Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igy

Marketing

NK SLOGA NOVI PRVOLIGAŠ

Sezona 2004./2005. nogometašima Sloge uvijek će ostati u lijepom sjećanju. To je sezona u kojoj su prvaka osvojili i seniori i juniori. Time je Trenkovačka momčad pokazala da ima sadašnjost ali i svjetlu budućnost, jer su svojom igrom juniori to dali naslutiti. Pobjeda nad Dobrovcem od 13:1, još je više poboljšala i onako veselu atmosferu. U toj utakmici od nastupa za juniore oprostili su se Vjekoslav Mautner i Dino Blažević. Obojica su se oprostili pogodcima. Golove su još dali: Biberović, M. Pilić, Zrilić, Brekalo, Banović, I. Pilić, I. Jogun i Jerković. 100-ti gol u prvenstvu za Slogu postigao je Brekalo, još je Sloga dala 5 golova i time su čak 105 puta u sezoni zatresli protivničku mrežu. Utakmica je obitavala lijepim akcijama, šutevima, driblinzima i golovima.
Bio je to pravi poklon za navijače na koncu sezene. Seniori su pobijedili 7:4. Posebno je bio raspoložen Tomislav Došen (Džani), koji je čak 5 puta poentirao na utakmici. Igrači su nakon utakmice svoj status prvoligaša proslavili u obližnjem potoku u kojem je kasnije završio i trener i predsjednik kluba. Slavlje za upravu, igrače i navijače produžilo se kasno u noć.
Na večeri je sudjelovalo i nekoliko počasnih gostiju. Svirala su dva benda i slavlje koje dugo nije viđeno u Trenkovu moglo je započeti. Svi vjeruju kako će Sloga nastaviti istim stopama i da će biti razloga za feštu i u idućoj sezoni u rangu višlje.

Post je objavljen 14.06.2005. u 23:19 sati.