Istina je ljubav https://blog.dnevnik.hr/istinajeljubav

nedjelja, 13.11.2016.

Ima li pravde?

Zlatni kavez ega bljesnuo je i kod ovog pitanja...i onda se otvorio pogled u širinu..
Dok god se pitate da li je pravedan zakon privlačenja znači da još niste svjesni istine a to je da sve sami kreiramo ,svjesno ili nesvjesno i da se svojom vibracijom usklađujemo na onu realnost koja odgovara našim uvjerenjima koja zapravo i kreiraju tu našu vibraciju..Uvjerenja su možda većinom podsvijesna, ali osvijestimo li ih lakše ćemo ih mijenjati.
(Od srca preporučam yt Srđan Roje "fizika manifestiranja")
Na vibracijskoj ljestvici žrtva i beznađe su najniži a kvaka je u tome da će nas naša realnost koju smo sami privukli u potpunosti podržati u našem žrtvenom uvjerenju..Toliko nas voli izvor iz kojeg potječemo da nas pušta da sami biramo...imamo slobodnu volju vibrirati kako god želimo no mnogi najčešće nesvijesno vibriraju onako kako ne žele.
Dobra vijest je što se sve može mijenjati pa tako promjenom naših uvjerenja koja nam ne koriste mijenja se i naša vibracija a samim tim se i usklađujemo s drugom realnosti koja će nas također podržati dokazima...

Osvijestimo li da smo čista energija,vibracijska bića, koja, svakako jesu kako god okrenuli, osvijestimo li da smo svi jedno i uvijek s izvorom povezani, osvijestimo li da je sve što možemo zamisliti ostvarivo u koliko nam uvjerenja dopuste, osvijestimo li da mi nismo naše emocije već su one putokaz koji nam kazuje kakve su nam misli, te da je emocija prva manifestacija, tada počinje i naša ekspanzija i naš put promijene.



Zakon privlačenja je nepogrešiv i savršeno pravedan jer ono što dajemo to ćemo i primiti, drugim riječima živimo li na vibraciji zahvalnosti i naša će nas realnost podržati i svjedočiti ćemo događajima koji u nama bude još tog osjećaja..Dakle, dajemo li ljubav i zahvalnost primit ćemo sve što je na toj vibraciji..
Dovoljno je živjeti život iz zahvalnosti kako bismo bili sretni i ispunjeni....

no to je možda lakše reći nego činiti...
Zahvalnost je vještina koja se trenira, svakim danom se taj osjećaj tim treningom pojačava i nakon 30 tak dana postajete kronično zahvalni.
Naravno, do toga ćete doći budete li svakodnevno zahvaljivali na svemu što imate, na svemu što vam se događa bezuvjetno vjerujući da je za vaše najveće dobro.
Kad dosegnete konstantu u zahvalnosti potreban je svakodnevan podsjetnik npr. u vidu pisanja svojih blagoslova onih kojima već svjedočite i onima koji su na putu ka vama..
Počnite s pitanjem:što bih imao/imala danas da sam se probudio/probudila okružena samo onim na čemu sam jučer bila zahvalna?..
I?!
Śto biste imali?!..



Dakle, ovdje se pojavljuje i bezuvjetna vjera bez koje bi i zahvalnost brzo opala..
Sve je vrlo jednostavno i može se sažeti u rečenicu "kakva nam je vjera takav nam je život"



Nadalje, kako sam ranije spomenula, sve što damo primit ćemo, npr u koliko smo ljutiti na ljude oko sebe, u uredu, u obitelji, u trgovini u banci susretati ćemo jednako raspoložene kolege, članove obitelji, trgovce i službenike te ćemo još i tome svjedočiti i događajima na toj vibraciji.
S druge strane pošaljemo li blagoslov ispred sebe svemu i svima koje ćemo u danu susresti naša realnost će se mijenjati. Možda ne istog trena ali u koliko to budemo činili 30 tak dana sigurno je da ćemo svjedočiti čudima..Isprobajte
Kako smo svi povezani poput kapi u oceanu tako je svatko tko se nađe s nama na ovom putovanju i odraz nas, pokušajte svakog promatrati kao djelić sebe i umjesto da se suprotstavite situaciji odgovorite s više vibracije ś



Ljubav je uistinu jedina istina jer je Ljubav jača od svake niže vibracije.
Pokušajte još jednu vježbu koja bi vam mogla otvoriti oči.Kad god osvijestite trenutak u kojem vas netko izbaci iz takta pokušajte zastati i toj osobi u sebi poželite sreću. Samo recite "želim ti sreću"..možete prvo krenuti s nekim namrštenim susjedom kojeg susrećete u liftu ili službenicima u banci a kasnije pređite na kolege u uredu itd..
Ne znači ako nekome poželite sreću da ćete svoje emocije zatomljavati, to nikako, već ih promotriti i zahvaliti se na putokazu te svijesno odaberite reagirati iz ljubavi. Recite sebi "i to sam ja" jer ne bi bilo ove situacije da ju nisam privukla i sada učim iz nje..

Znanstveno je dokazano (Greg Braden) da se određene situacije na ovaj ili onaj način ponavljaju u našem životu sve dok ne odgovorimo na njih s više vibracije...Kada se to dogodi, mi smo tu lekciju naučili i taj ciklus se više neće ponoviti.
Postoji i period između tih ciklusa gdje je puno lakše promijeniti putanju no da bismo toga bili svjesni rad na sebi je obavezan i onda se dogodi da imate riješenje prije izazova...Prvo dođe riješenje i tek onda slijedi problem


Još nešto,u svakoj "negativnoj situaciji" krije se skriveni blagoslov jer je u tom trenu naša želja iz duše odaslana, prihvaćanjem i ne vezivanjem ali isto tako ne odbijanjem mi se izdižemo prema višoj realnosti na kojoj se nalazi riješenje.
Prihvaćanjem i vjerom u najbolji ishod, naša ekspanzija neće izostati...
Podsjetite se sada, dok ovo čitate, skrivenih blagoslova iz svoje prošlosti koji su tada djelovali kao problemi..



Zapravo je naš unutarnji svijet kreator onog što nas u materijalnom svijetu okružuje i kada to znamo znamo i to da smo mi odgovorni i da je vrijeme da mijenjamo ono što je u nama kako bismo automatski mijenjali ono izvan nas..
Raj i mir u nama je raj i mir u našem svijetu..jer nema "izvan nas" bez nas samih..
Stay tuned to loved

Oznake: život

13.11.2016. u 10:22 • 0 KomentaraPrint#^

četvrtak, 09.06.2016.

Zakon privlačenja

Privlačimo li mi uistinu svjesno i nesvjesno sva naša iskustva,ljude i događaje?
Zapravo iako se tek radom na sebi dolazi do dubina, za one koji se zadrže na površini ove teme sve djeluje kao pusta priča i sam život djeluje kao niz nepovezanih događaja koji ovisi o tome koliko je sretna zvijezda pod kojom smo rođeni.....No fizika je sve odavno utvrdila i sada je već crno na bijelo jasno da smo itekako kreatori svog života htjeli mi tu odgovornost prihvatiti ili ne..
Svejedno smo kreatori bili toga svjesni ili ne..
svejedno smo kreatori...
I sve izvan nas je odraz nas samih, našeg unutarnjeg stanja, naše spoznaje ili NEspoznaje tko smo zaista.
Naš svijet je naše ogledalo tj ogledalo naše vibracije..

Potrebno je odučiti se od starih načina funkcioniranja kako bismo s lakoćom živjeli po ovom univerzalnom zakonu koji je tu bez obzira da li ga prihvaćamo ili ne.Ovaj zakon uvijek donosi potvrdu naših uvjerenja jer uvjerenjem kreiramo svoj život..i tako u krug..

Postavite si pitanje "služi li meni moje uvjerenje?"

Naša uvjerenja o nečemu čemu svjedočimo npr.vezano uz neku situaciju ili osobu, izazivaju osjećaj u trbuhu, taj osjećaj nam kazuje kakva nam je vibracija dakle taj osjećaj u trbuhu je prva manifestacija a iza njega, u koliko ustrajemo u zadržavanju tog filinga, slijedi i materijalna manifestacija.....e zato je potrebno mijenjati naša uvjerenja koja nam ne služe u ona koja će nam najbolje služiti u kreaciji vlastite stvarnosti jer uvjerenje kreira..

Osim toga nitko ovdje nije kriv, baš tog uvjerenja o krivnji se treba riješiti. Ali smo svakako 100% odgovorni za sve čemu svjedočimo..
Da, i onda kad je netko prema nama loš i tada smo to privukli svojom vibracijom i ne prestanemo li analizirati i prepričavati kako je taj netko zločest prema nama privući ćemo cijelu četu takvih istih ljudi i/ili situacija...

Unatoč tome što smo učeni da se i razgovara i pretresa samo o ružnim stvarima, ako želimo svjedočiti balansu na svim poljima života, ako želimo živjeti blagostanje i mir, taj si luksuz ne možemo priuštiti. Dovoljno je 17 sekundi misliti misao koja nam izaziva loš osjećaj u trbuhu kako bi se sljedeća ista takva krenula lijepiti...
Pitanje glasi:"želimo li živjeti iz ljubavi ili iz straha?"

No iznenaditi ćete se da je izraz zakon privlačenja popularan ali ne i precizan jer zapravo mi ništa ne privlačimo sebi već svojom vibracijom odabiremo iz beskrajnog broja mogućih realnosti(multivers).

Vratimo se vibraciji -
Mi smo vibracijska bića, sve oko nas vibrira i ima svoju određenu vibraciju. Dano nam je izobilje svega ali je kvaka u tome da nam je dano izobilje svega što vibriramo..
"Bit će ti po vjeri tvojoj" je zapravo "bit ce ti kako vibriraš" jezikom jednog znanstvenika..
Slobodnom voljom odabiremo vibraciju i svjedočimo realnosti na toj istoj vibraciji.


Prepoznat ćemo kako vibriramo po onom osjećaju u trbuhu. Osjećamo li grč, nisko smo na vibracijskoj skali i samim tim sve ono s čim se usklađujemo je realnost na toj vibraciji koja nas okružuje...Npr: osjećate li ljutnju nabasat ćete na ljutite prolaznike, šalterske službenike, ljutitog partnera i kojekakve dogadjaje koji su na toj vibraciji ljutnje...no s druge strane osjećate li zahvalnost (zahvalnost i ljubav su na najvišoj vibraciji) sretat ćete nasmijane i srdačne ljude otvorenog srca, sve će vam ići od ruke jer ste se uskladili s tom realnosti na visokoj vibraciji....
No nema ovdje trikova i preskakanja stepenica na vibracijskoj skali, na silu se ništa ne može postići niti se ovaj zakon može prevariti, kao što se ni Bog/Univers ne može prevariti jer varajajući opet samo sebe varamo. Kako damo tako primamo..
Uvijek se usklađujemo s onim što je na istoj vibraciji s našim unutarnjim osjećajem jer tajna i jest u osjećaju.
Tek prihvaćanjem situacije možemo krenuti prema gore..

Različita uvjerenja različito vibriraju, cilj je da nam sva uvjerenja koriste na našem putovanju života.
Vibracija vam npr za ljubav može biti visoka jer ste uvjerenja koje je u skladu s tom visokom vibracijom dok vam za nešto drugo, npr poput posla može biti niska i teže ćete pronalaziti poslove kojima ste zadovoljni još ako ste uvjerenja da posao iz snova ne postoji teško ćete si ostvariti taj san..
Dakle, potrebno je svijesno raditi na promijeni uvjerenja koja vam ne služe u ona koja vam služe a to možete kad učinite prvi korak i shvatite da vi niste vaša uvjerenja...
Bit je svjedočiti balansu i miru na svim poljima života a to možemo postići ako nam je vjera u Izvor bezuvjetna..

Kako bismo sve ovo mogli primijeniti, prije svega je potrebno upoznati sebe. Sebe ćemo spoznati kroz kontinuiran rad na sebi, meditaciju...
U meditaciji spoznajemo da mi nismo nase misli i da smo jedno s Izvorom/Bogom jer iz izvora smo potekli...
Potrebno je shvatiti da sve ima vibraciju i samim tim moć usklađivanja s multiversom.
Svaka riječ,misao, vibrira, svako naše uvjerenje vibrira, bilo ono svijesno ili podsvijesno.. Tek kad osvijestimo da smo dio Božanske kreacije i samim tim neodvojivi od Boga samog, kada spoznamo da mi nismo naše misli strahovi i uvjerenja već su nam to tek putokazi koji nam mogu koristiti, tada ćemo znati što nam je činiti.

Mnogo je načina za promijenu uvjerenja od afirmacija, eft tehnike, hipnoterapije.... što god odabrali bitno je odlučiti da smo sami odgovorni za sve što nam se događa.

Bog je sveobuhvatan, Bog je Ljubav, uvijek i na svakom mjestu. Mi smo na sliku njegovu...
molimo li za nešto, najčešće vibriramo manjkom i na našu vibraciju/želju/molitvu usklađujemo se s realnošću koja nam daje baš to iskustvo nemanja toga što toliko želimo jer takva nam je vjera ili bolje reći NEvjera...Zatražimo li u vjeri videći sebe u vizualizaciji i osjećajući kao da imamo to što smo zatražili,dakle u bezuvjetnoj vjeri da to već jest, uskladiti ćemo se s takvom realnosti..
Zatražimo li u vjeri, već nam je dano jer tako vibriramo, tako kreiramo i tako se usklađujemo...

Bezuvjetno vjerovati u Boga/Izvor, znači ne gledati trenutnu realnost kao pokazatelj jer ona je tek pokazatelj nekih prošlih kreiranja, već u vjeri bez grča, kao dijete, očekivati ostvarenje svog sna...Promatrajte djecu, njihova je vjera bezuvjetna jer su najbliži Izvoru svoje Duše..

Nema tu ali kako ali ovo ali ono.."Kako" nije na nama da brinemo, na nama je da vidimo svoj san ostvaren a ostalo će Bog/Univers riješiti...Vjera i jest vjera jer nema trenutnih dokaza kojima svjedočimo već samo ljubav prema Izvoru/Bogu/Stvoritelju i spoznaja da smo uvijek i zauvijek sigurni u krilu svoga Oca, te da je sve po našoj volji dano a potrebno je samo vjerovati kako bismo taj osjećaj koji smo u vizualizaciji želje (molitvi)osjetili ponovno osjetili i u materijalnoj realnosti...
I vjetar je nevidljiv ali su njegovi tragovi itekako vidljivi....

Osim toga ponašanje je također bitno..Nastavite li pričati stare priče o lošoj vladi, propaloj državi, ovakvim ili onakvim muškarcima/ženama koji su "svi isti", nezaposlenosti itd jaaakoooo ćete sporo ili nikako, ići ka svom cilju..Kako biste svjedočili ostvarenju sna potrebno je živjeti na vibraciji sa snom, ponašati se iz mjesta gdje je želja već realizirana, razmišljati iz svog sna.

Zahvalnost,vjera, ljubav to je vibracija sretnih ljudi...koja je Vaša trenutno?!

I najljepša od svega što je za sve segmente života pravilo univerzalno, nema nekih trikova ZAHVALNOST=BLAGOSTANJE jer zahvalni ljudi svjedoče čudima, zahvalni ljudi vibriraju na vibraciji zahvalnosti i samim tim svjedoče realnosti koja u njima i dalje tu zahvalnost izaziva..
Zastanite na tren, svaki dan zastanite kako biste se zahvalili na onome što već imate i ako ustrajete i to vam postane navika svjedočiti ćete čudima jer da biste promijenili život morate mijenjati svoje gledanje na život...

Da, kako dajemo tako primamo..

Dajte ljubav, ljubav je najviša vibracija jer živimo baš onakvu realnost kako sami vibriramo...
...do sljedećeg nastavka stay tooned to Love

09.06.2016. u 17:04 • 0 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 25.04.2016.

Djeca su na izvoru

Često roditelji smatraju da djeca ne znaju ništa, da oni sami najbolje znaju što djetetu treba i često zbog svakodnevnih izazova funkcioniraju po programima koje vuku još od svojih roditelja te se baš tada povijest ponavlja, zaboravljaju kako su si tisuću puta obećali da će biti drugačiji roditelj kada sami budu imali djecu.
Bitno je osvijestiti programe koji ne koriste i mijenjati uvjerenja za ona koja će vam bolje služiti na ovom putovanju.



Nemojte se ovdje hvatati u zamku žrtve niti u zamku krivnje. To i onako neće poslužiti nikome.
Oprostite sebi i oprostite svojim roditeljima sve što zamjerate, sada im oprostite, riješiti se tog kofera prošlosti jer oni su tada radili najbolje što su znali iz ljubavi prema vama. Ako želite biti drugačiji onda to i budite svojom odlukom i svijesno mijenjate svoje uvjerenje o odgoju i životu uopće.
Ne tražite podršku i odobravanja od drugih već slušajte šapat s izvora, ne dopustite da vas razočara očekivanje, jedini način je da vlastitim primjerom utrete put koji vaši roditelji, profesori nisu poznavali a to možete odbacivši programe.
Kada se vi sami promijenite i vaš će se svijet početi mijenjati jer svijet je i onako naš odraz.
Ne odgađajte i ne ostajte u nezadovoljstvu pitajući se kada će biti pravi trenutak. Mijenjajte sebe sada.. SADA je KADA!
Osvijestite ono što je u vama ostalo od vaših roditelja, profesora i svih odgojnih figura u vašem životu, kao uvjerenje i program koji vam ne koristi.
Uvjerenje KREIRA vašu realnost, ona koja vam ne služe mijenjati za ona koja vam služe.



Sada kada ulazite u odnose iz drugog ugla, sada kada iz ljubavi krećete u sve što činite, odnos ljudi koji vas okružuju prema vama će se isto mijenjati.
Tako je i s vašom djecom.....nije kasno koliko god vaša djeca imala godina, nikada nije kasno početi djelovati iz ljubavi.
Kako djelovati iz ljubavi? Radom na sebi spoznajete istinu da je ljubav u vama, tek tada možete vidjeti očima duše. Ako znate tko smo zaista, od kuda smo potekli, samo je ljubav jedina opcija...Samo tada nećete dopustit strahu da vas obuzme jer posjedujete spoznaju o sebi.



Učite od svoje djece, promatrajte kako dijete uvijek živi samo u sadašnjem trenutku i bodrite svoju djecu, ne utišavajte plamen njihove vjere i šapat njihove duše jer oni znaju od kuda su došli i znaju da se Bog u njima nalazi kao i oni u Bogu. S takvom lakoćom koriste zakone univerzuma potpuno prepušteni vjeri. Nemojte im nametati svoja uvjerenja i vjerovanja koja su vama nametnuta i pustite ih da budu ono što jesu.
Nemojte ih uspoređivati s drugima jer svatko od nas je poseban na svoj način, učite ih da se uvijek usporede samo sa samim sobom i da uvijek nastoje funkcionirati iz svoje inspiracije ..
Pustite ih da uživaju u životu i vi uživajte s njima, probudite dijete u sebi i plešite, igrajte se, smijte se...uživajte u sada...jer samo sada uistinu i postoji jučer i sutra je tek iluzija uma.

Jednom kada djeca odrastu uvijek će vam se obratiti s velikim povjerenjem jer vaš je zadatak da budete sigurno gnijezdo kojem se ptići uvijek mogu vratiti..
Povjerenje je najvažnije.




Sretna sam da imam takve roditelje koji su uvijek u nas imali povjerenja. Nikada nam ništa nisu branili, čak smo ponekad sestra i ja znale reći kako je čudno da nikad nemamo kazne dok naši prijatelji svi imaju. No sada shvaćam da su naši roditelji tako samo u nama samima pojačali odgovornost, poštovanje i ljubav prema sebi i svima oko nas. Nemojte misliti da nas nisu čekali po povratku iz izlaska ali su nas pustili da budemo sami odgovorni...ýB
Naravno da nije za svako dijete jednak pristup dobar no ako istinski želite biti najbolji roditelj svom djetetu, odlučite djelovati uvijek iz ljubavi tada ćete i biti najbolji roditelj..Vaša će vas duša voditi a vi samo utišajte um i slušajte šapat svoje duše.
Opet se ovdje vraćamo radu na sebi, jedino spoznajom sebe možete spoznati druge..Svi smo mi u istom oceanu, povezani..



Ljubav je jedina istina i samo iz ljubavi reakcija može biti korisna.
Bez Ljubavi prema sebi i bez pronalaska Ljubavi u sebi nemoguće je voljeti druge.
Ono što sami nemamo ne možemo dati drugome.



Što je uopće nabrajanje mana nekome donjelo?! Da li je igdje zabilježeno da je taj princip ikoga uspio motivirati..nije li onda bolje svoje dijete bodriti, govoriti mu da je pametno, da je mudro i samostalno, da se zna čuvati jer ono će tada i samo htjeti ostati takvo pošto to i prepoznaje u svom srcu kao istinu.

Zahvalna sam jer smo suprugu ja kao roditelji spoznali sve ovo prije nego je naš dječak odabrao baš nas i sada znam, sve se događalo u najbolje vrijeme za nas i one koji su dio našeg života jer kreirajući svoj život mi smo kokreatori života drugih i zato imamo odgovornost uvijek činiti ono što je najbolje za nas i sve druge, imamo odgovornost uvijek kreirati iz ljubavi i živjeti iz duše.

Svi smo povezani nevidljivom niti..Nekada se možda ne čini tako ali i vjetar je nevidljiv, zar ne..



Evo jedan lagan i zabavan test koji će sigurno približiti malo ovu povezanost o kojoj metafizičari govore.
Pokušajte kamo god idete poslati blagoslov ispred sebe, svemu i svakom čovjeku.
Sigurno imate i neku osobu u uredu ili susjedu, poznanika/poznanicu koja vam nije sklona niti vi njoj/njemu.
Pokušajte prije susreta s tom osobom poslati njoj/njemu iskreni blagoslov. Ako će vam dodatno olakšati, postavite pitanje: "što to nju/njega toliko boli da misli da može proći ako se loše ponaša prema drugima?"...(neki će prvo morati sami sebi odgovoriti na to pitanje ali i to je dio puta spoznaje <3 )
Nakon što pošaljete blagoslov i ljubav svjedočiti ćete promijeni. 100%
Možda će trebati nekoliko blagoslova više kod nekih ali sigurno će doći do promijene.
Kada ovaj zadatak uspješno izvršite učvrstit ćete svoju vjeru u Ljubav/Bog i bit će vam jasno kako pokuda a kako lijepa riječ djeluje na vaše dijete i općenito sve one koji vas okružuju.

Neću pričati kako biste trebali odgajati dijete jer svatko će činiti kako misli da je nabolje ali ću opet reći ljubav je jedina istina i svaki izazov pada kad se nađe s njom oči u oči.
Ako krenete iz ljubavi uvijek ćete biti vođeni inspiracijom duše i znat ćete što činiti.

Kao i u svemu naša realnost je odraz naše vibracije i privlačimo u svoj život ono što stalno spominjemo, osjećamo, o čemu pričamo, ono na čemu nam je fokus.
Ako stalno ponavljate da se vaše dijete neprikladno ponaša takvom ćete ponašanju i dalje svjedočiti. Kakva vam je vibracija to dobivate tj takvoj realnosti svjedočite. Ako vam se ne sviđa neki segment vašeg života, mijenjate fokus. Budete li sjedili i kukali samo ćete još takvih situacija za kukanje dobiti jer sami kreirate svoj život, vibrirate na nivou problema dok je riješenje na višoj vibraciji..
Nemojte prepričavati što vas muči već pričajte o onome što vas usrećuje, na čemu ste zahvalni..
Tako i sa svojom djecom razgovarajte. Nabrajanje mana nikome nije popravilo raspoloženje. Pohvalite ih, pitajte kako su, razgovarajte..samo ćete pokazujući interes zauzvrat isto i dobiti.
Sve što daješ primit ćeš....

Nije dovoljno žudjeti za nečim, vi prvo trebate vjerovati da možete doći do realnosti koju želite živjeti. Tek tada se sve slaže u vašu korist ili drugim riječima Bog vam odgovara: neka tako bude..zato Obratite pažnju koje vam misli služe a koje ne..Promatrajte ono što mislite i izgovorite..
Vaša su djeca vaše ogledalo i manje će vas slušati ali će vas gledati.

Podijelite s djecom riječi ljubavi i zahvalnosti, dajte im do znanja da ste zahvalni na onome što imate, da ste odgovorni za sve što živite, da svjesno kreirate svoj život.



Kada njegujete cvijet i s ljubavlju ga zalijevate on će cvasti i rasti a ako ga ostavite u kutu i oko njega naslažete lijepe lončiće njemu to ništa neće značiti, dijete se neće razmaziti ljubavlju i pažnjom već ćete ga prije razmaziti gomilanjem igračaka i manjkom pažnje.



Zalijevate svoju djecu ljubavlju i pažnjom, smijehom, pjesmom i igrom, provoditi vrijeme skupa i oni će cvasti i izrasti u divne ljude.



Znam da ovo može zvučati bajkoviti no ništa ne košta testirati.
Evo npr. pokušajte na svaku pokudu u danu dodati pet pohvala..probajte par dana pa ćete vidjeti kako će dječije oči zasijati od sreće i ljubavi.
Ne kažem da trebate raspustiti sve, to nikako nije ljubav, vjerujte da ignoriranje i ne poklanjanje pažnje potpuno jednako utječe na nas kao i pokude, čak i gore.... čovjek je 70% voda i voda u nama reagira na vibraciju riječi i emocije....
Uvijek objasnite djetetu ako neko ponašanje nije prihvatljivo i zašto je to tako ali neka to isto ide iz ljubavi. Uvijek naglasite da je ponašanje neprihvatljivo a nikako dijete samo. Dijete je savršeno, uvijek..
I nemojte gledati na dječje nestašluke kao da su upućeni vama za inat, kada ih prestanite shvaćati osobno otvorit će vam se novi vidici..


Kao i za sve segmente života i za odnos s djecom možete kreirati ljepšu realnost.
Nije bitno što je bilo jer to je i onako proizašlo iz prošlih izbora i to ostavite u prošlosti.
Danas kreirati budućnost jer samo danas uistinu postoji.
Probajte! Pišite ono što želite živjeti! Pisanje ima veliku moć i čudima ćete svjedočiti. (pisanja u čudesnu bilježnicu ćemo se dotaknuti više u sljedećim tekstovima)
Što možete izgubiti osim malo vremena a vrijeme je i onako iluzija ;-)

Pišite nove priče, pišite u bilježnicu koju ćete onda prelistati s vremena na vrijeme kako bi se mogli zahvaliti na svemu što ste iskreirali sami..
Pišite u sadašnjosti kao da sada to već živite, pišite o tome kakav život želite živjeti kao da se to upravo odvija, sa što više detalja, o djeci i odnosima u obitelji, o zdravlju, o onom čemu želite svjedočiti u svojoj realnosti i vidjet ćete kako će se sve početi mijenjati..S vremena na vrijeme, kad bacite pogled u svoju knjižicu čuda, iznenaditi će vas koliko ste toga ostvarili..Bitno je biti uporan i dosljedan..
Budite zahvalni i nasmijani, život je putovanje, vi mu dajete predznak svojom odabranom vibracijom (svjesno ili nesvjesno odabranom).

Mi smo 70% voda a znanstveno je dokazano da voda reagira na vibraciju, što više volite sebe i druge to ćete biti zdraviji, imat ćete više energije i ljepši život i svi koji vas okružuju..Što više lijepih riječi i zahvalnosti unesete u svoj život, život će vam vraćati istom mjerom jer mi i jesmo taj život, voleći život, volite sebe.
Tako je i s vašim djetetom što mu više ljubavi i pažnje dajete i što više razgovarate i slušate svoje dijete više ćete od djece ljubavi i poštovanja dobiti za uzvrat.

Evo probajte sami napraviti jedan eksperiment. Uzmite dvije teglice u njih stavite kuhanu rižu do trećine teglice i teglice zatvorite. Na svaku napišite jednu od ove dvije riječi ( vodootpornim markerom ili zalijepite papirić na kom piše riječ)" Volim te" na drugu pišite neku ružnu riječ poput" mržnja" i ostavite neka stoje 30tak dana.
Možete umjesto riže isto učiniti sa svježom jabukom.(pogledajte slike ispod teksta)
Ogromna snaga je u nama...





Bit će mi drago da svoja zapažanja podijelite ovdje.
blagoslovljeni bili i stay tooned to love <3



25.04.2016. u 20:08 • 0 KomentaraPrint#^

utorak, 15.03.2016.

Tajna je u osjećaju

Tajna je u osjećaju, osjećaj je tajna...

U kakvom osjećaju je tajna?

U osjećaju nepokolebljive vjere da već negdje živite vašu željenu realnost a jedino što je baš vaš zadatak, da podignete vibraciju kako biste se uskladili...

Kada u vjeri zatražio već si dobio.....



Da..tajna je u osjećaju, govorio je još Neville Goddard 50tih godina prošlog stoljeća i to sa takvom jednostavnošću kako bi ga svatko mogao razumjeti..
Govorio je o moći vizualizacije, o vjeri, o tome tko smo zaista, a njegove su tehnike pomogle mnogima da dosegnu svoje željene realnosti..
"When I tell you the Bible is your biography, I am actually saying that you are God, and I mean it. We are told in the 82nd Psalm: "I say, 'You are gods, sons of the Most High, all of you; nevertheless, you shall die like men, and fall like any prince." So I mean exactly what the psalmist said: that you are gods. But man has such a strange concept of the word "God."



Ako smo stvoreni na sliku Boga onda mi i jesmo kreatori svojih života. Nije li onda bolje biti toga svjestan, biti zahvalan i vjerovati u taj Izvor od kojeg svi potječemo. Vjerovati da se sve događa s razlogom, i da učimo iz tih kontrasta te dalje nastavimo kročiti odabranom realnošću još snažniji u vjeri...Ne postoji život bez kontrasta jer oni nam služe za ekspanziju. Nakon svakog kontrasta dolazi ekspanzija ali samo ako smo budni. Samo budni ćemo u kontrastu ostati minimalno znajući da je to nešto kreirano u prošlosti i znajući da ovoga trena kreiramo svoju budućnost.
A kakvu budućnost želimo živjeti takve nam misli trebaju, takve riječi i takva djela..
Npr. Želimo li bolje zdravlje na pitanje "kako si?" odgovorit ćemo "odlično! Svakim danom sve bolje.", nastojat ćemo tako i živjeti.
Ljudi najčešće odustaju jer primjećuju da nema promjena ali tu nastupa ona " Fake it till you make it" jer što više primjećujemo da promjene nema promjene neće biti..baš po vjeri našoj..


Ako je više različitih realnosti i ako ih mi biramo svojom vibracijom nije li onda naš cilj djelovati iz vjere, ljubavi i zahvalnosti?...

Plastično prikazano: u koliko se stalno žalimo, u koliko smo puni ljutnje, strahova, u koliko nam je fokus na nepravdi i drugima samo ćemo još toga dobiti...Ljutnja privlači odnosno reflektira ljutnju natrag...tako je i sa zahvalnošću...Što ste više zahvalni i što ste veseliji, vidite li u drugima dobro, takve ćete vibracije oko sebe privlačiti...
Pokušajte samo 2-3 dana promatrati svoje izgovorene riječi praćene emocijom i pokušajte u svakome vidjeti nešto dobro..Pokušajte sebi reći "susrećem samo dobre i drage ljude" ...testirajte...Svijet oko vas će se početi mijenjati..

Kako je i Neville rekao, a sada već i mnogi znanstvenici poput Brucea Liptona, Gregga Bradena, svijet je u nama, naša vizualizacija udahnuta osjećajem i vjerom zapravo Božanski je dio nas jer kako je Bog stvorio sve, mi stvaramo svoju vlastitu realnosti..
Bog nije negdje izvan naše sfere života i ne gleda na nas s visoka, Bog je ljubav, život, dah, On je ovdje i sada u svima nama, On je to stvaralaštvo koje mi posjedujemo...

"I have brought the two together and identify God with human imagination. By identifying the two and making them one, I rubbed out the vision that has plagued man. For we are told: "All things were made by him, and without him was not made anything that was made." Then we discovered that we could imagine ourselves to be what we want to be and - remaining faithful, remaining loyal to that assumption - it became an external fact in our world."

Dokazano je da kada se spoji misao i osjećaj naše želje, sa vjerom kao da to već posjedujemo tj sa sigurnošću znamo da je već naše jer je nama i namjenjeno, naša će se želja i materijalizirati.
Drugim riječima kad povjeruješ da si zaslužio, dobit ćeš.



No što mi uopće trebamo zasluživati?

Zapravo ništa, jer sve nam je od Boga već dano no bit je u vjerovanju nas samih na koje smo dopustili da utječu razni tuđi programi.
Bit je u uvjerenjima koja u našoj podsvijesti čuče. Što ih više osvijestimo lakše ćemo ih mijenjati...

Želja za posjedovanjem ne vodi sreći jer tako vibriramo manjkom a mi i onako svo obilje imamo u sebi..Vibrirajući na željenoj vibraciji se usklađujemo sa željenom realnošću i živimo ju..Zato je bitna svijest o tom obilju. U koliko smo zahvalni vibriramo tako da nam u život dolazi obilje onoga što u nama izaziva osjećaj zahvalnosti i obrnuto...Znajući jasno svoju suštinu, znamo da možemo sve sami uz pomoć Božje ljubavi, jer tom spoznajom i svijet se oko nas posloži u smjeru ostvarenja naše želje. Tada više ništa ne činimo grčevito, već prepušteni u vjeri ZNAMO da je naše odrediti cilj i uskladiti vibraciju i vjerovati bez ostatka..

Osjećamo li zahvalnost i za ono što imamo ovoga trenutka kao za ono što nam tek dolazi možemo biti sigurni da ćemo živjeti željenu realnost..

E to je molitva, osjećaj nepokolebljive vjere i duboke zahvalnosti da već imate ono što tražite bez ikakve sumnje i u tome i je bit.

Vi sve to već i imate u sebi, potrebno je osvijestiti i biti u miru a to možete tek kad vam je jasna vaša suština.
Jasnoća otvara put ka obilju onoga što vi uistinu jeste.

Uopće nije potrebno ustezati se od želja jer uvijek ćete nešto željeti, potrebno je osvijestiti da ništa ne trebamo za mir/ljubav/sreću jer smo sinovi Božji, na sliku Oca stvoreni i sami smo kreatori. Bog jest u nama i mi jesmo u Bogu te samim tim sve što želimo već imamo od trenutka kad povjerujemo.

Evo jedne zanimljive priče koja će vam približiti bezuvjetnu vjeru..
Bila je velika suša te godine i seljani su se odlučili okupiti u centru sela da mole za kišu, došlo je cijelo selo moliti a u velikoj skupini u oko je upadao samo jedan otvoren crveni kišobran, samo je jedan maleni dječak došao s kišobranom..
Samo je on bezuvjetno i bezrezervno vjerovao da će kiša uistinu i pasti....

Molimo li mi u vjeri uopće?
Zahvaljujemo li dovoljno?

Evo kako Indijanci mole za kišu:
Oni na mjestu koje smatraju svetim stanu na zemlju bosim nogama i zatvore oči i zamisle miris kiše, zamisle njen zvuk, prisjete se kakav je osjećaj kad kiša pada po koži, po kosi,po suhoj zemlji i kakav je osjećaj stajati u blatu, kako mirisu biljke dok pada kiša i kako se taj miris širi, zatim se iskreno zahvale...
To je molitva..to znači kad povjeruješ, vidjet ćeš...Vjerovati i prije nego si dobio znači istinski vjerovati sve drugo su samo puste priče...

Vjerujete li u ono što vam služi svjedočiti ćete obilju onoga što želite živjeti, ako su vam uvjerenja neadekvatna i čine vas ustrašenim i nesretnim onda ćete obilju takvih situacija i svjedočiti. Dano nam je obilje a svojom slobodnom voljom sami odabiremo obilje čega.

Sjetite se, svijet je odraz nas, vanjski svijet je odraz našeg unutarnjeg i ništa i nitko nas drugi ne može usrećiti do nas samih.
Kada krenete mijenjati svoja ustajala uvjerenja koja ste kao onu prtljagu, o kojoj smo ranije govorili, pokupili od drugih za ona koja vam služe, stvarati ćete nove sinapse u mozgu i vaša će se percepcija svijeta mijenjati.



Znanstveni dokazi su tu, zato je na nama da primijenimo sve što nam je dano na svom životu jer predugo smo bili uvjerenja da se život događa nama ne znajući svoju snagu, zapravo, zaboravljajući da smo mi taj život.



Poznajući svoju suštinu, mi tada djelujemo samo iz ljubavi i uvijek za sebe i druge želimo samo najbolje. Znajući svoju suštinu, isto tako znamo da onaj koji iz duše živi samo dobro može činiti.
Znajući svoju suštinu, mi poznamo i svoju snagu...
A ima li veće snage od istinske vjere u ljubav u nama koja nas vodi i sve nas jednako obavija, to osjećamo kada smo prepušteni, jer sve je po našoj volji, zapravo.



Istinski vjerovati znači da uistinu zaslužujemo to za što molimo a jasnoćom i spoznajom, tko smo zaista, sigurno znamo da nam je dano, našim postankom, sve obilje blagostanja koje sami bezuvjetnom vjerom ostvarujemo...Sve što u sebi nosimo to dajemo, te samim tim, primamo natrag a primati samo najbolje možemo ako volimo sebe.
Voleći sebe mi jesmo u miru sa samim sobom, tada smo u ljubavi, ispunjeni Bogom.



“God detached and dropped you in love, for God is love. And when he did, he buried the gift of his creative power – your imagination – in you. So now, like him, you can create, and as you do, your creation comes to life. Then you know that you no longer have to argue with the world, but can instantly change it to conform to the ideal that is in your being.” ~ Neville Goddard

....stay tooned to Love <3




15.03.2016. u 09:25 • 2 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 14.03.2016.

O sreći na putovanju života

Sreća je u nama?

Ovu smo rečenicu pročitali i čuli nebrojeno puta no znamo li uistinu njeno pravo značenje?

Sreća je uistinu u nama jer sve je u nama...
No da li je baš sreća ta kojoj težimo ili je to ipak mir..Težimo li mi potpunom miru do kojeg se dolazi jedino jasnoćom, spoznajom tko smo zaista.
Sjetimo li se da je već sve u nama pa i taj mir, ostaje nam samo potražiti ga oslobađanjem od starih kofera uvjerenja.
Oslobodimo li se ovih raznih propagandnih materijala koji nam podvaljuju pod sreću lako dostupne nenamjenske kredite;-), oslobodimo li se od vanjskih odvlačitelja pažnje, dođemo li do naše suštine koja je i uvijek će biti vječna ljubav, e tada spoznajemo mir koji jest jednako sreća.
Mir koji nam daje spoznaja da je sve u redu, da mi sve što želimo možemo i ostvariti no samo ako preuzmemo svoju kreaciju u svoje ruke..

Svi u zadnje vrijeme pričaju o sreći, no malo će njih primijeniti sve ponuđeno da se do sreće dovedu..Ipak je to rad koji nije uvijek lak..
Možda je sreća precijenjena...
Mir nikako ne može biti precijenjen, iako mnogi na mir potpuno zaborave jer uvjerenjima poneseni svi tragaju baš za srećom, čak nisu ni sigurni da li je to tek legenda "biti sretan" ...eh ta uvjerenja...samo srce nema uvjerenja, ono živi istinu, beskonačno je i ispunjava sve potpunim mirom..
Tu se poteže i ljubav, i ona se tumači na razne načine kao da ih ima bezbroj...
Ne dajte se uhvatiti u tu mrežu iluzije, zapamtite LJUBAV=MIR, jer ako je drugačije tu ljubavi nedostaje.
Tako je i u partnerskim odnosima sve što vam srcu ne donosi mir, daleko je od ljubavi. Ljubav je mirna, sveispunjujuća, sveprožimajuća, ljubav je sloboda..Sloboda da budeš ono tko zaista jesi kraj onoga tko je isto onaj tko zaista jest.



Dana nam je slobodna volja, zar ne?!
Zar nije krajnje vrijeme da se tako počnemo i ponašati, odgovorno za naše izbore...
Sada odlučujemo, sada kreiramo, sada se sve događa..
Kraljevstvo Božje je u nama sada, ne sutra, jer jedino što postoji je sada, sada, sada....



Fokus je na onome što je unutra kao bi ono vani bilo u balansu iz ljubavi/izvora.



Zar nije pravo vrijeme da počnemo živjeti baš iz inspiracije, iz ljubavi, iz izvora od kojeg potičemo i konačno odaberemo mir..

Da li je to sebično?...pa neki će vam sigurno reći da je, jer ćete konačno činiti sve iz svoje inspiracije pa možda nećete sjediti s nekim tko vam konstantno govori o svojim problemima ne slušajući uopće vas trud i savijet već samo istresa ono što ga tišti pred vas pa vi sada to ponesite sa sobom jer njemu više ne treba.
A nije li to sebično?
Mir nikako nije sebičan. Možda ste baš učinili uslugu okrenete li se od nekoga tko narušava vaš mir jer kako bi živjeli sreću/mir, prvo moramo shvatiti jedno:
Samo si ja sam mogu pomoći!

E sada kad smo ponovno preuzeli odgovornost možemo dalje :-)

Znanstveno je dokazana ona rečenica naš svijet je odraz nas samih.



Kako?
Sve je vibracija jer sve jest živo jer sve jest energija, i kamen i drvo, apsolutno sve u našem svijetu vibrira na odredjenoj frekvenciji, dakle sve što postoji u našim mislima ili sve što postoji na ovom svijetu ima vibraciju, tako i mi imamo, vibraciju, onako kako vibriramo mi ljude i događaje iste takve vibracije privlačimo oko sebe u svoju realnost..
Žalite li se na situaciju u državi, vi tome dajete svoju energiju, fokus vam je na tome, u to unosite svoju emociju-samo će još toga stizati...Jer bit će ti po vjeri tvojoj...



Sada već znamo da je nas svijet odraz nas samih i možemo si postaviti pitanje što vidim u svom svijetu, s čim se susrećemo u svom svijetu zašto sam to ja i čime ja to privlačim?!
Kako se ponašam? Što izgovaram? Koje su moje najčešće teme? Pričama li o problemima ili pričama o lijepim događajima?



Eto tu SAD dolazimo opet do one rečenice BIT ĆE TI PO VJERI TVOJOJ ili u prijevodu BIT ĆE TI KAKO VIBRIRAŠ...
Na ono na što ste fokusirani, tamo gdje su vam misli i osjećaji, ono što u vama izaziva duboki osjećaj e tamo je vaša stvarnost i toga će samo još više stizati i stizati sve dok ne promijenite uvjerenje a samim tim i tu vibracijsku stvarnost..



Prvo da si predočimo što je zapravo uvjerenje/vjerovanje...

To je nešto što ste slušali puno puta bilo od roditelja ili okoline i ono je postalo vaša istina. (to je ona tuđa prtljaga koju smo ranije spomenuli)
kako?
Vi istinski vjerujete ako je propuh u kući da ćete se sigurno prehladili i to je vaša istina (u ovom slučaju istina balkanskih naroda :-) ) i dogodit će se baš to da ćete se prehladiti.. Pitajte amerikanca da li je ikada čuo za propuh ;-)
VI ćete sada reći, ali stvarno sam se prehladio! Jeste, jer to je vaše uvjerenje koje kreira vašu realnost. Uvijek ćete dobiti potvrdu vašeg uvjerenja i moći ćete reći: "eto vam dokaza da sam u pravu!!!" Onda će amerikanac sjesti na trijem i otvorit će sva vrata u kući i polijevat će ga po vratu i ledjima a on će uživati u vjetriću koji si je sam napravio za prevrućeg dana...i reći će ujutro evo dokaza da sam fino osvježen :-)



Imate slobodnu volju, odabirete vašu realnost i Bog kaže na sve to: "neka tako bude" jer to si odabrao ili drugim riječima vibrirate da ćete se prehladiti i odjednom se budite na vibraciji prehlade koja se manifestirala u vašoj realnosti...Zapravo je jednostavno, ono si što vjeruješ.



Svoje realnosti kreirate sami..Ostali ljudi su vaši kokreatori kao što ste vi njihovi jer svi smo iz istog izvora i svi smo povezani..



Ako ti se tvoj život ne svidja mijenjaj uvjerenja!! Budi uporan, koristi sve dane alate i "Fake it tll you make it"!
Ponašajte se kao da već živite onu realnost koju želite živjeti.
Npr želite li povišicu vizualizirajte svog poslodavca kako vam dolazi reći da ste tu povišicu dobili..neka to bude sa što više detalja, čak možete i odglumiti telefonski razgovor..prisjetiti se kako ste s lakoćom kao dijete kreirali svoj svijet..



Vizualizacijom kreirate. Naravno potrebno je osvijestiti emociju koju bi probudila ta povišica.
Pitajte se: "kako bih se osjećala/o da dobijem povišicu , što bih radio/la, koja bi bila moja zaduženja na višoj poziciji" i sve upletite u svoju vizualizaciju.
Najbolje je vizualizirati pred odlazak na spavanje jer tada ste najopušteniji.
Neka to bude sa što više detalja..Nije nam Bog zabunom dao maštu, zar ne?


..prepustiti se u vjeri da to i zaslužujete.
Ne pričajte o malim plaćama, krizi u svijetu, lopovluku u državi jer tome ne želite svjedočiti a poznato je i to da su neki ljudi uspijevali u vremenima najveće krize..."bit će ti po vjeri tvojoj"...

Kinez, koji je došao u Hong Kong, kako nije znao dobro engleski, rečenicu "ovdje ima toliko vrijednih mogućnosti da možeš i milijun zaraditi" je shvatio kao "budeš li vrijedno radio sigurno ćeš postati milijunaš"..on je postao uvjeren da će kad tad biti milijunaš bude li vrijedno radio..i postao je milijunaš..



Možete željeti povišicu ili npr posao i za nekog drugog i time pomoći prijatelju kojem npr treba posao.
Dok god živite iz svoje suštine i želite drugome dobro, dobro će se vratiti vama.
Osjećaje radost i zahvalnost kao da već živite to što želite...

Vizualizirati a opažati da to što želite ne dolazi dovodi vas do frustracije jer niste savladali našu prvu lekciju - putovanje je bitno..
Osim toga nemate povjerenja u sebe a ni u Bog..
Vjerujte da zaslužujete najbolje i najbolje ćete dobiti..




Ako nešto želite mijenjati to prvo morate činiti na svjesnoj razini i to će u početku biti posao ali se uvijek sjetite uložiti dodatni napor da budete ustrajni u tom novom poslu jer do sada ste i onako kreirali više brigom nego lijepim mislima.
Ako se sada osjećate nesretno i nezadovoljno već ovog trenutka možete to mijenjati, svjesno..Možda se osjećate sigurno u tom svom osjećaju tuge i bola no ta sigurnost je najveća iluzija, jedina sigurnost koja vrijedi je ona u vjeru da zaslužujemo najbolje, sigurnost u bezuvjetnu vjeru da se sve događa za naše najveće dobro jer smo voljeni i u ljubav uronjeni a sve to jer iz te ljubav potječemo...


Kako sebe mijenjati:

Prateći svoje misli i osjećaje...
Ako ste od onih koji se puno žale na sve oko sebe obavezno je ponoviti lekciju zahvalnosti. Krenite s jutarnjim popisom svega na čemu možete biti zahvalni.
Ponavljajte afirmaciju:"moj mir ima rješenje za svaku situaciju".
Zastanite u svakoj situaciji koja vam predstavlja izazov i ponavljajte sebi ovu rečenicu: "nije li bolje ostati u miru nego gubiti snagu, spuštati si vibraciju u nekom konfliktu.
I onako posuđujući i osuđujući druge samo imamo osjećaj da sebe "oslobađamo" odgovornosti. No i tada kad smo u toj iluziji, "netko je drugi kriv" , čvrsti i dalje to ostaje samo iluzija..
Kada prestanite prosuđivati druge oslobodit ćete se iluzije da je tuđe mišljenje bitno.
Bitna je naša suština jer sve oko nas su iskustva jedne duše, jedne suštine. Odvojenost je tek jedna od iluzija.



Izađite iz iluzije, pokušajte biti promatrač u konfliktnoj situaciji i ponavljajte u sebi "u ovom trenutku biram ljubav, vjerujemo sebi i svom srcu" "za ovu situaciju postoji jednostavno rješenje" ...Testirajte ;-)

Sve gore navedeno činite no i dalje imate dojam da se sve odvija sporo na vašem putu promjene....ne brinite, ima tu još alata, jer samo radom na sebi promjenu možete živjeti..
Možete pisati i novu priču koju biste željeli živjeti i svjedočiti u svojoj realnosti: pišite sve čemu želite svjedočiti u sadašnjem vremenu, kao da se ovog trenutka dogadja..
I nemojte misliti da sebi tako lažete, predugo su nas uvjeravali da nemamo utjecaja na svoj život, no realnost manifestirana danas je kreacija iz prošlosti, tako da je to u stvari davna prošlost i istog ovog trenutka sve možete promijeniti, vlastitim izborom..
Ako nemata što drugo reći osim žaliti se, radije za početak šutite nego da stalno prepričavati svoje probleme.
Sjetite se da ostajući na vibraciji problema nikako ne možete doći do riješenje.
Problem i riješenje vibriraju različito.

Za početak učinite tih par koraka, jednostavno je.
Dovoljno je ignorirati i ne pričati ono sto vama ne odgovara i naglasak staviti na ono što vas čini sretnim i pričati svoju novu realnost, vizualizirati konačan cilj i ishod, vidjeti sebe na cilju i ako je želja iz srca onda će se i ostvariti jer sve što je iz vaše suštine namijenjeno vam je i već je tu za vas a sve što vi trebate je vjerovati bez rezervno, bez sumnje poput trogodišnjeg djeteta i tako se uskladiti na vibraciji željene realnosti.

Zapamtite, rasti će strah ako ste fokusirani na njega i sve što iz njega proizlazi...
Vi ste obilje i obilje onoga što osjećate, mislite i činite vam stiže.. ali jednako tako, raste i ljubav ako ste fokusirani na ljubav i sve što ona može stvoriti tome ćete i svjedočiti a izbor je na vama.
Izbor je na vama koju ćete realnost odabrati.
A zapravo ne privlačite ništa, to je samo izraz za ono što vam dolazi u vaš život i što živite.Vi svojom vibracijom birate između nebrojeno mnogo realnosti.
Poput TV-a, imate puno programa a u vašoj ruci je daljinski upravljač..
Birajte iz srca :-) i izbori će biti najbolji za vas..

Testirajte ove metode, nemojte vjerovati svemu što pročitate ;-)
Sretno & stay tooned to Love <3

14.03.2016. u 19:33 • 2 KomentaraPrint#^

nedjelja, 13.03.2016.

Zahvalnost na putovanju života

Zahvalnost je jako bitna jer i ona, kao i ljubav, mijenja percepciju naše realnosti. Kada krećemo iz zahvalnosti, nakon određenog vremena počinjemo uviđati da mi zapravo ništa više za sreću ni ne trebamo od onog što već imamo jer ona je već u nama…
Kako?
Vi ne težite za novcem, ne težite za autom, odjećom, kućom…
Vi težite za osjećajem sreće, radosti, bezbrižnosti, sigurnosti -za SLOBODOM... a ona ne dolazi sa svim gore navedenim, dolazi samo trenutak ushićenja koji se brzo gubi i opet iznova težite novom takvom trenutku.
Ali ako krenete iz točke zahvalnosti doći ćete do slobode...
Kada postanete zahvalni za ono što već imate, dolazite do sve te radosti i obilja koje je u vama, a nemate ni taj auto, ni tu plaću, ni tu kuću ili imate ali znate da nije to potrebno za vašu sreću....
Željeti a ne trebati, ne biti vezan za želju, znati da dolazi u pravom trenutku, vjerovati sa zahvalnošću znajući da ste već primili..



Promjenom gledanja na stvari, one se počinju mijenjati. Još jedan dokaz da je naš svijet zapravo samo odraz nas samih... I onda se događaju čuda...



Vi dobivate tu plaću, taj auto i tu kuću i stvari se poslože takvim sinkronicitetom da samo čudom to možete zvati jer u trenutku kad ste usklađeni s vibracijom zahvalnosti, usklađeni ste sa svim što tu zahvalnost u vama budi... Mi smo kreatori vlastite stvarnosti pa je bolje biti svjesno, nego nesvijesno kreator.



I onda se pitate: "Kako je sada to moguće?" a toliko ste prije grčevito sve činili da se ostvari, već ste bili i na na rubu očaja...
Ako osjećate očaj, svjesno odabirete očaj pa "neka tako bude" ili, drugim riječima, vi ste vibrirali očaj i još ste očaja dobili..



I onda, kada u trenutku promijenite pogled na ljude događaje i stvari koje vas okružuju počnete primjećivati sve dobro u vašem životu, zahvaljivati na svemu što imate, počinjete vibrirati radost i obilje svega što istinski želite.
Tada se vaša vibracija podigla na realnost u kojoj su vaše želje ostvarene i sada ih opet sa zahvalnošću možete živjeti... Ili drugim riječima, kad ste nabrojali sve na čemu ste zahvalni i to s radošću živite Bog vam je opet rekao "neka tako bude"... Bog/Ljubav/Izvor vam uvijek daje obilje, a vi birate čega, vi birate hoće li to biti obilje brige ili obilje slobode, kako? Svojom mišlju, riječju i djelom...





Postoji jedna bitna stvar, sebe i Boga ne možete prevariti (Bog je u vama,u svima nama). Sve dok ne težite balansu svih segmenata vašeg života, sve dok ne težite jasnoći postojanja nećete imati slobodu. Jer jednom kad vam postane jasna vaša suština, tek kad počnete živjeti iz svoje inspiracije, tek tada uistinu spoznajete balans u vama samima a time i van vas jer svijet koji vidimo je naš odraz.



Ako je svijet naš odraz onda ono što je u nama manifestira se na van..Obratite pažnju kakvo vam je okruženje na poslu, što se vrti na radiju dok vozite automobil, susrećete li raspoložene i nasmijane prolaznike i znat ćete služe li vam vaše misli...



Zapamtite, samo iskreno "hvala" vibrira najvišom vibracijom <3



Sve ovo je dokazao Masaru Emoto u svojim istraživanjima vode i kako ona odgovara na riječi koje su joj upućene.
Proučavao je kako se molekularna struktura vode mijenja na određenu pjesmu, određenu riječ.




Voda odgovara na emociju, na riječ, tj. na njihovu vibraciju.
Isto tako i voda u nama odgovara na volim te i na hvala i na svaku izgovorenu riječ i svaku misao...
Zato birajte svoje misli jer to što vam se vraća za uzvrat je zapravo ono što istočnjačke religije nazivaju karmom...



Osim toga, držite li u sebi zamjeranje ili želju za osvetom isto je kao da ste popili otrov, a čekate da taj kome želite loše, nastrada... Sve što date primiti ćete...



Ne znači da trebate trpjeti, to nikako. Želite li otići iz negativnog, dovoljno je biti u miru, u vjeri da se sve događa s razlogom i već samom zahvalnošću i fokusom na ono dobro u vašem životu, vibracija vam raste i stvari se poslože tako da vi ne morate više svjedočiti onome što ne želite.
Produbljujete li neki konflikt, fokusirate li se na to konstantno samo to ćete i živjeti, obilje toga na čemu vam je fokus, no prebacite li fokus na željeni ishod, sve se mijenja, u vama i time i izvan vas.
Tako spoznajete da, zapravo, ništa ne morate...
Bolje je reći "NE" nečemu śto ne želite iz srca, nego lagati sebe i druge i to učiniti bez srca.
Bolji ste čovjek i za sebe i za druge kad volite sebe i naučite reći "ne".



Kada naučite reći "ne" tada znate da ste zavoljeli sebe..a tek tada kada pronađete ljubav u sebi možete davati ljubav jer kako ćete dati neśto što ni sami nemate?....


Kako biti zahvalan?

Da biste bili zahvalni potrebno je vjerovati.



Vjerovati da se sve događa za vaše dobro i veće dobro i da širu sliku ne vidite, ali znate da je ona sastavljena od više puzli i da je sklapanje te slagalice proces...Možda je trenutno teže shvatiti zašto se nešto događa, ali Vam već sutra može biti jasno u koliko u vjeri zadržite fokus na cilju..



Samo vjerom ćete se učvrstiti i kada jednom vidite tu širu sliku, shvatit ćete da ste i na toj zahtjevnoj puzli mogli biti zahvalni...

.....Starac je uzgajao konje, jako ih je lijepo tretirao i volio, no netko je ostavio kapiju otvorenu i konji su pobjegli. Cijelo se selo okupilo žaleći starca „kakve li nesreće“, a on je samo mirno odgovorio "nesreća ili sreća, Bog će znati"... Zatim su divlji konji protutnjali kroz selo i zaustavili se tik do starčeve kuće, sin ih je utjerao na mjesto gdje su bili nekada njihovi konji, opet je selo došlo i komentiralo "koja te sreća snašla", starac će mirno "sreća, nesreća samo Bog zna"...Sin uzjaha konja i krene jednog po jednog krotiti, zadnji je konj bio zahtjevniji i zbacio je mladića te je mladić slomio nogu i selo ovaj put reče "Ajme nesreće, starče", a starac će mirno "nesreća, sreća, Bog zna"... Za nekoliko dana u selo je došla vojska i pokupila sve mladiće osim njegovog sina koji je imao slomljenu nogu, što mislite što je reklo selo?



Probajte se s vjerom prepustiti, u situaciji kad ne vidite izlaz, prepustiti se s vjerom u Božje ruke i svjedočit ćete čudesnom razvoju situacije..
Ne morate baš sve nastojati kontrolirati, otpustite, vi pratite svoj osjećaj u trbuhu, ako on nije dobar, mijenjate misli.

Nikada problem i rješenje ne mogu biti na istoj vibraciji pa probajte u situaciji koja vas muči reći sebi "svaka situacija ima rješenje i ja ga pronalazim s lakoćom, sve se događalo za moje najveće dobro, moj mir ima rješenje za svaki problem"...




Dobro je pisati dnevnik zahvalnosti, pišite na čemu ste sve zahvalni, pišite odmah po ustajanju jer po jutru se dan poznaje ;-)

Ako sada mislite, ali na čemu da se zahvalim?
Ja ću vam olakšati s par pitanja:

Vidite li svijetlost koja dopire kroz prozor?
Znate li da ju netko ne može vidjeti?

Imate li zdravlje?
Znate li da netko moli za zdravlje?

Imate li krevet?
Znate li da netko spava na klupi?

Imate li hranu na stolu?
Znate li da netko sada moli za hranu?

Imate li dijete?
Znate li da netko jako želi postati roditelj?

Imate li posao? Netko nema

Ne radite? Netko bi sve dao za slobodno vrijeme koje vi imate....mislim da ne moram dalje

E tako ...sada kad ste to riješili možete krenuti u svoj dan...
Da...kad promijenite pogled na život, vaš se život počinje mijenjati....

Postanete li mrzovoljni kroz dan i počnete gunđati, znat ćete da nitko drugi nije odgovoran već ste samo nezahvalni...Imate izbor, zar ne?

Postoji nešto što je izrazito bitno, a to je naučiti biti sa samim sobom... odvojiti za sebe bar 15tak minuta za tišinu...utišavajući um možemo spoznati tko smo zaista...

Kratka vježba: zamislite da sjedite na klupi i gledate u rijeku na kojoj plove razni brodovi, ima ih puno , e sada zamislite da su Vaše misli ti brodovi...Pustite ih neka prolaze i nemojte ih analizirati...Samo ih pustite i vrlo ćete brzo uvidjeti u tišini da vi zapravo niste vaše misli..
Spoznajom da vi zapravo niste onaj vrtlog misli koji se vrti po vašoj glavi, već ste vi onaj koji ih zapaža...Vi ste onaj koji JE i bez misli i s mislima ste ovdje i sada jer samo je sada ono što uistinu jest..Puno "sada" čini ovaj život..



Što to znači? Zapravo uvidom u ovu istinu vi shvaćate da sami možete birati što ćete misliti... A osjećaj u trbuhu reći će vam jeste li na dobrom putu tj. mislite li ono što vam se sviđa i što želite kreirati ili ono što ne želite dovesti u svoju realnost. Svoje realnosti kreiramo sami pa ako vam se ne sviđaju vaše misli, samo ih mijenjate za one koje vam služe, za one misli više vibracije.
Možete mijenjati svoju vibraciju npr. nabrajajući na čemu ste sve zahvalni :-)...

Bez zahvalnosti nema napretka na ovom putovanju života, zato budite zahvalni & stay tooned to Love <3

13.03.2016. u 19:09 • 1 KomentaraPrint#^

srijeda, 24.02.2016.

All you need IS love, love is all you need?! Ili sve što trebaš je ljubav?!

Je li baš tako i što to uopće znači...
Da, sve što trebamo je ljubav (Bog, Izvor), a naći ćemo ju u nama samima i, kada ju pronađemo, postat ćemo sigurni da je u svemu oko nas.
Voljeti sebe ne znači biti sebičan, sebični najmanje vole sebe jer ljubav traže izvan sebe.
Voljeti sebe znači znati čiji si ti ;-)


znati da si iz izvora ljubavi potekao i da jedino što je u tebi vječno baš je ta beskrajna ljubav, ona je u tvoju dušu utkana i tek kad ju spoznaš možeš iskreno i druge voljeti. Što više voliš sebe, više ćeš moći dati jer ljubav se može množiti samo iz ljubavi. <3
Samo nam je ljubav istinita, strah to nikako ne može biti, iako se ponekad čini i više nego istinit.
Uvijek zastanite kad osjetite strah i pitajte se "kako bi ova misao izgledala da je potekla iz ljubavi?"

Voleći sebe, mi vibriramo na frekvenciji ljubavi i takvu realnost i živimo.
Ako smo usamljeni i ako smo žrtve vlastitih negativnih misli, onda ćemo takvu realnost nastavljati živjeti jer tako i vibriramo.Kako vibriramo, to i dobivamo - neka tako bude.
Naš vanjski svijet je odraz našeg unutarnjeg -kako unutra tako vani.
Kakve su nam misli i osjećaji prema nama samima, tako će se naš vanjski svijet odnositi prema nama.
Sve je vibracija i ona vibracijska stvarnost koja je unutar nas biti će i izvan nas.
Ako birate živjeti iz ljubavi, oko vas će sve biti na vibraciji te ljubavi.
No nemojte u životu uzeti ništa zdravo za gotovo, testirajte sve što smatrate da je vrijedno testiranja. Evo npr. u svakoj konfliktnoj ili neugodnoj ili bilo kako izazovnoj situaciji recite u sebi "ja u ovom trenutku biram ljubav". U početku se može činiti smiješno i banalno, no s vremenom ćete vidjeti promjene. Isto tako, nađete li se u situaciji pred konflikt ili nekoj neugodnoj situaciji, probajte s pitanjem "Da li mi je važno biti u miru ili u pravu", jer što uopće znači - biti u pravu?! To je isto stvar uvjerenja, netko će na sve ovo reći da to nije tako i dobit će potvrdu baš da je i sam u pravu, jer opet je do vibracije, sve se vrati kao odraz u ogledalu.

Ako vec nešto mislite nije li bolje da mislite pozitivno?! Testirajte :-)



Kad krenemo na put promjene i počnemo tragati za ljubavlju, u početku može biti turbulentno jer otpadaju lažna uvjerenja ali i lažni prijatelji, partneri itd. No, to je sve prolazno i treba odoljeti buri. Jednom kad ljubav pronađemo, tada sve vidimo drugim očima, ona se multiplicira, tada možemo svoj svijet stvarati i graditi iz ljubavi i tek tada možemo razumjeti pravo značenje te riječi ljubav, agape, bezuvjetna ljubav. Tek tada počinjemo živjeti svoje snove, a ne samo pusto željeti da se oni ostvare, tada dolazimo na svoju željenu vibracijsku realnost koja se vrlo brzo i ostvaruje. Tada osjećamo da sve što želimo za sebe i zaslužujemo - dok god to što želimo dolazi iz ljubavi.

Da bismo do toga došli, potrebno je vjerovati u sebe i vjerovati sebi jer bit će onih kojima ćete djelovati drugačije i čudno, bit će i onih kojima ćete ići na živce i kojima se više nećete sviđati.
Pitanje je jesmo li spremni osloboditi se "važnosti" mišljenja drugih... Jesmo li spremni vjerovati sebi i samo sebi jer i onako je svijet odraz nas tj. kako unutra tako vani..



Ljubav prema sebi i kako sebe (za)voljeti.

Louis Hay je jedna od najpoznatijih autorica koja je na svojm primjeru dokazala sve o čemu priča, a govori o afirmacijama i tome kako one utječu na nas, našu podsvijest i, u konačnici, kako utječu na kemiju u našem organizmu ili još preciznije na našu frekvenciju i energiju u nama jer čovjek je, kao i sve oko njega, čista energija omeđena frekvencijskom matricom.

Osim ove, postoje razne tehnike kojima si možemo pomoći i svatko može odabrati onu koja s njim najviše rezonira. Danas sam se odlučila za afirmacije, no u daljnjim ću tekstovima podijeliti i druge tehnike koje su meni pomogle i pomažu mi na mom putu promjene :-) ... Ovim putovanjem mijenjamo svoj unutarnji doživljaj sebe, uviđamo da se sve događa s razlogom, počinjemo shvaćati zašto smo nešto kreirali najčešće na nesvjesnoj razini i korak po korak programi se brišu i prtljaga je sve lakša. Mijenjajući taj svoj unutarnji doživljaj sebe, mijenjamo i doživljaj svijeta. Svatko ima svoj put i ne treba ništa forsirati, onda kada ovo putovanje prihvatite baš kao putovanje, znat ćete da se sve događalo baš onako kako je za vas najbolje, slojevi će otpadati jedan po jedan i jednog će dana put/ život /ja postati svjesno da je ovaj svijet jedno s Bogom, jedno s ljubavlju...



Evo jedne zanimljive vježbice koju za početak možete isprobati i s njom možete i početi, svako jutro pred ogledalom :-)

Volim te .......(svoje ime izgovarate)
Tu sam za tebe.......
Siguran/sigurna si ovdje i sada....
Uz tebe sam i čuvam te...
Sve se događa za tvoje najveće dobro....
Volim te i podržavam te ....
Nakon toga zagrlite sami sebe <3

Budete li ovo ponavljali svakodnevno 30 dana (bez zabušavanja), sigurna sam da će se vaš život početi mijenjati.

Pišući i izgovarajući, najvažnije ponavljajući afirmacije počinjete uviđati da ste sami za sve odgovorni i da možete život/sebe preuzeti u svoje ruke.
Bitno je krenuti, počnite ujutro dok se spremate za posao pred ogledalom ili pišite dok pijete jutarnju kavu, neka vam uđe u naviku...(Najčešće je potrebno 30 dana)

Ako imate osjećaj da baš ništa vi sami ne birate, onda krenite prvo s takvim afirmacijama koje će vam lakše sjesti:
Dajem sebi dopuštenje da se mijenjam
Sve se događa za moje najveće dobro
Spreman/spremna sam nadvladati vlastita ograničenja
Svi moji osjećaji su prihvatljivi
Život me voli i ja volim život
Kamo god idem, šaljem ljubav i blagoslov
Zaslužujemo ljubav, dajem ju i primam
Podržavam sebe
Preuzimam odgovornost za sebe i svoj život
Svaki izazov ima rješenje i ja ga lako pronalazim
Opraštam sebi i drugima s lakoćom
Slobodan/na sam
Voljen/a sam



Da biste mogli ići dalje na svom putu ljubavi, prošlost i budućnost se otpušta. Ne znači da ništa ne trebate planirati, ali nema potrebe brinuti jer brigom ćete samo kreirati ono što ne želite živjeti.

Afirmacije:
Siguran/na sam
Naučila/naučio sam bolje zapažati, a manje reagirati, sada je život manje naporan
Uvijek djelujem iz inspiracije, iz ljubavi
Sve je dobro u dubini moga bića
Opraštam sebi i drugima s lakoćom
Otpuštam prošlost i ostavljam ju iza sebe
Ja sam slobodan/slobodna od svega i od svih
Živim sada i uživam u svakom trenutku
Sve je doboro
Miran/mirna sam



Afirmacije ne dovode do instantne manifestacije, one su tek sjeme posijano u vašem umu i da bi funkcionirale potrebno ih zalijevati vjerom. U koliko zadržite stare negativne obrasce koje ćete ponavljati ostatak dana onda će vaš napredak biti vrlo spor i moguće je da ćete odustati vrlo brzo jer će rezultati biti slabi a slabi su jer ste stavili fokus na nedostatak i vibrirate manjkom.
Da bi sve funkcioniralo potrebno je živjeti u skladu s afirmacijama, pričati onu realnost koju želite živjeti, kao da se to ovog trenutka, sada ostvaruje. Što ih češće budete ponavljali (preporuka je 100-300 puta) to će se napredak brže odvijati....i onako morate misliti pa zašto to ne bi bile pozitivne misli.
Vizualizirajte sebe kao da već živite tu željenu realnost.
Vizualizacija je moćan alat.


U vizualizaciji pokušajte svoju želju uplesti u svoju svakodnevicu, upletite ju u nešto poznato što svakodnevno činite i brže će pasti na plodno tlo...
Npr. želite novi posao iz snova: zamislite sebe kako se ujutro spremate za sadašnji posao, kako sjedate u auto, zamislite što je moguće stvarnije, kako u tom vašem putovanju do posla, u gradskoj vrevi i gužvi na cesti zvoni mobitel, stavljate na razglas da ne ometate svoju vožnju i poznat glas ( prijatelj, kolega ili netko iz obitelji) vam javlja da vam se nudi odličan posao.
Testirajte, što možete izgubiti?
Najbolje je vizualizirala prije spavanja jer smo tada najopušteniji.
Osim toga jako je bitno što ćete prije spavanja misliti. Pokušajte prije spavanja u sebi izgovoriti zahvalnost za sve što ste u proteklom danu proživjeli, otpustite se i vizualizirajte željeno.
Neka vam fokus uvijek bude na ishodu koji želite, živite u sadašnjem trenutku i svaku sumnju odagnajte.
Vjerujte i sve će se okolnosti posložiti u vašu korist.



Kako ne brinuti? Počnite pratiti što mislite i jesu li to misli koje želite misliti. Osvijestite onaj osjećaj u trbuhu koji izaziva određeni skup misli. U početku će to biti posao, kasnije trening,nakon nekog vremena postat će nešto što je dio vas. Ukoliko mislite zabrinute misli, vi ih preokrenite na sigurne, pozitivne misli jednim pitanjem "kako bi ova misao sada izgledala iz ljubavi?"
Znanstveno je dokazano da, ukoliko pozitivnu (a i negativnu) misao zadržite 17 sekundi, sljedeća će joj biti slična. Nakon 56 sekundi kreće momentum.

Zato pokušajte biti svjesni onoga što mislite.
Ukoliko vas krenu "napadati" negativne misli, postoji jedna kratka, ali vrlo efikasna tehnika kojom u tom trenutku u sebi kažete "vidim te", ako ste sami možete i naglas :-D.  Što više tu tehniku budete koristili, sve ćete svjesniji biti vaših misli.

Što više budete voljeli sebe, vaša će vibracija rasti. Da biste vibraciju podigli na višu razinu, osim prethodno spomenutog još jednom bih naglasila koliko je bitno i potrebno prestati činiti stvari koje ne želite da biste se nekome svidjeli. Jedina osoba kojoj se trebate svidjeti ste vi sami, a to možete samo ljubavlju. Preuzmite odgovornost za sebe i sve svoje u sebi, jer tek tada to možete početi mijenjati.
Na svom ćete putu doći i do vibracijske klackalice, malo gore pa malo dolje, bit će i onih ljudi i situacija koji će vam spustiti vibraciju i od kojih nećete moći odmah otići - tu je potrebno nastupiti odgovorno i uvijek se zapitati " želim li biti u miru ili u pravu?".
Osim toga, vi druge ne možete mijenjati. Mijenjate sebe i oni s kojima dolazite u konflikt ili će se mijenjati s vama ili će u vašoj realnosti boraviti minimalno jer vam se vibracije neće poklopiti. Sve je vrlo jednostavno, čista fizika ;-)
Bitno je zadržati fokus na svojoj željenoj realnosti kako biste vibrirali željeno i time se realnosti usklađuju i vi počinjete to i živjeti. Što više budete primjećivali nedostatak nečega to će se više prolongirati usklađivanje dviju realnosti jer primjećujući da nečega nema vibrirate manjkom toga..Imajte to na umu.
Tako je i npr. s onim neželjenim poslom, kada prestanite primjećivati da vam je posao naporan, težak, plaća mala i počnete i to gledati očima ljubavi, postat ćete zahvalni i na tom poslu i vrlo će brzo uslijediti nešto bolje. Kada prestanite kukati zbog plaće i počnete pričati neku drugu priču i tu će se nešto mijenjati, nije važno kako, sve će se posložiti, Vaše je da koristite alate i prilike prepoznate i reagirate jer kako vjerujete tako će i biti... Budete li vjerovali da je čudo moguće, čudima ćete svjedočiti.... ja vjerujem u čuda :-)
Kad govorimo o tome čemu želite svjedočiti, možete pisati u sadašnjem vremenu, u jednu bilježnicu sve što želite da Vam se dogodi. Kao da već tome svjedočite.To će pomoći da zadržite fokus na onoj realnosti koju želite živjeti.
Uvijek vibracijska realnost prethodi onoj materijalnoj.
Tu ćete dodatno osvijestiti svoje misli i sadašnji trenutak.



Mi smo bića ljubavi i na putu vaše promjene mnogi iz vaše bliske okoline, kolege s posla, prijatelji, primijetit će i da se nešto na vama mijenja i da ste drugačiji. To je zbog toga što osjećaju da sve više ljubavi iz vas dolazi i žele i oni tu promjenu, a neke, koji još nisu spremni, iritirat ćete svojom srećom jer ćete ih podsjećati na sve što oni nisu, a žele biti, i oni duboko u duši znaju da im je to namijenjeno.
Doći će i neki drugi koji će s vama putovati.
Neki će ostati, neki će se kratko zadržati, ali svi su tu s razlogom...
Dok putujete, što više ljubavi pronađete i spoznate, više ćete moći dati, a vibracija će biti viša i, najbitnije, više će vam se ljubavi vraćati.



Zadržite fokus & stay tuned to Love <3

24.02.2016. u 15:01 • 3 KomentaraPrint#^

nedjelja, 21.02.2016.

Istina je ljubav.....

Sve više ljudi shvaća ono što su znanstvenici i dokazali, svijet nije SAMO ono što vidimo (nesto manje od 1 %) osim ako ne gledamo očima ljubavi potpuno otvoreni i probuđeni i vidimo sve.. ali do tog postoji put a i kad tamo dođemo put se opet nastavlja.. jer cilj i jest taj put..

Hoćemo li krenuti tim putem ovisi samo o tome jesmo li spremni živjeti iz duše, jesmo li spremni odbaciti stare programe i uvjerenja, jesmo li spremni preuzeti odgovornost.
Jesmo li spremni dovesti sebe u balans koji je zapravo i put i cilj.
U balans ega i duše..
U balansu ako nešto i želite vi jednostavno znate da to ne trebate za sreću i imate povjerenja da će stići u pravom trenutku.
Željeti a ne trebati, vjerovati bezuvjetno i samim tim otpustiti želju jer znate da će se sve najbolje za vas i ostvariti..
Kako će do toga doći, to uopće nije vaša briga, sve će se već posložiti za vas.Vaše je da znate što istinski želite iz svoje suštine.
Nije stvar u napornom radu već u vašem uvjerenju da ste vrijedni onoga što želite primiti, nije stvar toliko ni u vašim mislima već u onome što vam taj osjećaj govori dok o nečemu razmišljate. Sve možete osjetiti kroz sebe i taj osjećaj je istina...
Naglasak je dakle na onome što nam govori onaj osjećaj u trbuhu....
Dovedemo li sebe u balans znat ćemo kada čekati a kada nešto činiti jer glas duše je suptilan i tih a pojačava se kako se povećava naša svijest o sebi.
Neću reći da nam ego nije potreban. Nađete li se na cesti i prema vama ide kamion koji trubi, bez ega se baš i ne biste dobro proveli.

Stvoreni smo baš onakvi kakvi i trebamo biti, ples ega i duše u savršenom skladu ljubavi iz koje sve potjeće.
Ego je pokretačka snaga u nama a duša je istina i naša suština i tek kada smo u balansu život iz duše postaje moguć, tada se sve naše želje ostvaruju i one duhovne i one materijalne jer tada znamo što znači da smo stvoreni na sliku Božju i ponašamo se odgovorno.
Onaj tko živi iz duše nikako ne može nauditi drugima jer sve što čini on čini iz ljubavi iz čijeg izvora potječe...

Iako ovo pisanje u stvari nema veze s dogmama, Bog je ljubav i tu nema dvojbe i onaj tko se odluči da mu ljubav bude jedina istina slušati će svoju dušu koja mu tiho šapće kamo i znat će da nije sam...

Dakle, mi biramo hoćemo li živjeti iz ljubavi ili iz straha i hoćemo li naš svijet stvarati iz straha ili iz ljubavi..
To su dvije strane između kojih sami biramo - ljubav ili strah..

Pokušajte svaki put prije nego reagirate u nekoj situaciji zastati i zapitati sebe: "Kako bi ova misao/ova riječ/reakcija izgledala iz ljubavi?"
Samo tim pitanjem već ste osvijestiti i počeli promatrati svoje misli i što osjećate kada nešto mislite.....

Ovdje se dotičemo i dualnosti koja često zbunjuje, to vjerovanje da je Bog bradati čovjek koji negdje sjedi i određuje naš život, kažnjava nas i nagrađuje..to je zapravo dovelo do toga da se čovjek na neki način oslobađa odgovornosti..

Jesmo li uistinu nemoćni i događa li se život nama ili smo mi taj život?!

Ako smo stvoreni na sliku Božju onda smo dio Boga i Bog je dio nas sve je povezano, Bog je u svemu.
Uronjeni u kolektivnu svijest svi smo povezani međusobno......
Mi smo kolektivno, ocean, a samo smo u iskustvu kap.
Kap oceana je i dalje ocean u kapi (Rumi) , zar ne?!

Potječemo iz jednog izvora, izvora ljubavi.
Dana nam je moć kreacije vlastitog života.
Nama se život ne događa slučajno, on nije od nas odvojen, mi smo taj život..
Evo npr. plesač koji pleše on je taj ples dok ga pleše, nije li tako?
Plesač nije odvojen od plesa i njegov je cilj plesati sa što većom strašću i izvesti taj ples najbolje što zna ovdje i sada, ne misli o jučer niti razmišlja o sutra, sada je taj trenutak tog prekrasnog plesa.
E tako je i život poput plesa, put a mi smo sami taj put i cilj.
Život je ples a mi smo plesači, sada, ne jučer i ne sutra, uvijek je sada.
Na nama je hoćemo li plesati najbolje što znamo, s ljubavlju iz duše, iz pune inspiracije ili ćemo čekati da netko otpleše za nas..
Alat imamo, dana nam je nada i vjera, kreativnost i moć vizualizacije i najvažnije duša koja nas vodi da ne bismo tancali bez ritma na svom plesnom podiju no suptilni šapat duše možemo čuti samo ako to i odlučimo, slušati svoju inspiraciju....

Mi ne trebamo ništa dodati da bismo bili savršeni, već smo stvoreni na sliku ljubavi, kreativnosti, izvora, Boga.
Savršeni smo takvi kakvi smo stvoreni..ili ćete reći da Bog nije savršen?!
Potrebno je samo oduzeti višak koji nam ne služi..
Ova prtljaga koju nosimo i vučemo za sobom uopće nije naša, zato i jest toliko teška.
Potrebno je ispustiti te torbe i kofere koji nam i onako ne koriste jer su tuđi..
Tuđa uvjerenja, tuđi programi a mi ih smo toliko puta čuli da smo sami sebe uvjerili na podsvjesnoj razini kako su naši i dio nas...
Dovoljno je samo maknuti višak, dodati ne treba ništa.
Kad to shvatite već je jedan kofer manje na vašim leđima :-)
Nije toliko nemoguće koliko se može činiti no potreban je rad na sebi, potrebno je zaroniti u sebe i okrenuti se sebi..
Danas se ljudi radije okreću izvanjskom ne shvaćajući da je naš vanjski svijet odraz našeg unutarnjeg svijeta.... Kako u unutra tako vani ...

Ne sviđa vam se ono što vidite, mijenjate sebe i svijet će se početi mijenjati.
Pitate se: kako?
Ako ovo čitate znači da ste već na putu promjene pa samo tako nastavite. Bitno je da zapamtite samo jedno, put je cilj i cilj je put.
Stay tuned (to LOVE) <3



21.02.2016. u 23:32 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< studeni, 2016  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Studeni 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (3)
Veljača 2016 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Istina je ljubav.....



Istina je da se sve događa s razlogom, u pravom trenutku za nas, onda kada povjerujemo da smo vrijedni toga što tražimo.
Povjerujemo li, započinjemo putovanje života, najvažnije putovanje za svakog čovjeka, putovanje unutar sebe.
Dijelim s vama svoj osjećaj života.Ne dijelim savjete niti upute jer to će svatko pronaći za sebe, samo treba pratiti putokaze i slušati suptilni šapat svoje duše:
"Ti si ljubav koju tražiš" (Rumi) <3


Linkovi