Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - DRAVA PTUJ 3:2

Zrinjski je danas u još jednoj prijateljskoj pripremnoj utakmici na svom stadionu savladao slovenačkog prvoligaša Dravu iz Ptuja rezultatom 3:2.
Utakmica se odigrala u ranom terminu (12.00 sati) iz razloga što su gosti sa ovom utakmicom završili pripreme i krenuli u Sloveniju.
Gledatelji su mogli vidjeti odličnu utakmicu od samog početka. Kao i u drugim pripremnim utakmicama trener Plemića Blaž Slišković malo je isprobavao igrače na drugim pozicijama nego što obično igraju, vjerojatno ,da bi dobio što bolju sliku o onim igračima koji zaslužuju da se nađu u prvih jedanaest.
Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom Zrinjskog 1:0, a gol je postigao senegalac Lamine Diarra, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje igra, i što je najvažnije postiže pogotke.
U drugom poluvremenu postignuta su čak četri pogotka. Prvo je vodstvo domaćina povisio Ilija Prodanović nakon ubacivanja Smajića, da bi ubrzo gosti smanjili rezultat na 2:1.
Kordić je mogao i iz jedanaesterca povisiti rezultat, ali je njegov udarac odbranio golman gostiju, da bi nešto kasnije igrači Drave izjednačili rezultat na 2:2.
I pred sam kraj utakmice kada su svi očekivali posljednji zvižduk suca, ponovo je Ilija Prodanović bio strijelac za još jednu pobijedu Zrinjskog.
Iako se ovakve utakmice ne smatraju mjerilom stvarne snage nekog kluba, veseli nas činjenica da Plemići u ovome razdoblju nisu izgubili ni jednu utakmicu, a posebno nas veseli da igrači koji su tek stigli u klub pokazuju sve bolju igru i što je najvažnije postižu pogotke, što nam svijedoče posljednji susreti.

Idemo dalje...


Post je objavljen 08.02.2006. u 23:23 sati.