Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

ponedjeljak, 09.07.2012.

Test tvoje Igre 4

I evo nas opet! Interaktivni serijal "Test tvoje Igre" nam još jednom dolazi u posjet, s novim problemima i situacijama u kojima ste oduvijek htjeli znati što poduzeti. Pravila su jednostavna: pročitate sve tri situacije, i napišete za svaku od njih što biste napravili. Što detaljnije, to bolje (dakle, stvarne riječi koje bi izrekli i djela koja bi učinili su bolje od samo općenitog stava). Ne morate se brinuti da ćete pogriješiti: Igra je fluidna disciplina bazirana na stalnom učenju i isprobavanju tehnika, tako da svaki odgovor može nabosti kvalitetno rješenje.

VAŽNO! Dodatak: iako će ovaj test, kao i prijašnji, imati pobjednika po ocijenjenoj kvaliteti predloženih rješenja, postoji i jedna izmjena: mala nagradna igra!

Naime, negdje početkom 9. mjeseca izlazi moja knjiga o Igri, u kojoj se u obliku vodiča srednje veličine, opisuju osnovne i neke napredne tehnike igre, od interne igre i upoznavanja, pa do seksa i veza, s primjerima i praktičnim savjetima za mnoge situacije, te nekim osobnim pričama iz mog života. Radi se o novom, originalnom materijalu, a mali ostatak koji se dotiče već podrobno obrađenih tema poput Jednoitisa modificiran je i prilagođen knjižnom formatu i sadržaju ispred i iza sebe. Knjiga je namijenjena prvenstveno muškarcima; ženama može poslužiti za informiranje o ljubavnom životu "druge strane" ili kao poklon muškarcu u svom životu.

Uz standardnu počast titule pobjednika serijala "Test tvoje Igre", još jedan sretni sudionik, odabran metodom slučajnog broja, dobiti će po objavljivanju jedan BESPLATAN PRIMJERAK KNJIGE (s plaćenom poštarinom na području RH - ako niste u RH dogovorimo se). Natječaj je otvoren podjednako svim registriranim blogerima i neregistriranim, anonimnim komentatorima, iako svatko može ponuditi maksimalno jedan set odgovora. Da biste sudjelovali, učinite sljedeće:

1. U svom komentaru na ovaj post napišite svoje predloženo rješenje za svaku od tri situacije (u formatu "rekao/učinio/la bih XYZ", opširno koliko smatrate da je potrebno ali par rečenica je sasvim dovoljno). Komentari koji odgovaraju na samo jednu situaciju ne ulaze u natječaj. Odgovori su s muškog stajališta. Ako ste žena, zamislite da ste muškarac u toj situaciji i svejedno napišite odgovor, on je jednako legitiman. Naravno, svi dodatni komentari su dobrodošli.
2. Nakon što ste objavili komentar, pošaljite mi e-mail na moju adresu navedenu u gornjem desnom okviru bloga, ignissblog(na)yahoo.com
("(na)" zamijenite simbolom "@"). U mailu navedite nadimak pod kojim ste komentirali. Nikakvi osobni detalji nisu potrebni - ako osvojite primjerak knjige, kontaktirat ću vas na taj e-mail za ime, prezime i adresu.
3. Natječaj je otvoren do srijede 11.07.2012., 20:00h. Odgovori/mailovi primljeni poslije tog trenutka ne sudjeluju u natječaju, iako će biti normalno ocijenjeni. Rezultati i objava pobjednika i/ili nagrađenog biti će sljedećeg dana, u četvrtak 12.07.2012.


Spremni? Kao i obično, natječaj otvaram njegovim klasičnim logom:



TEST #1: Izašao si vani sam, sjediš u opuštenoj Alfa pozi i pijuckaš pivo, coca-colu, viski ili što već. Izgleda da si dobre sreće, jer ti same od sebe priđu dvije djevojke, koje se zovu Anita i Jelena. Malo popričaš s njima, upoznate se i Anita ti čak želi platiti piće. Nakon 10 minuta Anita, s kojom si ostao pričati nasamo kaže da ona i prijateljica idu, ali da bi voljela da se opet vidite kad budeš išao vani. Da ti svoj broj i ode. Kako zanimljiva djevojka je ta Anita, pa čak i odvažna! Ti se još malo muvaš uokolo, zabavljaš i provodiš svoju večer kako ti odgovara.

Preksutra ujutro joj pošalješ kratku poruku, u kojoj je pozdravljaš i pitaš kako je. Nakon dvije tri entuzijastične poruke, točno kada razmišljaš kako bi je pozvao da se nađete, ona iznenada šalje sljedeće:

"Baš je bilo super onu večer. Btw, sjećaš li se mog imena?"
(Napomena za čitatelje: naravno da se sjećaš)

Što ćeš uraditi?



TEST #2: Upoznao si prije par tjedana u izlasku neku djevojku i počeli ste se sviđati jedno drugome. Nakon još malo razgovora dogovorili ste se i izašli ste na spoj koji je bio super. Poslije spoja ste opet pričali i poslala ti je još poruku da joj je bilo lijepo. Nakon još par dana toplog dopisivanja, zoveš je na drugi spoj i dobivaš ovakav odgovor:

"Mislim da ću te morati razočarati, ali ne mogu opet na kavu... moram biti iskrena i reći ti da sam nedavno upoznala nekoga tko mi se sviđa, i da bih se osjećala nelagodno kad bi se našla s tobom. Sorry."

Što ćeš uraditi?

TEST #3: Upoznao si neku djevojku online i, nakon tjedan i pol dopisivanja, dogovorili ste se da se nađete na nekom javnom mjestu. Osjeća se kemija, ali nitko još nije ništa definirano izjavio o "sviđanju". Dođeš tamo, ugledaš je i ona ti mahne.

Kako ćeš je pozdraviti?

- 13:07 - Komentari (52) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu