KICKBOXING

srijeda, 24.01.2007.

Bravo Natalija!

Izgleda da je došlo vrijeme lijepih vijesti, evo jedne takve:

Natalija Šimac, juniorka, kickboxing reprezentativka, članica KBK "Mega Centar" iz Rijeke i Hrvatskog kickboxing saveza dobitnica je jedne od najprestižnijih sportskih nagrada za mlade sportaše: "Ivica Jobo Kurtini - Junior" za 2006. godinu.

Pogledajte danas objavljeni članak u riječkom Novom listu:




Odmah su iz tajništva kickboxing saveza, kao i od predsjednika Županijskog kickboxing saveza Primorsko - goranske županije stigle čestitke:

Poštovani članovi Hrvatskog kickboxing saveza,
cijenjeni sportski dužnosnici i novinari,

posebno mi je drago što Vas mogu obavijestiti da je jednu od nasprestižnijih sportskih nagrada za mlade sportaše "Ivica Jobo Kurtini - Jinior" za 2006. godinu dobila naša šampionka NATALIJA ŠIMAC - kickboksačica, članica Kickboxing kluba "Mega Centar" iz Rijeke.

Natalija je ovaj vrijedan trofej zaslužila svojim rezultatima - Svjetska juniorska prvakinja u low kicku i Europska prvakinja u low kicku u seniorskoj konkurenciji.

Ovo je drugi puta za redom da ovu prestižnu nagradu dobiva kickboksačica - za 2005. godinu trofej je dobila Ana Znaor.

Koristim priliku te u svoje ime, u ime vodstva Hrvatskog kickboxing saveza kao i u ime svih članova iskreno čestitati Nataliji i njenom treneru Igoru Ivoševiću. Vrijedan rad, puno truda i odricanja donijeli su vrhunske rezultate i zasluženo priznanje s kojim smo svi mi iz Hrvatskog kickboxing saveza iznimno ponosni.

Bravo Natalija i od srca sve čestitke.

Romeo Deša
Glavni tajnik Hrvatskog kickboxing saveza


Prenosim i upravo prispjelu čestitku Igora Bezjaka - predsjednika Kickboing saveza Primorsko - goranske županije:

Postovani,
u danasnjem izdanju Novog lista izasla je predivna vijest,

NATALIJA SIMAC, ČLANICA KBK "MEGA CENTAR", DOBITNICA JE NAGRADE "IVICA JOBO KURTINI - JUNIOR".

Ovom prilikom izrazio bih ispred Kickboxing saveza PGŽ i svih njegovih članica iskrene čestitke Nataliji Šimac i njezinom treneru Igoru Ivoševiću na dobivenoj nagradi.

Ovo je jos jedan dokaz da na podrucju Primorsko-goranske županije treniraju vrhunski kickboxači, koji vec godinama ostvaruju vrhunske razultate na svjetskoj i europskoj razini, a danasnja vijet je potvrda da isti ravnopravno konkuriraju ostalim sportasima iz drugih sportova, te su kao takvi danas prepoznati u siroj sportskoj javnosti.

Bravo Natalija!

Igor Bezjak, predsjednik KBS-ŽPG





Što na kraju reći nego BRAVO NATALIJA, čestitke i s moje strane.



- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #