KICKBOXING

utorak, 26.09.2006.

SP 21 - Dolaze li dolaze

1. dan Svjetskog prvenstva



Danas je, što se dolazaka tiče, bio udarni dan. Došle su reprezentacije Velike Britanije (113), Mađarska (115), Njemačka, Švicarska, Latvija, Egipat, Izrael, Kazahstan, Bjelorusija, Turska, Kanada, ... i još dosta drugih.

Naravno, prihvat tako puno različitih reprezentacija, želja, problema, očekivanja, i čega sve ne. Izraelci se spremajub za svoj Yom Kipur, Muslimani za Ramadan, Ruse baš briga za sve, neki se skupljaju jedan po jedan, i na kraju sve dolazi na svoja. Sve u svemu, danas je registrirano, izvagano i pregledano oko 700 natjecatelja i ostalih gostiju.

Biti će i puno slika, dapače, jako puno. Naime, Hrvatski kickboxing savez sklopio je ugovor s firmom "SOHO sustavi", a iza tog imena kriju se oni fotoamaterski profesionalci s kojima HKBS već duže vremena ima dobru suradnju. Da, upravo oni čije slike možete vidjeti u lijevom stupcu ovoga moga bloga.

Inače, raspored je napravljen i stavljen na službenu web stranicu prvenstva.

Sutra nas očekuje još oko 400 sudionika i brojka će se stvarn približiti 1500. Sutra se očekuje Hrvatska reprezentacija - koja broji 228 sportaša i još oko 50-tak trenera i drugih u pratnji.

- 23:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #