Komentari

jazzy.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jebemu kurac u hiv pozitivni anus

    ovaj je bil pravi ivl kanivl.sam kaj toga nije bil svjestan pošto je bil pripit.a bubnjar?rekel sam ti da bum obradil ganića,tak da idući put kaj dojdeš bumo imali bubnjara.skoro sam i ja završil na danima križa sa svojom djevojkom,ali dobro je kaj smo odlučili ostati kod mene i prepustili se čarima noći kak bi slaven papučar rekel.i sad ti odeš i kaj bum ja delal.jedini čovjek koji je za akciju je vojskina kučka.saša i slaven,ko da se družim s dva penzića.nije da ih vrijeđam,al mislim da su i sami svjesni toga.jel si to možda blek stenu slušal?bit ću i ja odličan gitarist kad mi neko kupi novu gitaru i multiefekte s kojima ne moraš ni biti na koncertu koliko su dobri...ajd so along my friend,vidimo se već pa bumo onda opalili onaj hakl,još ne spavam noćima zbog onog tvog krumpira svijeće koji ti je donio pobjedu.

    avatar

    17.09.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • MrcHicA

    ej,pa ti bio na danima križa,a ja te nisam vidjela.još sam bila i kod tog fast fooda.ma,strašno.ta grupa koju si slušal je bila onda iluzija,iz ivanića.nisam ih baš slušala,ali kažu da nisu baš nešt.sljedeće godine onda vas slušamo.:))))pozdraf:))))

    avatar

    18.09.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • Jazz

    dmr- da bil je dobar, lud ko šlapa, a pijan ko guzica.samo ti obrađuj ganiča, ali nikad neznaš ko ode na moj blog i vidi oglas, znaš da su naši blogovi an onoj stranici od moslavaca, kak si več reko. moraš počet nabijat komplekse sad ti slavenu, kad on oče van onda ti reci da ideš van sa svojom da mu malo vratiš. a šta buš delal neznam, možda dojdem za vikend, danas idem pitat tam ove naše zapovjednike pa čemo vidjet.. neznam jel to bil blek stena, neki s dugom kosom i ima fendera, niski. opzdrav i jesi dobil dsl???
    Mrchica - da bil sam, očito je bio splet slučajnosti da se nismo vidli ipak si ti osoba koju se nemože ne vidjet. vidjel sam i sanelu. i definitivno slušate nas, rasturit čemo, dok dobimo jednu dotičnu osobu...Pozdrav svima i vidimo se čujemo šta god, amo nemojte šutit....book

    avatar

    20.09.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • MrcHicA

    ej,vidjela sam te neki dan na črnomercu iz tramvaja.hodal si kraj vojarne.valjda te nisam zamijenila s nekim.:))))pozdraf:))))

    avatar

    23.09.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • Jazz

    Najvjerojatnije i jesam to ja bil, sad prošli cijeli tjedan sam bil u zg. Ak sam bil pogrbljen, onda sam ja :))), ali šta je je malo sam se ispravil :)) pozdrav

    avatar

    24.09.2006. (01:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...