Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

utorak, 28.06.2005.

Edin Mujčin u Kamen Ingradu

Dojučerašnji vezni igrač zagrebačkog Dinama, 35-godišnji Edin Mujčin novi je član Kamena Ingrada. Mujčina je jučer novinarima predstavio predsjednik veličkog prvoligaša Vlado Zec. Popularni Deda potpisao je jednogodišnu vjernost klubu iz Velike, za koji će nastupati s brojem 10 na leđima.

- Možda je za sve malo iznenađenje moj potpis za Kamen Ingrad, do kojeg je došlo nakon kontakta s Joškom Popovićem. Ispričavam se ljudima iz Hrvatskog dragovoljca gdje sam praktički sve dogovorio, no odlučujuća bila je moja želja za još jednom prvoligaškom sezonom. Vjerujem da će imati razumijevanja. Inače, ovdje mi je bliže obitelj i brat Zemir, koji igra u požeškom drugoligašu Slavoniji, što je također bilo bitno za moju odluku - kazao je Mujčin.

- 22:00 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.06.2005.

Intertoto kup: Prolazi Varteksa i Slaven Belupa

Varteks je zahvaljujući četiri pogotka sjajnog Leona Benka nadoknadio minus iz prve utakmice protiv Dinamo Tirane i sa ukupnim rezultatom 5:3 se plasirao u 2. kolo Intertoto Kupa.

Dinamo iz Tirane je u Varaždin stigao sa 2:1 prednosti, koju je još više povećao u 12. minuti golom Elhadjia Goudiabya.

No, Benko je najprije u prvom poluvremenu izjednačio na 1:1 golom u 38. minuti, da bi u nastavku u 53. i 72. minuti povećao rezultat na 3:1. Konačnih 4:1 Benko je postavio u 90. minuti iz jedanaesterca.

Varaždinci su tako zabilježili prvu pobjedu pod vodstvom Zlatka Dalića, koji će protivnika u drugom kolu saznati u nedjelju, kada uzvratni susret igraju islandski Akranes i finski International Turku.

- 17:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.06.2005.

Blaž Slišković odbio ponude Španjolaca i Turaka

Iz ureda NS BiH procurila je vijest da je Blaz Sliskovic, nakon utakmice Spanjolska - Bosna i Hercegovina 1:1, postao vrlo "trazena roba" na europskom trenerskom trzistu. U Savez su, naime, stigle zamolbe spanjolskih klubova Numacije i Elchea, te jednog turskog kluba, da im BiH posudi Sliskovica. Ponude su bile odlicne, ali unatoc tomu BiH ne ostaje bez izbornika.

- 22:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 17.06.2005.

Krenuo i Hajduk

Branko Grgic, predsjednik Hajduka, imao je uvodnu rijec na prvom sastanku prvotimaca Bijelih, poslije cega su prakticki pocele pripreme splitskog kluba za novu sezonu. Nakon Grgica, rijec je imao novi trener Miroslav Ciro Blazevic, koji je govorio nadahnuto, a kazao je da je posebno osjetljiv na izvjesne antagonizme i da zahtijeva obiteljsku klimu. Prvi koji je nastradao je urugvajski napadac Munhoz koji se nije pojavio na prozivci bez objasnjenja.

- 22:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.06.2005.

Službena tablica seniora

Sloga-------------------55
H.Dragovoljac----------50
Slaven------------------47
Mladost----------------33
Parasan-----------------32
Dinamo-----------------30
Bektež------------------29
Dobrovac---------------29
Ovčare------------------26
Lipa---------------------23
BSK--------------------17
Slavonija-----------------7

- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.06.2005.

NK SLOGA NOVI PRVOLIGAŠ

Sezona 2004./2005. nogometašima Sloge uvijek će ostati u lijepom sjećanju. To je sezona u kojoj su prvaka osvojili i seniori i juniori. Time je Trenkovačka momčad pokazala da ima sadašnjost ali i svjetlu budućnost, jer su svojom igrom juniori to dali naslutiti. Pobjeda nad Dobrovcem od 13:1, još je više poboljšala i onako veselu atmosferu. U toj utakmici od nastupa za juniore oprostili su se Vjekoslav Mautner i Dino Blažević. Obojica su se oprostili pogodcima. Golove su još dali: Biberović, M. Pilić, Zrilić, Brekalo, Banović, I. Pilić, I. Jogun i Jerković. 100-ti gol u prvenstvu za Slogu postigao je Brekalo, još je Sloga dala 5 golova i time su čak 105 puta u sezoni zatresli protivničku mrežu. Utakmica je obitavala lijepim akcijama, šutevima, driblinzima i golovima.
Bio je to pravi poklon za navijače na koncu sezene. Seniori su pobijedili 7:4. Posebno je bio raspoložen Tomislav Došen (Džani), koji je čak 5 puta poentirao na utakmici. Igrači su nakon utakmice svoj status prvoligaša proslavili u obližnjem potoku u kojem je kasnije završio i trener i predsjednik kluba. Slavlje za upravu, igrače i navijače produžilo se kasno u noć.
Na večeri je sudjelovalo i nekoliko počasnih gostiju. Svirala su dva benda i slavlje koje dugo nije viđeno u Trenkovu moglo je započeti. Svi vjeruju kako će Sloga nastaviti istim stopama i da će biti razloga za feštu i u idućoj sezoni u rangu višlje.

- 23:19 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 10.06.2005.

Transfer lista za iduću sezonu

Kako i doliči nakon svake sezone, počinju pregovori s drugim klubovima o transferima igrača. NK Sloga za sada ima nekoliko ponuda. najzanimljivija je ona Dešina, za čiji je prijelaz Cibalija voljna platiti sada uvećanu svotu od 53.000,00kn. Ponudu od Hrvatskog Dragovoljca su dobili Jerković, Banović i Ivanković, ali njihov prijelaz još nije konkretno objavljen. Moguć je i odlazak trenera Joguna u njemački drugoligaš Munchen 1860, gdje bi vodio školu nogometa. Za sada nitko ne razmišlja o prelasku jer slijedi zaslužena nagrada za osvojeno prvenstvo.

- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOGA DVOSTRUKI PRVAK

Prvi put u povijesti NK SLOGE Trenkovo dogodit će se u nedjelju dvostruki naslov prvaka. Osvojili su ga već sad juniori i seniori. U posljednjoj utakmici sezone dočekuju goste iz Dobrovca. To bi trebala biti utakmice opuštajućeg karaktera nakon koje će uslijediti velika proslava u parku Trenkovo.

- 16:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.06.2005.

Slobodan dan igračima Sloge

Igrači Sloge dobili su slobodan dan uoči jako važne utakmice u Pavlovcima. Pobjedom bi osigurali naslov prvaka, dok bi svakim drugim rezultatom produžili nakratko neizvjesnost prvenstva.
Trener Jogun taj potez "oslobođenja" igrača učinio je s ciljem da što više motivira svoje igrača. Sloga će od početka ići bez kompromisa i maksimalno napadački. Sve je u rukama «budućih prvaka», i teško je vjerovati da će propustiti svoju priliku u dvije utakmice neosvojivši najmanje tri boda koja su im potrebna.

Na adresu NK Sloge stigla je ponuda za najboljeg vratara lige Dešu. Cibalija je spremna izdvojiti 37.000,00 kn za taj transfer jer ugovor Dešu veže do 2007. godine. To bi bio najveći izlazni transfer Sloge. Moguć je odlazak najboljeg strijelca Sloge Jerkovića koji je ove sezone postigao 26 golova. Pristigle se još neke ponude za igrače Sloge, ali konkretno se još ništa nezna

- 10:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.06.2005.

Teški poraz Prekopakrana U Ovčarama (6:2)

U Ovčarama svaku nadu za naslov izgubila je drugoplasirana ekipa Slavonije, tako da su širom otvorena vrata NK Slogi za osvajanje naslova. Izgubili su s 6:2. Prvu meč loptu Sloga će imati na gostovanju u Pavlovcima, a drugu i posljednju kod kuće s Dobrovcem. Slogi je potrebna samo jedna pobjeda da bi teoretski osigurala naslov prvaka.

- 22:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #