Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

KOŠARKA: ZRINJSKI - BANJALUČKA PIVARA 88:71

Večeras su košarkaši Zrinjskog odigrali zaostali susret prve košarkaške lige BiH protiv eipe Banjalučke pivare u kojoj su zabilježili novu pobjedu, rezultatom 88:71, i tako se ponovo vratili na prvo mjesto na tablici.
Iako su gosti do ove utakmice zaostajali za plemićima samo jedan, i očekivala se tvrda i žilava utakmica, nisu ni u jednom momentu oprevdali tu poziciju.
Zrinjski je od prve do zadnje minute susreta vodio i do 21 koš razlike, i da se nisu pred sam kraj utakmice malo opustili razlika bi sigurno bila mnogo veća.
Utakmicu je Zrinjski odigrao odlično, što govori i podatak da su svi igrači postigli koševe, što je na terenu donjelo pravu kolektivnu igru bez da se netko posebno isticao, kako to obično bude u košarci.
Ipak moramo spomenuti da je najviše koševa postigao Peraica 15, Terzić 14, Filipović 13, Mršić 11 i Bogdanović 10.

Prije početka susreta, kao što sam i najavljivao, održana je se mala svečanost, na kojoj je košarkašu Bojanu Bogdanoviću, mladom mostarcu koji je igrač Real Madrida i član mlade reprezentacije Hrvatske, a još ovu sezonu se nalazi na posudbi u Zrinjskom, dodjeljen pehar i plaketa kako najboljem igraču iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu, kojeg su u anketi izabrali posjetitelji portala zrinjski.info i hercegovina.info

Image Hosted by ImageShack.us

Idemo dalje...


Post je objavljen 15.02.2006. u 00:26 sati.