Jazz

25.09.2006., ponedjeljak

vikend

ovaj prošli tjedan je bio u k...
Počela su predavanja, nije se ništa puno promjenilo, još uvjek spavam pod predavanjima i tak...:)
a u četvrtak me uhvatila neka bolest, nos procuril, grlo boli, glava, temperatura itd.. ujutro sam umiral. prije faksa sam si kupil one septolete i to sam ko bombne cuclal. Piše svaka 2-3 sata. vraga :)) odma sam 2 pojel i onda svaki sat po jednu :)) moarl sam se izlječit jer sam u petak išo doma, tak da je moralo biti ekspresno:)) i kad sam došo u vojarnu, onda sam još uvjek te septolete rokal ali sam još i 5 andola roknul. E to je prava stvar instantno sam bio izlječen :))) mogo sam poletjet, ali sam ipak odležal dan, pogledal 2filma i završil jednu igricu:)

A u petak mi je bilo onak malo bolje, ali kad sam došo doma imao sam jače oružje lupocet 500:))))))
ta 2 bi te i od side izlječila.

Ipak sam išo van, bio je rodjendan od slavenove sestre, 15. godina. sve njezine frendice i nas četri,bilo je malo čudno. ali ljepo je vidjet da još ima ljudi koji se mogu napit od jedne pive ili jednog dalmatina(00003 :))) Slaven je otišo s curom, saša u 11 doma, damir je pizdil na nešt i onda otišo, tak da sam i ja nakraju oko pol 1 otišo.
kaj ja znam, bilo je malo glupo, ali moglo je biti puno puno bolje.
ALi šta sam pio, eeee:))

čaj s rumom, još kad ga dafi napravi mmmmmmm:))) lječi sve. prvi mi je neki dječji napravil, ali zato je drugi nadoknadil sve to, uuu, mislim da je bilo malo vode unutra :))))

itak subota:
digo se oko 12, najel otišo na skuteru u kutinu, to je bila avantura :))) ali brzo sam došo, nisam stisko skuter tak da sam se vozil nekih 70 prosjek, šteta šta nije bilo nekih jugiča ili uniča na cesti da ih prestignem :)), ali sam slavena zbrijal, utrkivali smo se, izgubio je ...:))) mozda bi me dobio da je s 90 prešo preko ležečih policajaca kod škole :))

i tak to je bilo najzanimljivije, navečer smo otišli u poemu popili nešt i otišli doma, još sam i stogo na big brother :)) uuu kako sam bio sretan.

i jučer nije ništ bilo, vratil sam se nazad u zagreb, sad sam na faksu skidam neku muziku i filmove. i tak..

e i dmr: skini hey joa i wild thing ako očeš od jimiya, ja mogu svirat bas, tj naučit ču..

pozdrav svima i čujemo se vidimo šta god...
- 11:35 - Komentari (7) - Isprintaj - #

16.09.2006., subota

praznici pa, pa...

Eh sve sta je ljepo kratko traje, tak su i ovi moji praznici prohujali ko nešta jako brzo.

E zadnji dani su bili, sta ja znam..

Sa starim sam poljepil sve pločice na moj ulaz u sobu, ali to baš i nije bilo korisno jer se moja stara danas razljepila ko palačinka na stepenicama i rasjekla ruku. Čak je i šavove dobila. A u četvrtak smo mi pili tu kod mene i onakvi pjani niko se nije razbil, šta da kažem bog čuva budale i pijance :))

Svirali smo jučer, bilo je dobro samo šta je dan bio sav neki u k.. pa nam se i nije dalo ali dobro je bio, napravili smo i novi popis pjesama koje bi trebali sad kroz godinu naučit i tak.

danas je bio i strit race 302 popovača, tam kod SANA. Odgođen je bio zbog kiše na sljedeču subotu, ali bilo je dosta auta i ljudi, a i utrkivali su se. bilo je i egzibicija koje su zapravo i najzanimljivijii dio strit racea, ali ovaj čovjek je zavrijedio zlato, nema šta... evo i slike da to potvrde..

Prvo je skrenul s ceste na livadu i onda se vozil po livadi i sletjel u jarak. Kaže da nije vidjel jarak, jarak je širok 4 m i dubok 3 m, kak ga nemreš vidjet, ali nije mu ništa bilo malo se natuko i ništ. TO vam je ona teorija od prije bog čuva budale i pijance, ali taj je čovjek imao obadvoje :))



i šta je još bilo. Bil sam na danima križa danas. Jel sam neki hambi tam kod bivšeg mac'mayersa, ali baš mi i nije ostal u dobrom sječanja.. Najbolji hambi je u LICI u kutini nema boljeg, samo nemojte tražit nikakve posebnosti kao hambi bez priloga, s malo bibera i soli :)) jel sigurno če ti pljunut u hambi :)))
I slušal sam neku grupu, gitarist im je odličan, ali basist neki stariji, visoki, nosi traperice, majcu i sako, fura neki imiđ, ali nije se baš proslavil, barem ne u mojim očima ko neki super basist :)) sve svira nekak šturo, pojednostavnjuje sve.

A dobro, ali ak oni mogu nastupati onda možemo i ja i damir. Damire mi smo bolji, SAMO NAM BUBNJAR FALI...

pozdrav svima i neznam kad se sad opet čujemo možda još sutra ili ko zna kad..
- 23:23 - Komentari (5) - Isprintaj - #

14.09.2006., četvrtak

Zec ili ...



Danas, ili ti sad prije nekih 20min, sad pošto sam dvije godine imal onu kinder vozačku uspjel sam dobit pravu, i baš sam išo doma. Pa sam si reko ajd idem kroz cignjsku malo proč. Sve dobro izbjegnem one rupe sve super kad vidim neke oći se cakle. Nemam ja ništas tim valjda je mačka, a nije valjda glupa da krene. DA nešt počna skakutat, ali pravi jeb.... veliki zec, neznam u kilaži ali je veliki. Ja sam se bacil desno u nadi da prođem, ali on je valjda vidjel neku plejbojevu zečicu na drugoj strani, ko hipnotiziran samo je skakutal. A bome bi i ja preko autoceste za zečicom:)).
I ništ uspjel sam ga nekak fulat s prvim kotačem, ali zadnji ga ja pošteno potepo, dobro je to šta imam zimske gume odozada, jelda?? da za mene ali ne i za zeca..
Onda sam se okrenul i reko, ajd kad sam ga več zgazil bum ga uzel pa doma za cucka ili šta, ali kad sam ja to vidjel, kako ga je guma zdrobila, i još malo razmazala po asfaltu. Ipak ga nisam uzel jel bi mi cijeli auto zakrvarilo i mozga bi bilo, crijeva i ko zna čega sve ne... i can tell you it wasn't a pretty sight.
nešt kao na ovoj slici dolje samo mu je guma prešla preko glave, spljoštila ga je ovak ali i malo razmazala, to bi mogla biti nova reklama za dukatelu...


Ništ sad idem spavat i nadam se da neču imat nočne more od toga, da me neče zec proganjat, ali zečice se nadam da hoće :)))
- 02:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

12.09.2006., utorak

ah

kaj sam nedavno radil, hm...
Ja i stari smo poceli postavljat plocice kod mene dolje na ulaz, ja sam zadužen za sve one poslove koji netrebaju nimalo pameti, znači štemanje, nosenje, i sve ostale fizičke poslove, ali mislim da bude več sutra gotovo.

e da i neki dan ja i šogor išli na košarku, ali nakraju smo završili na nogometu, s klincima svi su do 10 godina :)) ja sam se pokušavo suzdržat da nekoga ne ubijem ali nakraju su svi ipak hodali doma, ali moram se pohvalit da sam ja sa svojom ekipom pobjedil bilo je negdje 10:3, :)) ja sam bil na golu cijelo vrijeme tak da nisam smetal na igralištu, jer moje nogometno iskustvo je "jako" zavidno. BOlje mi leži košarka iako sam 170cm :)) trice padaju ko kruške, ali najbolji sam pod košem :)))

E da i moram se pohvalit da več nekih tjedan dana popovača ima pravo igralište za odbidojku na pjesku. samo se nemremo skupit nas dovoljno da pošteno zaigramo...

ah i šta da još kažem, ljeto je gotovo za mene faks mi počinje u ponedjeljak, tak da se u nedjelju selim nazad u vojarnu, na još nekih 10 mjeseca stege, vjezbanja, učenja, i svega šta stim dolazi.. ali ajd budem se još malo zjačal i nek dam 2 godinu isto ko i prvu u roku i ko bog, skroman sam ja jelda :))
sad moram još iskoristit ovaj tjedan, najavil sam još jednu pijanku kod slavena u kleti, ali to je odma propalo tak da budemo najvjerojatnije donesli vino i zapili se kod nekoga. Mislili smo to u kleti napravit malo bolje, neki roštilj i tak, ali ništa ove godine.
Jedino sutra imamo probu i samo nek to dobro projde i ko bog, barem nešt. Plako smo izbacili sve pjesme koje smo do sad svirali, tj one koje nismo uspjeli usavršit. Skužili smo da smo birali sve neke depresivne pjesme tak da smo sad počeli se vrčat malo na punk da se malo proveselimo. SAd imamo popis od nekih 10 pjesama koje bi trebali svirat ali to je još sve jako labavo, ko koje če pjesme na kraju ostati..
ali evo popis:

Green day: hitching a ride, longview, basket case
Queens Of The Stone Age: litle sister, medication, no one knows
Rancid: Journey To The End, roots radicals
Red hot chili pepers: Californication, Universally Speaking, Otherside
Clash: Should I Stay Or Should I Go

Ovo je još jako neslužben popis koji če se najvjerojatnije promjenit nakon sutrašnje probe, možda i ne, možda se i proširi ko zna. Ima još pjesama koje mi sviramo ali nisu na popisu. Ovo su zadnje koje smo svirali.

Pozdrav i čujemo se još koji put iz popovače...
- 23:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.09.2006., četvrtak

ah evo me...

Danas je bio dobar dan..

Napokon neka tjelesna aktivnost, danas smo brali krumpir..
Nije da mi je to omiljena stvar ali malo da se rekreiram. digo se oko podne najel ko svinja, prvo žgance a onda neki sendvič od pol kruha, oni lističi sira i šunka,mmmmm samo sam još papriku zaboravil ali i ovak je bilo odlično:))

Onda sam sa starim zvadil frezu iz garaže, ali pošto je bilo pol 1, ja sam ipak predložil da pričekamo do 4, jer ipak je billo malo, zeru prevruče..

I dobro nekak sam uspjel pa sam još malo zasviral i neku igricu odigral, i onda se moralo počet s vađenjem.
ja sam bil zadužen za frezu, vađenje krumpira, i razvažanje.. tj, ja sam radil sve kaj je trebalo..
Nema šta otkad sam doma iskorištavaju me 120%. Ali kaj samo sam negdje tonu krumpira prevezel, sta je to za jednog MUŽA :))

Tam negdje oko 7 smo več bili pri kraju pa kad smo sve odorali, uspjel sam se nekak izvuč.

Išli smo je i dmr, na odbojku na pjesku. Popovača ima novo igralište pa to trea iskoristi dok još ima pjeska, jer kad to cigani nanjuše......:)

ali kad smo došli tam dmr, je vidio neke NEPOŽELJNE ljude pa smo ipak odlučili za košaricu, bilo je dobro, ali od sveg krumpira kojeg sam danas izvozil dmr nije imal šanse. Krumpiral sam ko jesus, tak da znate ko je pobjedil...

i kaj još pogledal sam neke filmove na tv-u, nadam se da neču sanjat krumpire :))

pozdrav... Nemam šta pisat pa serem gluposti..

Ipak sam ja ferovac :)

- 00:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

05.09.2006., utorak

A evo me...

Šta da vam kažem, dugo je prošlo, bilo je tu svega...

tri tjedna kampa...
--bilo je pre jebeno, napucal sam se, dobil sam i svoju pušku, motivacija mi je porasla, bilo je super, a da ste vidli koju sam kondiciju imal, ni svarceneger se nebi postidjel :) Ali zapustil sam se od onda nisam več mjesec dana niš radil, ali od sutra počinjem..:))

bil sam i na moru 10 dana, i doma sad crnčim. spavam do 12 i onda se stari sjeti nečeg i onda po tome drkamo do navečer, onda odem u poemu na pivu dvije, ili donesemo vina i zapijemo se..

Bilo je par večih pijanki ali nemam vremena a i nesjecam se svega što je bilo..

I tak..

Kupil sam gitaru :))) crna ljepa, 5 žica, nice..
nemam još ni jednu kul sliku s njom, jedino imam video šta smo ja idmr svirali, tak da sam srezal jednu sliku



ak ste dobri s menom mozda vam i pokazem video, ali dobri smo, sve bolji i bolji..

SAMO TREBA NAM BUBNJAR, TRAŽIMO BILO ŠTA MUŠKO, ŽENSKO DA IMA BUBNJEVE, NEMORA NI ZNAT BUBNJAT SAMO NEK IMA BUBNJEVE I VOLJE, NAUČIT ČE..... DISKRECIJA ZAJAMČENA, NE SVIRAMO NARONJAKE..

ovo je sad ko u plavom oglasniku.

neznam šta još sad, ču se valjda malo češče javljat. ultra mi je dosadno doma, gladam sve jebene serije na RTL-u, a sutra još moram sa starcima vadit krupir.. jjjupi, ultimativna zabava nema šta. idem sad spat ajd pozdrav i čujemo se još


hvala svima koji su ostavljali komentare dok me nije bilo...

- 23:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off


Brojač

Ja sam STUDENT FER-a (Šta da vam kažem ŽIVOT NIJE FER, ali bog blagoslovio internet i menzu na
FER-u :)


Ja sam "KADET" (ne opel kadet, več vojni kadet :)

Ja sviram BAS gitaru




Ja sam u GOVNIMA DO GRLA (mili bože kud sam zašo bol me snašla u divljini :)


Neču puno duljit..

Dolazim iz Popovače, al sad imam privremeno vojno prebivalište na Črnomercu, tu samo 300 dana u godini očeš nečeš, moraš :))



Volim sve i svašta...


Imam 3 prava prijatelja, koje nebi mjenjal, makar imamo malih razmirica al rješit čemo to.. Nebi nam bilo zanimljivo da nema svađa.



to je sve od mene.. u najmanjim crticama, kad se nešt još sjetim dodat ču.. ili ak naučim kaj u FLASHU budete to vidli, al nema se vremena...


I ŽIVI BILI I NAPILI SE!!!!!!!!!!!!!

Linkovi ljudi koji me čitaju

ICQ:

285-593-729