Pomalo sve ide

13 rujan 2015

Službeno od ovog tjedna počeli su treninzi, bolje rečeno testiranja. Što se tiče rezultata testiranja, na dobrom sam putu za novu sezonu. Očekuje me naporna i duga sezone, počinje u siječnju 2016 s dvoranskim natjecanjima. Najvažnije je ostati zdrav, sve ostalo će doći.

U ponedjeljak nisam imao nastavu bio je praznik, obilježavaju ga kao praznik rada ovdje. Zato u utorak, najteži dan što se tiče rasporeda. Dobio sam ocjenu prvog testa što sam pisao na satu iz engleskog 80%. Ostali predmeti još nema testova, ali uskoro će i oni. Da se prisjetim prvog dana nastave jer sam to zaboravio, na sat engleskog sam pogriješio učionicu i sjedio sam sve dok profesor nije pitao čije ime nije pročitao Ja sam se ustao i rekao moje. Tražio me da mu pokažem moj raspored, kad mi je rekao da sam u krivoj učionici, odmah sam odjurio naći drugu učionicu gdje sam imao predavanje.

Još nemam laptop i stvarno ne znam kad ću ga imat, tako da i dalje blog ostaje ne uređen i bez slika.

Sinoć sam bio na nogometnoj utakmici, ovdje nogometna momčad je jedna od boljih u US i stvarno jesu, redaju pobjedu za pobjedu. Kad sam se vraćao kući vidio sam u sred kampusa dva jelena, trčao sam za njima da ih snimim ali sve je bilo mutno jer je pomalo noć padala. Tako da stvarno živim u divljini sve okolo je velika gusta šuma.

Nikola

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.