Istina je ljubav https://blog.dnevnik.hr/istinajeljubav

nedjelja, 13.11.2016.

Ima li pravde?

Zlatni kavez ega bljesnuo je i kod ovog pitanja...i onda se otvorio pogled u širinu..
Dok god se pitate da li je pravedan zakon privlačenja znači da još niste svjesni istine a to je da sve sami kreiramo ,svjesno ili nesvjesno i da se svojom vibracijom usklađujemo na onu realnost koja odgovara našim uvjerenjima koja zapravo i kreiraju tu našu vibraciju..Uvjerenja su možda većinom podsvijesna, ali osvijestimo li ih lakše ćemo ih mijenjati.
(Od srca preporučam yt Srđan Roje "fizika manifestiranja")
Na vibracijskoj ljestvici žrtva i beznađe su najniži a kvaka je u tome da će nas naša realnost koju smo sami privukli u potpunosti podržati u našem žrtvenom uvjerenju..Toliko nas voli izvor iz kojeg potječemo da nas pušta da sami biramo...imamo slobodnu volju vibrirati kako god želimo no mnogi najčešće nesvijesno vibriraju onako kako ne žele.
Dobra vijest je što se sve može mijenjati pa tako promjenom naših uvjerenja koja nam ne koriste mijenja se i naša vibracija a samim tim se i usklađujemo s drugom realnosti koja će nas također podržati dokazima...

Osvijestimo li da smo čista energija,vibracijska bića, koja, svakako jesu kako god okrenuli, osvijestimo li da smo svi jedno i uvijek s izvorom povezani, osvijestimo li da je sve što možemo zamisliti ostvarivo u koliko nam uvjerenja dopuste, osvijestimo li da mi nismo naše emocije već su one putokaz koji nam kazuje kakve su nam misli, te da je emocija prva manifestacija, tada počinje i naša ekspanzija i naš put promijene.



Zakon privlačenja je nepogrešiv i savršeno pravedan jer ono što dajemo to ćemo i primiti, drugim riječima živimo li na vibraciji zahvalnosti i naša će nas realnost podržati i svjedočiti ćemo događajima koji u nama bude još tog osjećaja..Dakle, dajemo li ljubav i zahvalnost primit ćemo sve što je na toj vibraciji..
Dovoljno je živjeti život iz zahvalnosti kako bismo bili sretni i ispunjeni....

no to je možda lakše reći nego činiti...
Zahvalnost je vještina koja se trenira, svakim danom se taj osjećaj tim treningom pojačava i nakon 30 tak dana postajete kronično zahvalni.
Naravno, do toga ćete doći budete li svakodnevno zahvaljivali na svemu što imate, na svemu što vam se događa bezuvjetno vjerujući da je za vaše najveće dobro.
Kad dosegnete konstantu u zahvalnosti potreban je svakodnevan podsjetnik npr. u vidu pisanja svojih blagoslova onih kojima već svjedočite i onima koji su na putu ka vama..
Počnite s pitanjem:što bih imao/imala danas da sam se probudio/probudila okružena samo onim na čemu sam jučer bila zahvalna?..
I?!
Śto biste imali?!..



Dakle, ovdje se pojavljuje i bezuvjetna vjera bez koje bi i zahvalnost brzo opala..
Sve je vrlo jednostavno i može se sažeti u rečenicu "kakva nam je vjera takav nam je život"



Nadalje, kako sam ranije spomenula, sve što damo primit ćemo, npr u koliko smo ljutiti na ljude oko sebe, u uredu, u obitelji, u trgovini u banci susretati ćemo jednako raspoložene kolege, članove obitelji, trgovce i službenike te ćemo još i tome svjedočiti i događajima na toj vibraciji.
S druge strane pošaljemo li blagoslov ispred sebe svemu i svima koje ćemo u danu susresti naša realnost će se mijenjati. Možda ne istog trena ali u koliko to budemo činili 30 tak dana sigurno je da ćemo svjedočiti čudima..Isprobajte
Kako smo svi povezani poput kapi u oceanu tako je svatko tko se nađe s nama na ovom putovanju i odraz nas, pokušajte svakog promatrati kao djelić sebe i umjesto da se suprotstavite situaciji odgovorite s više vibracije ś



Ljubav je uistinu jedina istina jer je Ljubav jača od svake niže vibracije.
Pokušajte još jednu vježbu koja bi vam mogla otvoriti oči.Kad god osvijestite trenutak u kojem vas netko izbaci iz takta pokušajte zastati i toj osobi u sebi poželite sreću. Samo recite "želim ti sreću"..možete prvo krenuti s nekim namrštenim susjedom kojeg susrećete u liftu ili službenicima u banci a kasnije pređite na kolege u uredu itd..
Ne znači ako nekome poželite sreću da ćete svoje emocije zatomljavati, to nikako, već ih promotriti i zahvaliti se na putokazu te svijesno odaberite reagirati iz ljubavi. Recite sebi "i to sam ja" jer ne bi bilo ove situacije da ju nisam privukla i sada učim iz nje..

Znanstveno je dokazano (Greg Braden) da se određene situacije na ovaj ili onaj način ponavljaju u našem životu sve dok ne odgovorimo na njih s više vibracije...Kada se to dogodi, mi smo tu lekciju naučili i taj ciklus se više neće ponoviti.
Postoji i period između tih ciklusa gdje je puno lakše promijeniti putanju no da bismo toga bili svjesni rad na sebi je obavezan i onda se dogodi da imate riješenje prije izazova...Prvo dođe riješenje i tek onda slijedi problem


Još nešto,u svakoj "negativnoj situaciji" krije se skriveni blagoslov jer je u tom trenu naša želja iz duše odaslana, prihvaćanjem i ne vezivanjem ali isto tako ne odbijanjem mi se izdižemo prema višoj realnosti na kojoj se nalazi riješenje.
Prihvaćanjem i vjerom u najbolji ishod, naša ekspanzija neće izostati...
Podsjetite se sada, dok ovo čitate, skrivenih blagoslova iz svoje prošlosti koji su tada djelovali kao problemi..



Zapravo je naš unutarnji svijet kreator onog što nas u materijalnom svijetu okružuje i kada to znamo znamo i to da smo mi odgovorni i da je vrijeme da mijenjamo ono što je u nama kako bismo automatski mijenjali ono izvan nas..
Raj i mir u nama je raj i mir u našem svijetu..jer nema "izvan nas" bez nas samih..
Stay tuned to loved

Oznake: život

13.11.2016. u 10:22 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< studeni, 2016  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Studeni 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (3)
Veljača 2016 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Istina je ljubav.....



Istina je da se sve događa s razlogom, u pravom trenutku za nas, onda kada povjerujemo da smo vrijedni toga što tražimo.
Povjerujemo li, započinjemo putovanje života, najvažnije putovanje za svakog čovjeka, putovanje unutar sebe.
Dijelim s vama svoj osjećaj života.Ne dijelim savjete niti upute jer to će svatko pronaći za sebe, samo treba pratiti putokaze i slušati suptilni šapat svoje duše:
"Ti si ljubav koju tražiš" (Rumi) <3


Linkovi