Hajduk prvi!

25 listopad 2015

Ovi tjedan sam doznao sve ocjene za polovicu semestra, matematika A, welnes A, informatika -A, engleski +B, Povijest B, marketing C. Nadam se da ce na kraju godine biti jos bolje trenutni prosijek je 3.25 od mogucih 4.0. Ovi tjedan sam pisao test iz engleskog ali nisam jos dobio rezultate, sljedeci tjedan ce bit, isto tako sam iz povijesti napravio ispravak iz domaceg rada, pa se nadam da ce i povijest biti vec od sljedeceg tjedna bit A.



Ocijene

Treninzi idu jako dobro, plan je ostati zdrav i sve ostalo ce doci, trenira se dobro svaki dan. Ovaj nadolazeci tjedan altetska staza se renovira, maknut ce cijelu staru stazu i staviti novu, i nadam se da ce napraviti WC i svlacionice . Saznao sam da za proljetne praznike u trecem mjesecu idemo u Myrtle Beach SC, jedva cekam, ne mogu docekat. Rekli su da cemo tamo bit nekih 10 dana i zivit u kucama na plazi, i imati tamo jedno natjecanje.



Bacanje diska



Jedno jutro, 7h



Jesen u Rio Grande



Crveno lisce



Lisce

To je tvoj PUT i SAMO TVOJ. Drugi mogu hodati sa vama, ali niko ne moze hodati za VAS.

Nikola

Polovica semestra 8. tjedan

18 listopad 2015

Evo vec polovica semestra, znaci jos 8 tjedana nastave. Imao sam ispit iz marektinga rijesio sam ga 79%, jos ovi utorak imam engleski. Sve ocjene su dobre tako ih treba odrzati do kraja semestra.

Momci sto su suspendirani iz tima, imaju za kaznu ribati podove svaki dan, znaci kao u filmu je, ciste hodnike, i kafiteriju.



Trening prepona



Prepone



Ucenje



pa uzivanje

Ujutro je dosta hladno temperatura je oko 3 do 5 stupnjeva, trava bude zaledena kao da je snijeg pao, a preko dana se popne temperatura ugrije malo sunce, ali isto je hladno. Svi mi govore kako je ovo nista, da sto ce bit za koji mjesec.

Nikola

Storm Fest, Test 100%

11 listopad 2015

Cijeli ovi tjedan se obiljezava kao Rio tjedan, svaki dan je neka nova aktivnost, najzanimljivije je bilo u cetvrtak, "Storm Fest" parada, velika ako mogu tako rec, ipak je ovo kampus od 2000 studenata, pa se i ne moze rec da je veliki. Uglavnom, bira se kralj i kraljica, glasanje je kao kod nas predsjednicki izbori s svojom ID karticom i cijeli postupak. protekli tjedan su imali svoje kampanje i po cijelom kampusu slike, posteri s kandidatima, a jedan zanimljivi je bio da je ispred svakih vrata u domu ostavio papiric na kojem pise za koga da se glasa i bombone. oko 4h je krenila parada.

Sto se tice skole, vec znate da sam imao test u utorak iz povijesti u cetvrtak sam dobio rezultate iiiii imao sam 100% kakvo iznenadenje, treba nastavit tako, imam jos u ponedjeljak jedan ispit iz marketinga, pa sam miran negdje do pocetka 11. mjeseca s testovima.

Ponedjeljkom uvijek imamo kao sastanak svih nas u timu. Treneri dobiju informacije od profesora koliko ko izostaje i druge informacije. Objasne nam sto cemo imati taj tjedan za trening. Isto tako dobiju informaciju od kampus policije ko radi probleme, ko se pojavio u zapisniku. Tako da proslog vikenda dvojica iz moga tima, policija ih je privela jer su bili pijani, a nemaju 21 godinu tako da su usli u zapisnik. I jedan momak je provalio u neku napustenu kucu tako da je i njega policija uhvatila. To se takoder pricalo na sastanku ali se nisu imenovali "krivci" Trener je iznio tu informaciju, kad se dogodi takvo nesto na kampusu prvo dolazi do njega, i opisuje se kakav je atletski tim ne ko je ucinio kao osoba, nego se prezentirao kao cijeli tim. "atletski tim je najgori, opijaju se, provaljuju" Znaci to je problem svih nas u timu. I da stvar bude gore mi kao tim smo dobili kaznu od sat vremena trcanja uzbrdice, i to kakve uzbrdice, nije se smjelo stat kako bi ko stao produzivalo se vrijeme. Ja sam se raspao na uzbrdicama jer sam gore dolje trcao. Poruka nam je sve sto jedna osoba lose uradi, prezentira se na tim. I trener je s tom kaznom htio dokazati kad jedan padne padaju svi. Inace ta tri momka su suspendirana i nemaju pravo natjcat se vise. Ali sve jedno kazna je odradena.

Moj trener, trener za viseboj, kupio mi je zastavu veliku zastavu Hrvatske i rekao je ovo je zastava kad osvojis prvo mjesto da imas cime da trcis pocasni krug.

Ovdje sam tocno 50 dana, juuuuuuuj, a kao da je proslo puno vise, ostalno je jos tocno 60 dana do kraja semestra.



Utorak navecer nakon izlaska iz ucionice



Al day all night, study!



Zastava je postalvjena!



...



Test iz povijesti



Lijep pogled? ne, uzbrdice.



Uzbrdice

I jedan dio parade.

https://www.youtube.com/watch?v=v2Y5pHxMQuc&feature=youtu.be

U zivotu nema vremena za generalne probe. Svaki dan je predstava za sebe

Nikola



Hello October

04 listopad 2015

Prvi dani u Americi u listopadu. Stigao 10. mjesec. Asocijacije na listopad jesen, lisce, kesten, zuto, tikva, HELLOWEEN. Ovdje su se studenti vec poceli oblaciti kao da su maskare, i setaju od vrata do vrata traze bombone. Svaka kuca, ima po najmanje 3 tikve. Alii kisa ne staje padati.

Zavrsio je prvi ciklus treninga, 3 tjedna se trenira jako, 4 tjedan su testiranja i manji intezitet treninga. Vidit cu di sam nakom prva tri tjedna treninga. Trenirao sam po kisi ovdje, ali nema nigdje svlacionica blizu tako da nije ugodno. Ali sto je tu je,treba bit uporan, ne odustati, pa ce rezultati svoje pokazati.

U utorak prvi test iz povijesti nadam se da ce biti dobro.

Blog sam poceo pisat za svoje kuci, obitlej, a vidim da me sve vise i vise ljudi prat. Hvala Vam!


Nije lako al' se broim vrijeme cini svoje. Nikad nemoj da se bojis hrabri se ne boje.

Nikola

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.