KICKBOXING

petak, 09.02.2007.

Znaore podnesi ostavku!

Došlo je vrijeme za ostavku Znaora!

O čemu se radi?

Ima dosta tome, još s početaka moga bavljenja kickboxingom, bio sam prisutan kada je Znaor, tadašnji, a i sadašnji predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza, otprilike rekao: "Sanjam taj dan kada će se kickboxing pojavljivati ne samo u sportskim novinama, nego i u kuharicama, u ženskim časopisima, u Areni.

I evo!





Izašla nova Arena, i u sredini, na duplerici slika i kratki članak u kojem je predstavljen kickboxing klub "Croatia" iz Zadra, a kojeg vode Robert Modrić i Edi Milošević.




Dakle, Znaore, što se čeka? :-)))


Šalu na stranu. Kickboxing klub "Croatia" iz Zadra već je više od dvije godine punopravni član Hrvatskog kickboxing saveza, a paralelno kao Klub tajlandskog boksa član je i Hrvatskog saveza tajlandskog boksa. Treneri u klubu su Robert Modrić i Edi Milošević, inače obojica dragovoljci domovinskog rata.

U ove dvije godine aktivnog djelovanja Robi i Edi su s Ninom Maksanom u Pakoštanama otvorili još jedan klub "Croatia". Također, uspješni su organizatori državnih prvenstava u thai kickboxingu i Muay thaiju, kao i ljetnih priredbi. Posebno valja naglasiti da su već dva puta u prosincu organizirali humanitarnu kickboxing priredbu za udrugu mentalno retardirane djece "Svjetlo" iz Zadra, gdje su okupili veliki broj sponzora i svim članovima udruge osigurali lijepe božićne poklone kao i novčane donacije.

Što se sportskih rezultata tiče - posebno se ističu Ante Verunica, Nino Gulan i Marin Radulić koji su prošle godine na svjetskom kickboxing prenstvu u Zadru postali svjetski juniorski prvaci.

Ekipa i dalje nastavlja s aktivnim radom, pa su ove godine domaćini Hrvatskom prvenstvu u tajlandskom boksu koje će se održatu u Sukošanu, 4. ožujka 2007.

Lijepo, svaka čast na aktivnostima, ali i na rezultatima, mada oni možda u ovakvim uvijetima i nisu najvažniji.


- 23:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #