KICKBOXING

subota, 20.01.2007.

Marko brani titulu

Danas Marko Tomasović, aktualni WAKO Pro Europski prvak u full contactu u težinskoj kategoriji -94.100 kg u Milanu, brani svoju titulu. Izazivač je Talijan Agostino Pavesi, a meč će biti u 10 rundi po 2 minute.

Vijest o tome prenose i Sportske novosti:



Obzirom da je Marko sve podredio svojoj borbi na splitskim K1 kvalifikacijama 10. ožujka ove godine ("Obračun u ringu V."), možemo samo zaključiti da će biti teško, bez obzira što izjavljuje novinaru. Isto tako, početkom siječnja, kada je Marko dobio poziv u tijeku su bile pripreme u teretani, a Marko je imao više od 97 kg. Sve to - iznenadni poziv na obranu titule, tijek priprema za borbu koja je tek u 3. mjesecu te Markova težina koju treba skinuti ne daje nam baš previše nade za uspjeh. Ali vidjeti ćemo.

Osim Marka, u Milano putuje i Riječanin Matej Benić koji će se u predborbama boriti u low kicku u 5 rundi po 2 minute.


Marko obranio titulu



Najnovija vijest - Marko je obranio titulu WAKO Pro Europskog prvaka u full contactu u težinskoj kategoriji do 94,100 kg. Borba prtiv talijanskog izazivača Agostinija Pavezija, na njegovom terenu, je bila vrlo teška, Marko je bio prilično umoran, početak borbe je gubio, a sve svoje snage iskoristio je u zadnje tri runde koje su na kraju donijele prevagu od samo jednog boda. Jednog, ali vrijednog i Marko je obranio titulu.

Čestitke Marku, a sada slijede intenzivne pripreme za K1 kvalifikacije - dizanje težine i sve ostalo nužno za tu borbu.

Matej Benić je po ocjeni naših predstavnika bio bolji, međutim odlukom sudaca 2:1, Matej je izgubio borbu.

Čestitke našim borcima.


- 23:41 - Komentari (3) - Isprintaj - #