Mičića, ali Mičić se vrlo brzo vraća u pravu borbu. I druga runda je izjednačena, ali iskusni Princ ne dozvoljava iznenađenja i nakon 1;40 snažno udara Mičića. Sudac broji, Mičić odmahuje glavom i sudac odbrojava do 10. NA kraju se ispostavlja da je Mičić odmahivao glavom jer se na slaže s brojanjem, a sudac je mislio da Mičić odmahuje glavom jer ne može više. Sve u svemu, Mario Princ pobjeđuje knock outom u 1. rundi.










8. borba: free fight, -84 kg
Stipe Bekavac (Piranya Gym - Opatija) - Damir Mirenić (Black Dragon - Zg)
Damir Mirenić pobjeđuje gušenjem protivnika.










9. borba; free fight, -93 kg
Igor Pokrajac (Cro Cop Team - Zg) - Slaven Planinić (Gracie Barra - Mostar)
Nakon GnP nokauta sudac prekida borbu i proglašava Igora Pokrajca pobjednikom.










Eto.


- 23:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #