Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

petak, 15.09.2006.

Kole i ja

svinja

Prije oko godinu dana velikodušni TZGZ je poslao nas djelatnike na plaćen sistematski pregled u ugledanu privatnu polikliniku. Sve mi je bilo ok, osim malo povišenog kolesterola, koji sam tad prvi put u životu mjerila. 5,9. Nije strašno, ali bio je to mali šok. Tko bi rekao da će se kole dohvatiti graciozne djeve vitka stasa u najboljim godinama? Ja sam mislila da se s tim problemom bore samo ljudi poput Đapića. Eli eto. Kole ne bira. Malo pršuta, koji ćevap i hop.
I tako sam ja prekjučer išla Filipu po njegove nalaze neke tu u privatnu malu polikliniku u kvartu i reko, ajd idem se opet testirat da vidimo jel kole u međuvremenu potučen do nogu mojom probranom gurmanskom ishranom.
Odem danas po nalaz i... 5,7!!! Tu je, drži se (teta sestra je rekla da je zanemariv), ali pada! Ovim ritmom, za 4 godine bit će u normali. Malo mi je doduše čudno da je Filipov manji (5), a on po defaultu slovi za svinju u obitelji. To dokazuje da je očito stvar u genima jer je očeva strana vrlo masna.
Kako god, kole i ja smo još skupa i lijepo nam je. Ali ipak će na blogu biti manje slika prasećih glava, kulena i obitelji, kuće od sira i sl.

Ines, priznaj da te štrecnulo kad si pročitala naslov! I usput, iskoristit ću priliku da ti javno... čestitam (nudge-nudge, wink-wink)!!!

15.09.2006. u 13:12 • 7 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters