Frohe Ostern

16 travanj 2022


Sretan i blagoslovljen Uskrs, katoličkim te pravoslavnim vjernicima (24.4.), od srca! Ova godina je posebna zbog usklađivanja kršćanskog Uskrsa sa židovskom Pashom i islamskim Ramazanom. Budite ujedinjeni i zaljubljeni u život! Otvorite vrata miru i radosti. Darujte srce! Sanjate, maštajte, gradite, ali ne zaboravite pružiti ruku onima oko sebe. Činite drugima ono što želite sebi.








Ostavljam vam tračak proljeća u mom gradu. Uživajte s najdražima u blagdanskim danima!









Oznake: Uskrs, blagdani, čestitka, proljeće

Let's have some fun :)

31 prosinac 2021



Smijte se stalno. Smijte se uvijek. Bolje je od bilo kojeg make upa. Najbolji highlighter. Unicorni i šljokice će konstantno biti u pozadini. :)

Želim vam zdravlja. Hodajte, trčite i tražite svoje mjesto pod suncem. Uživajte u svakoj sekundi i nađite mir u prirodi kad se valovi previše uzburkaju.

Volite i ljubite svakog čovjeka oko sebe.
Nemojte nikada zatočiti svoje emocije u krletku. One su jato ptica koje se mora kretati. Provodite što više vremena s onima koje volite jer sekunde su krhke i nepovratne.

Prepustite se. Ponekad riskirajte. Plešite i pjevajte. Učite i zavirite kroz sve prozore. Prihvatite drugačije oko sebe, ne osuđujte i birajte ljubaznost jer mnogo puta ne znamo što se skriva iza korica. Više zahvalnosti, a manje kukanja. Nemojte biti štrumpf Mrgud!

Ne utapajte se u masi.
Ponosno originalni.
Neustrašivo unikatni.
Jednostavno, budite vi.

Želim vam progres i prosperitet u svim životnim poljima tijekom 2022. godine!





Oznake: zabava, blagdani, party, prijatelji, veselje, nova godina

Postanite PRIJATELJ PREKO PISMA

17 prosinac 2020

Dragi moji,

u trajanju je akcija "Prijatelj preko pisma". Štićenici doma za starije i nemoćne osobe trebaju pokoju toplu riječ, dobronamjeran razgovor i pažnju u ovom blagdanskom periodu kada su im posjete zbog COVID virusa ograničene, stoga Vas molim da izdvojite malo vremena te dobre volje kako bismo im uljepšali ove blagdane. Vaše pismo ili crtež će nekome ispuniti srce i donijeti osmijeh na lice.

Adresa jest sljedeća:

Obiteljski dom "Marija" - navesti ime štićenika -
Stanka Ilića 46
33 000 Virovitica
Republika Hrvatska.

Vi koji koristite društvenu mrežu Facebook lako ćete doći do podataka na stranici "Obiteljski Dom Marija". U nastavku Vam postavljam prilog koji je stigao do mene...



Moje pismo odlazi na put, već sutra.



Budimo svjetlost.

S ispunjenom dušom i srcem Vas pozivam da učinimo maleno, ali dobro djelo!

Oznake: pismo, prijatelj, ljubav, duša, srce, radost, sreća, blagdani, humanost, zajednica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.