Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

BOGDANOVIĆ I JUKA NAJBOLJI U 2005. GODINI

Sa 31.1.2006. završila je anketa kojom su posjetitelji portala zrinjski.info i hercegovina.info birali najboljeg sportaša i sportašicu iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu.

U muškoj konkurenciji mogli su birati između košarkaša Bojana Bogdanovića, mladog mostarca koji je član Real Madrida, a trenutačno se nalazi na posudbi u Zrinjskom MC, do završetka školovanja, inače člana mlade reprezentacije Hrvatske, zatim boksača Damira Belje člana BK Zrinjski i reprezentativca BiH, i na kraju Igora Karačića rukometaša Zrinjskog.

U ženskoj konkurenciji bile su dvije rukometašice Zrinjskog, Martina Juka i Darija Lulić, i kao treća Dijana Vladić članica boksačkog kluba Zrinjski.

Na ova dva portala ukupno je u anketi svoj glas dalo 650 posjetitelja i odlučili su da je najbolji sportaš u prošloj godini bio košarkaš Bojan Bogdanović, a sportašica, rukometašica Martina Juka.

Sportaš godine 2005.
1. Bojan Bogdanović (košarka) 195 glasova
2. Damir Beljo (boks) 83 glasova
3. Igor Karačić (rukomet) 34 glasova

Sportašica godine 2005.
1. Martina Juka (rukomet) 182 glasa
2. Dijana Vladić (boks) 121 glas
3. Darija Lulić (rukomet) 35 glasova

Image Hosted by ImageShack.us
-trofeji će se pobjednicima uručiti na prvim domaćim utakmicama-

Moram napomenuti da u ovaj izbor nisu ušli nogometaši iz razloga što se na kraju svake sezone bira najbolji nogometaš po izboru navijača za trofej Filip Šunjić Pipa.

Idemo dalje...


Post je objavljen 04.02.2006. u 00:52 sati.