Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isudream

Marketing

Pomalo sve ide

Službeno od ovog tjedna počeli su treninzi, bolje rečeno testiranja. Što se tiče rezultata testiranja, na dobrom sam putu za novu sezonu. Očekuje me naporna i duga sezone, počinje u siječnju 2016 s dvoranskim natjecanjima. Najvažnije je ostati zdrav, sve ostalo će doći.

U ponedjeljak nisam imao nastavu bio je praznik, obilježavaju ga kao praznik rada ovdje. Zato u utorak, najteži dan što se tiče rasporeda. Dobio sam ocjenu prvog testa što sam pisao na satu iz engleskog 80%. Ostali predmeti još nema testova, ali uskoro će i oni. Da se prisjetim prvog dana nastave jer sam to zaboravio, na sat engleskog sam pogriješio učionicu i sjedio sam sve dok profesor nije pitao čije ime nije pročitao Ja sam se ustao i rekao moje. Tražio me da mu pokažem moj raspored, kad mi je rekao da sam u krivoj učionici, odmah sam odjurio naći drugu učionicu gdje sam imao predavanje.

Još nemam laptop i stvarno ne znam kad ću ga imat, tako da i dalje blog ostaje ne uređen i bez slika.

Sinoć sam bio na nogometnoj utakmici, ovdje nogometna momčad je jedna od boljih u US i stvarno jesu, redaju pobjedu za pobjedu. Kad sam se vraćao kući vidio sam u sred kampusa dva jelena, trčao sam za njima da ih snimim ali sve je bilo mutno jer je pomalo noć padala. Tako da stvarno živim u divljini sve okolo je velika gusta šuma.

Nikola

Post je objavljen 13.09.2015. u 01:18 sati.