Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

nedjelja, 17.07.2005.

Danas turnir u Parasanima

Danas će se u Parasanima održati turnir na kojim će sudjelovati slijedeće ekipe: NK Parasan, NK Croatija, Nk Sloga i Nk Kamen Ingrad. Pioniri Nk Sloge pokušat će krenuti stopama juniora i seniora koji su osvojili naslove u prvenstvu. Puno sreće našim dečkima!!!

- 13:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.07.2005.

Preokreti i pobjede Varteksa i Slavan Belupa

Varteks je dvaput nadoknadio gol minusa protiv finskog Inter Turkua i na kraju je sa dva gola u zadnjih pet minuta ostvario 4:3 pobjedu.

Varaždinci su poveli u 5. minuti preko Leona Benka, koji je prošlog tjedna postigao četiri gola albanskom Dinamu iz Tirane.

Vodstvo je kratko trajalo, jer je već u 9. minuti Serge N'Gal pogodio za 1:1, a pet minuta kasnije Inter Turku je poveo golom Miikke Iloa.

Tih 1:2 bio je rezultat prvog poluvremena, a u nastavku je naprije Nedim Halilović izjednačio na 2:2 u 55. minuti, ali je N'Gal svojim drugim golom ponovo vratio vodstvo Fincima.

No, Varteks je golovima Nikole Šafarića u 85. i sjajnog Leona Benka u sudačkoj nadoknadi ipak izborio pobjedu pred uzvrat za tjedan dana.

Slaven Belupo teško je, ali sasvim zasluženo ostvario 3:2 pobjedu nad Gloriom 1922 iz Bistrite u prvoj utakmici 2. kola Intertoto kupa, koja je odigrana u subotu na Gradskom stadionu u Koprivnici.

- 10:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #