Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzy

Marketing

vikend

ovaj prošli tjedan je bio u k...
Počela su predavanja, nije se ništa puno promjenilo, još uvjek spavam pod predavanjima i tak...:)
a u četvrtak me uhvatila neka bolest, nos procuril, grlo boli, glava, temperatura itd.. ujutro sam umiral. prije faksa sam si kupil one septolete i to sam ko bombne cuclal. Piše svaka 2-3 sata. vraga :)) odma sam 2 pojel i onda svaki sat po jednu :)) moarl sam se izlječit jer sam u petak išo doma, tak da je moralo biti ekspresno:)) i kad sam došo u vojarnu, onda sam još uvjek te septolete rokal ali sam još i 5 andola roknul. E to je prava stvar instantno sam bio izlječen :))) mogo sam poletjet, ali sam ipak odležal dan, pogledal 2filma i završil jednu igricu:)

A u petak mi je bilo onak malo bolje, ali kad sam došo doma imao sam jače oružje lupocet 500:))))))
ta 2 bi te i od side izlječila.

Ipak sam išo van, bio je rodjendan od slavenove sestre, 15. godina. sve njezine frendice i nas četri,bilo je malo čudno. ali ljepo je vidjet da još ima ljudi koji se mogu napit od jedne pive ili jednog dalmatina(00003 :))) Slaven je otišo s curom, saša u 11 doma, damir je pizdil na nešt i onda otišo, tak da sam i ja nakraju oko pol 1 otišo.
kaj ja znam, bilo je malo glupo, ali moglo je biti puno puno bolje.
ALi šta sam pio, eeee:))

čaj s rumom, još kad ga dafi napravi mmmmmmm:))) lječi sve. prvi mi je neki dječji napravil, ali zato je drugi nadoknadil sve to, uuu, mislim da je bilo malo vode unutra :))))

itak subota:
digo se oko 12, najel otišo na skuteru u kutinu, to je bila avantura :))) ali brzo sam došo, nisam stisko skuter tak da sam se vozil nekih 70 prosjek, šteta šta nije bilo nekih jugiča ili uniča na cesti da ih prestignem :)), ali sam slavena zbrijal, utrkivali smo se, izgubio je ...:))) mozda bi me dobio da je s 90 prešo preko ležečih policajaca kod škole :))

i tak to je bilo najzanimljivije, navečer smo otišli u poemu popili nešt i otišli doma, još sam i stogo na big brother :)) uuu kako sam bio sretan.

i jučer nije ništ bilo, vratil sam se nazad u zagreb, sad sam na faksu skidam neku muziku i filmove. i tak..

e i dmr: skini hey joa i wild thing ako očeš od jimiya, ja mogu svirat bas, tj naučit ču..

pozdrav svima i čujemo se vidimo šta god...

Post je objavljen 25.09.2006. u 11:35 sati.