KICKBOXING

nedjelja, 15.10.2006.

Koliko para - toliko muzike

U subotu navečer trebala je biti još jedna u nizu priredbi Super League u Beču. međutim nije. Zašto?

Pa, nakon dužeg vremena nesređenih stvari, kašnjenja, pa i izostajanja plaćanja. Dogodilo se ono što se trebalo dogoditi - priredba nije održana. A, dogodilo se na najgori mogući način - otkazana je neposredno pred sam početak.

Leonardo Komšić doveo je Kingovce - pored Igora i Valentina, doveo je još tri juniora za predborbe. Zatražio je od organizatora da mu isplati pola dogovorenog iznosa (pokrivanje troškova dolaska), međutim organizator to najprije nije htio, već je obećavao da će to učiniti preko računa, da bi kasnije izjavio da je novac za hrvatsku i talijansku ekipu podigao (i uredno potpisao) neki manager iz Rijeke.

Sve u svemu - prozirna igra, Leo ne dozvoljava zajebanciju sa svojim momcima te donosi odluku - povlačenje! Bravo Leo! Ali nije samo Leo ostao neisplaćen, neisplaćeni su bili svi i odmah su se pokupili i Talijani, i Nizozemci i Bosanci. Pred sam početak priredbe - nije se imao tko boriti.

Nažalost, nepovoljna situacija već je duže vremena pristutna kod organizatora Super League - dugovanja su i prema Princu i prema Zoraju, ali i drugim borcima. Šteta, jer bile su tu dobre borbe, odlični borci, a bilo je sve to dobro i praćeno u medijima.

Za nadati se da će ekipa stati na noge i nastaviti s radom.

- 07:58 - Komentari (9) - Isprintaj - #