Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

subota, 25.02.2006.

ZRINJSKI - TRAVNIK 3:1

Danas je utakmicama 16.kola nastavljena Premijer liga, Zrinjski je na svom terenu savladao Travnik rezultatom 3:1. Pošto iz opravdanih razloga nisam mogao danas na utakmicu malo ćemo copy/paste teksta i slika ovaj put, nadam se da se neće naljutiti zbog toga...
"Kao što sam i predvidio jutros nogometaši Zrinjskog su se itekako namučili da bi došli do bodova. Gosti su namučili nogometaše Zrinjskog, a ovi drugi držali u neizvjesnosti svoje navijače. Kiša koja je padala danima prije utakmice ostavila je mnoge kući, a onih oko 2000 najvjernijih došlo je i po ovakvom nevremenu da pogleda svoje ljubimce. Teren je na pojedinim mjestima ličio na baru, i kao takav odgovarao je više gostima, već našim nogometašima. Uprkos najavama Slišković je ipak u utakmicu krenuo sa samo jednim napadačem, i malo opreznijom igrom.

Sastav koji je počeo utakmicu je slijedeći:

Mitrović, Vidić, I Džidić, Gagro, Prodanović, Landeka, D Džidić, Smajić, Đurić, Žižović i Kordić.

Od samog početka Zrinjski je krenuo ka golu gostiju koji se grčeviti brane. Dok je teren bio koliko toliko sačuvan Žižović je napravio nekoliko akcija koje su digle publiku na noge. Imao je odmah na početku i dobru priliku, ali golman je obranio.

Pošto se ništa zbog lošeg terena nije moglo kroz sredinu, Plemići su pokušavali preko bokova. Vrijedi istaći nekoliko prodora Žižovića sa jedne i Smajića sa druge strane. Iz ovih akcija Kordić je imao nekoliko šansi ali nažalost nije pogodio.

Gosti nisu imali prilika a ni velike želje da krenu naprijed, sasvim bi bili zadovoljni i sa neodlučenim rezultatom. Tako je i poluvrijeme završilo 0-0.

U drugo poluvrijeme kreću iste momčadi, i ponavlja se priča iz prvog dijela. Zrinjski pokušava postići nešto više iz nabacivanja napamet ali to ne polazi za rukom.

U 62 minuti Diarra ulazi a izlazi Prodanović. To donosi malo svježine u igru Zrinjskog i nakon jedne gužve Kordić sprema loptu u mrežu ali ga sudac poništava zbog navodnog igranja rukom. Mišljenja sam da je sudac prije ovog udarca trebao dosuditi kazneni udarac za Zrinjski ali se nije oglasio.

U 70 minuti kolosalnu šansu propušta Kordić, naime promašio je prazan gol i glavom zapucao pored gola. Naravno već u slijedećem napadu slijedi kazna za promašaj. Gruba greška domaće obrane, I Džidić se poigravao sa loptom i nespretno je vratio što koriste gosti i iz dva pokušaja postižu pogodak. Hladan tuš za gledatelje koji nisu ovako nešto očekivali.

Nakon primljenog gola nije se više imalo šta izgubiti i u igru ulazi Joldić umjesto Damira Džidića, kao i Ramović umjesto Landeke. Promjene donose bolju igru i šanse koje naši igrači ne koriste. Prije svega Kordić a jedan dobar udarac imao je Ramović iz daljine.

Ono što sudac Dominiković nije učinio desetak minuta prije napravio je u 82 minuti kada je očito povlačenje Kordića u šesnaestercu okarakterizirao kao jedanaesterac. Nisu pomogli protesti gostujućih igrača, a sa bijele tačke bio je neumoljiv Žižović za 1-1.

Nakon izjednačenja Plemići još više pritišću, a napadi se redaju kao na traci. Iz jednog takvog Diarra dodaje loptu Đuriću a ovaj odmjerenim udarcom pogađa vrata gostiju za 2-1. Nakon pogotka Zrinjskog koji je pao u 87. minuti očekivao se miran završetak utakmice. Međutim grupa pogreška zadnjeg reda Zrinjskog u posljednjoj minuti umal je rezultirala izjednačenjem. Srećom po Plemiće lopta upućena na gol odlazi iznad vrata.

U sudačkoj nadoknadi lijepa akcija Zrinjskog, Diarra nalazi Joldića koji manirom iskusnog strijelca pogađa za 3-1 što je i konačni rezultat meča. Publika je aplauzom i povicima Idemo na Široki ispratila igrače Zrinjskog u svlačionicu. Sve u svemu zaslužena pobjeda Zrinjskog, najbolji pojedinac susreta bio je Mladen Žižović. I još nešto, ovim putem moram pohvaliti Ultrase koju su cijelu utakmicu po onakvoj kiši bodrili svoj Zrinjski. Svaka im čast tako se navija za svoj klub i kada gube i kada vode, i po kiši i po suncu."

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:bljesak.info)

zrinjski.info


- 23:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.02.2006.

TURNIR ANDRIJA ANKOVIĆ: GOŠK - ZRINJSKI 1:2

Zrinjski je drugog dana 16. memorijalnog turnira "Andrija Anković" u Gabeli savladao domaćina GOŠK-a rezultatom 2:1 i tako osvojio treće mjesto.
Plemići su ovaj put na teren izašli sa svojim "drugim" sastavom, onim igračima koji pretežno sjede na klupi ili još nisu izborili mijesto u prvih jedanaest.
Momčad u sastavu Marić, Vidić, Krešić, Karadža, Pehar, Stojkić, Antić, Ramović, Slišković, B. Marić i Joldić, po svemu prikazanom odigrala je mnogo bolje već sastav koji je u subotu, na iznenađenje svih, izgubio od trećeligaša Neretve iz Metkovića.
Golove za mostarce postigli su Pero Stojkić i Admir Joldić.
Zrinjskom do početka nastavka sezone, naredni vikend, preostaje, najvjerojatnije, još jedna provjera i to protiv ausrijskog Karntena, koja bi trebala biti sutra.

Idemo dalje...

- 10:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.02.2006.

TURNIR ANDRIJA ANKOVIĆ: ZRINJSKI PORAŽEN OD NERETVE

Danas su u Gabeli odigrane utakmice prvog dana 16. memorijalnog turnira "Andrija Anković". U prvoj utakmici sastali su se domaćin GOŠK iz Gabele i zenički Čelik. Gosti iz Zenice bili su bolji, te rezultatom 3:2 savladali GOŠK-a i plasirali se u finale koje se igra sutra.
U drugoj utakmici, branitelj naslova turnira, Zrinjski poražen je od Neretve iz Metkovića također rezultatom 3:2. Zrinjski je danas pretrpio prvi poraz u osam pripremnih utakmica koje je odigrao do sada. Igra Plemića danas nije bila na nivou, što je uzrok tomu, je li umor od jakih priprema, loš dan ili nešto treće ostaje da se vidi, sve u svemu vrlo loše izdanje Zrinjskog.
Golove za mostarce postigli su Kordić i Joldić, a u zadnoj minuti susreta poništen je pogodak Zrinjskog zbog, navodno, zaleđa.

Sutra su na programu utakmice:
za treće mjesto, ZRINJSKI-GOŠK, u 13.00 sati
za prvo mjesto, NERETVA-ČELIK, u 15.00 sati

Idemo dalje...

- 23:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.02.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI - BANJALUČKA PIVARA 88:71

Večeras su košarkaši Zrinjskog odigrali zaostali susret prve košarkaške lige BiH protiv eipe Banjalučke pivare u kojoj su zabilježili novu pobjedu, rezultatom 88:71, i tako se ponovo vratili na prvo mjesto na tablici.
Iako su gosti do ove utakmice zaostajali za plemićima samo jedan, i očekivala se tvrda i žilava utakmica, nisu ni u jednom momentu oprevdali tu poziciju.
Zrinjski je od prve do zadnje minute susreta vodio i do 21 koš razlike, i da se nisu pred sam kraj utakmice malo opustili razlika bi sigurno bila mnogo veća.
Utakmicu je Zrinjski odigrao odlično, što govori i podatak da su svi igrači postigli koševe, što je na terenu donjelo pravu kolektivnu igru bez da se netko posebno isticao, kako to obično bude u košarci.
Ipak moramo spomenuti da je najviše koševa postigao Peraica 15, Terzić 14, Filipović 13, Mršić 11 i Bogdanović 10.

Prije početka susreta, kao što sam i najavljivao, održana je se mala svečanost, na kojoj je košarkašu Bojanu Bogdanoviću, mladom mostarcu koji je igrač Real Madrida i član mlade reprezentacije Hrvatske, a još ovu sezonu se nalazi na posudbi u Zrinjskom, dodjeljen pehar i plaketa kako najboljem igraču iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu, kojeg su u anketi izabrali posjetitelji portala zrinjski.info i hercegovina.info

Image Hosted by ImageShack.us

Idemo dalje...

- 00:26 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 14.02.2006.

ZRINJSKI - HIT GORICA 1:0

Image Hosted by ImageShack.us

Danas su Plemići odigrali još jednu pripremnu utakmicu, ovaj put protiv aktualnog prvaka Slovenije, ekipe HIT Gorice koju su dobili rezultatom 1:0.
Utakmica nije baš možda ni prikazala ono što se od nje očekivalo, jer se imao dojam da će biti zanimljivija, iz razloga što je to ipak dvoboj aktualnih prvaka dvaju država, međutim kako i u dosadašnjim prijateljskim utakmicama, sastav je bio „šarolik“, u smislu imena igrača koji su igrali i pozicijama na kojima su igrali, pridodamo li i tomu „teške noge“ igrača zbog napornog ritma treninga i utakmica, sve u svemu možemo biti zadovoljni.
Prvo poluvrijeme počeli su Mitrović, Vidić, I Džidić, Gagro, Prodanović, Đurić, Smajić, Slišković, Žižović, Kordić i Diarra.
Nisu nastupili zbog ozljeda Landeka, Žuržinov i Bišćević, dok je mladi Damir Džidić je na pripremama sa mladom reprezentacijom Hrvatske.
Udrugom poluvremenu ušli su Stojkić i Karadža umjesto Žižovića i Prodanovića, zatim Krešić ulazi umjesto Gagre, nakon toga ulaze Boris Marić i Antić izlaze Slišković i Ivica Džidić te na kraju, Pehar i Bajić umjesto Smajića i Đurića.
Uglavnom vrijedno je spomenuti da se u prvom poluvremenu igralo najviše na sredini terena uz nekoliko izglednih prigoda na jednoj i na drugoj strani, dok je drugo poluvrijeme nakon velikog broja izmjena izgledalo dosta slabije.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Vidić na samom početku drugog poluvremena, nakon nabacivanja Đurića, kojem je prije toga asistirao Žižović poslije sjajnog prodora.
Na kraju možemo biti zadovoljni , ako ništa onda bar rezultatski, jer Zrinjski nakon sedam pripremnih utakmica nezna za poraz.

Idemo dalje...

- 23:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 11.02.2006.

BRANITELJ - ZRINJSKI 0:1

Danas je momčad Zrinjskog nastavila sa uigravanjima i odigravanjem prijateljskih mečeva. Današnji protivnik Branitelj, sastavljen uglavnom od bivših igrača Zrinjskog idealan je protivnik da se isprobaju svi potencijalni igrači za nastavak prvenstva. Na stadionu Branitelja skupilo se oko 250 gledatelja, od toga solidan broj Ultrasa. Kako smo i najavljivali trener Slišković je u ovom meče dao priliku i onim igračima koji nisu baš imali punu minutažu. Danas je na teren istrčala ova postava:
Marić, Vidić, Prodanović, Karadža, Krešić, Antić, Stojkić, Slišković, Đurić, B.Marić i Joldić.
Raduje povratak Vidića i kako smo mogli vidjeti danas, ova trakavica oko njegove misije u Rusiju nije ostavila traga na njegovu igru. Što reći o igri, Zrinjski je bio puno angažiraniji, igralo se na momente i lijepo pa i atraktivno. Najviše raduje sve bolja forma Joldića, ali i lucidnost Đurića.

Što se prilika tiče bilježimo šut Joldića glavom, pokušaj Marića jedan na jedan ali golman ga čita. Poslije mladi Marić još jednom puca nakon što je lopta dugo šetala po šesnaestercu domaćina. Na kraju poluvremena Marić i postiže gol gurajući loptu kroz noge domaćem vrataru. Moram spomenuti da su domaćini igrali i pregrubo sa obzirom na važnost utakmice.

U drugo poluvrijeme naši ulaze sa istim sastavom. Uglavnom ništa se nije promijenulo, Zrinjski i dalje napada a Branitelj pokušava iz kontri. Moram istaći da je drugo poluvrijeme bilo puno sadržanije što se tiče šansi. Bilježim dobar udrac Sliškovića koji završava pored gola. Još jedna šansa Marića ali bez promjene rezultata.
Umjesto Krešića ulazi Pehar, a umjesto strijelca Marića, Bajić, golmana Marića mijenja Ramljak. U jednoj akciji Đurić pravi dar mar i prelazi sve do golmana ali umjesto da plasira loptu u gol ili doda Joldiću on puca preko gola.
Vrijedi napomenuti i sjajnu akciju iz koje Slišković puca u golmana, te sjajan prodor mladog Stojkića. Uglavnom rezultat se mogao i te kako promijenuti u korist Zrinjskog, ali eto ostalo je 1-0.

Na kraju moram spomenuti veoma loše suđenje pogotovo linijskih sudaca, i bespotrebnu oštru igru domaćina. Slišković može biti zadovoljan igrom pogotovo Vidićem, Đurićem, Stojkićem, B.Marićom i Joldićem.


zrinjski.info

- 23:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 08.02.2006.

ZRINJSKI - DRAVA PTUJ 3:2

Zrinjski je danas u još jednoj prijateljskoj pripremnoj utakmici na svom stadionu savladao slovenačkog prvoligaša Dravu iz Ptuja rezultatom 3:2.
Utakmica se odigrala u ranom terminu (12.00 sati) iz razloga što su gosti sa ovom utakmicom završili pripreme i krenuli u Sloveniju.
Gledatelji su mogli vidjeti odličnu utakmicu od samog početka. Kao i u drugim pripremnim utakmicama trener Plemića Blaž Slišković malo je isprobavao igrače na drugim pozicijama nego što obično igraju, vjerojatno ,da bi dobio što bolju sliku o onim igračima koji zaslužuju da se nađu u prvih jedanaest.
Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom Zrinjskog 1:0, a gol je postigao senegalac Lamine Diarra, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje igra, i što je najvažnije postiže pogotke.
U drugom poluvremenu postignuta su čak četri pogotka. Prvo je vodstvo domaćina povisio Ilija Prodanović nakon ubacivanja Smajića, da bi ubrzo gosti smanjili rezultat na 2:1.
Kordić je mogao i iz jedanaesterca povisiti rezultat, ali je njegov udarac odbranio golman gostiju, da bi nešto kasnije igrači Drave izjednačili rezultat na 2:2.
I pred sam kraj utakmice kada su svi očekivali posljednji zvižduk suca, ponovo je Ilija Prodanović bio strijelac za još jednu pobijedu Zrinjskog.
Iako se ovakve utakmice ne smatraju mjerilom stvarne snage nekog kluba, veseli nas činjenica da Plemići u ovome razdoblju nisu izgubili ni jednu utakmicu, a posebno nas veseli da igrači koji su tek stigli u klub pokazuju sve bolju igru i što je najvažnije postižu pogotke, što nam svijedoče posljednji susreti.

Idemo dalje...

- 23:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.02.2006.

ZRINJSKI - GOŠK 1:0

Nakon jučeršnjeg ogleda sa Kreševom, danas su nogometaši Zrinjskog billi gosti kod još jednog prvoligaša momčadi GOŠK-a u Gabeli. Vrijeme koje nas je dočekalo u Gabeli kud i kamo lijepše no u Mostaru, samo opet zavrzlame oko početka. Naime utakmica je zakazana za 14 i 30, tako da smo došli kojih tridesetak minuta ranije. Teren je izgledao dosta loš, slabo su bili označeni rubni dijelovi igrališta. Do samog početka utakmice skupilo se nekih dvijestotinjak gledatelja.
U odnosu na jučerašnji sastav Zrinjski nije imao puno izmjena a počeli su:
Marić, Smajić, Žuržinov, I. Džidić, Ramović, Prodanović, D. Džidić, Biščević, Đurić,Žižović, Kordić.
Domaćin je solidna ekipa, sigurno među jačima u prvoj ligi, a sada su se i dodatno pojačali. Utakmica je počela međusobnim odmjeravanjem snaga, Zrinjki je imao inicijativu. Držao je sredinu terena i sve je to odlično izgledalo do protivničkog šesnaesterca.
Osim nekoliko uspješnih prodora i lijepih akcija, nismo puno vidjeli. Nekoliko lijepih prodora Žižovića, pokušaj Žuržinova, jedna šansa Kordića, pokušaj Bišćevića. Domaćin je pokušavao kontrama preko nekadašnjeg igrača Zrinjskog Jurića.
I kada se očekivao kraj jedna izuzetno lijepa akcija završila je dobro odmjerenim udarcem Bišćevića i završila u mreži. Apsolutno zasluženo vodstvo Zrinjskog.

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi sa jednom izmjenom umjesto Ramovića ulazi Gagro, igra je na našoj strani i redaju se dobre akcije. Sve ovo je izgledalo mnogo bolje no jučer.
Vrijedi spomenuti dobru šansu Kordića čiji udarac odlazi malo više gola. Prodanovića koji je dobro odigrao mijenja Karadža.
Zatim bilježimo pokušaj Žižovića, udarac Bišćevića ali rezultat se ne mijenja. Domaćini imaju takođe jednu šansu ali lopta ide pored gola. Umjesto uvijek odličnog Smajića za kojeg nema izgubljene lopte ulazi Pehar, a umjesto Kordića po prvi put publici se predstavlja mladi Bajić. Marića mijenja Ramljak.
Vrijedi spomenuti i jedan pravi slalom Žižovića koji je sve prešao i sa loptom došao do samog gola i tek ga je domaći golman spriječio da postigne gol. U drugom dijelu poluvremena naglo je i zahladilo da smo jedva dočekali kraj utakmice.

Već sam rekao izgledalo je mnogo bolje nego jučer, apsolutno najbolji igrač na terenu bio je Damir Džidić koji je prvi dio igrao u obrani a drugi u vezi. Sve je sjajno odradio. Uz bok mu je i Žižović koji je pravi maestro. Mogu još istaći nekoliko sjajnih poteza Đurića i lijep pogodak Bišćevića.

Dobroj predstavi prisustvovalo je i tridesetak Ultrasa koji su se u par puta oglasili, a upaljeno je i nešto pirotehnike.


zrinjski.info

- 22:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 04.02.2006.

ZRINJSKI - MIS KREŠEVO 1:1

Plemići su danas odigrali treću pripremnu utakmicu protiv prvoligaša MIS Kreševa, na stadionu Redarstvenika u Ortiješu, iako je bilo najavljeno da će se igrati na stadionu Zrinjskog, ispostavilo se da je informacija ne točna tako da smo zakasnili na početak utakmice ali nismo mnogo propustili.
Prvo poluvrijeme se najviše igralo na sredini terena, ispitivale su se snage iako je Zrinjski imao igru u nogama nikako nisu uspjevali postići pogodak, više su napadi završavali na vrhu kaznenog prostora gostiju ili udarcima iz daljine.
Drugo poluvrijeme je u potpunosti pripalo Plemićima, i koliko su god u prvom dijelu gosti uspjevali parirati na sredini terena, u drugom se 99% vremena igralo na njihovoj polovici terena.
Jedini napad koji su gosti izveli u drugom poluvremenu bio je kontranapad i udarac na gol Zrinjskog koji je vratar Zrinjskog Ramljak obranio, izbio loptu u korner, iz kojega su gosti nakon izviđenja došli u vodstvo 0:1.
U nastavku Zrinjski je imao mnogo prigoda, dosta su se ispromašivali, zabilježili smo pogađanje grede Đurića, i vratnice senegalca Diarre, i još mnogo prigoda koje su završavale udarcima pored ili preko gola gostiju.
Napokon u 80-toj minuti Lamine Diarra prima loptu na dvadesetak metara od gola i majstorski pogađa mrežu gostiju za izjednačenje rezultata na 1:1.
U odličnom svijetlu su se prikazali Damir Džidić, Lamine Diarra i Ilija Prodanović, igrači koji su tek stigli u klub, i od starih Žižović koji će izgleda nastaviti kao pokretač igre, a najviše su razočarali Karađa i Ramović.
Sve u svemu, i pored neriješenog rezultata, vidjeli smo mnogo bolje izdanje Zrinjskog, više zalaganje igrača i više živosti u igri nego u utakmici od prije nekoliko dana protiv Osijeka.

Image Hosted by ImageShack.us

Idemo dalje...

- 21:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BOGDANOVIĆ I JUKA NAJBOLJI U 2005. GODINI

Sa 31.1.2006. završila je anketa kojom su posjetitelji portala zrinjski.info i hercegovina.info birali najboljeg sportaša i sportašicu iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu.

U muškoj konkurenciji mogli su birati između košarkaša Bojana Bogdanovića, mladog mostarca koji je član Real Madrida, a trenutačno se nalazi na posudbi u Zrinjskom MC, do završetka školovanja, inače člana mlade reprezentacije Hrvatske, zatim boksača Damira Belje člana BK Zrinjski i reprezentativca BiH, i na kraju Igora Karačića rukometaša Zrinjskog.

U ženskoj konkurenciji bile su dvije rukometašice Zrinjskog, Martina Juka i Darija Lulić, i kao treća Dijana Vladić članica boksačkog kluba Zrinjski.

Na ova dva portala ukupno je u anketi svoj glas dalo 650 posjetitelja i odlučili su da je najbolji sportaš u prošloj godini bio košarkaš Bojan Bogdanović, a sportašica, rukometašica Martina Juka.

Sportaš godine 2005.
1. Bojan Bogdanović (košarka) 195 glasova
2. Damir Beljo (boks) 83 glasova
3. Igor Karačić (rukomet) 34 glasova

Sportašica godine 2005.
1. Martina Juka (rukomet) 182 glasa
2. Dijana Vladić (boks) 121 glas
3. Darija Lulić (rukomet) 35 glasova

Image Hosted by ImageShack.us
-trofeji će se pobjednicima uručiti na prvim domaćim utakmicama-

Moram napomenuti da u ovaj izbor nisu ušli nogometaši iz razloga što se na kraju svake sezone bira najbolji nogometaš po izboru navijača za trofej Filip Šunjić Pipa.

Idemo dalje...

- 00:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka