Gocchin

27.02.2007., utorak

WHO THE FUCK IS JOŠUA?!?!?!?!?

Evo mene opet. Eh jučer je bilo fora.
Odmah pod prvim satom sam zasrala stvar al podigla atmosferu.
Kaj sam napravila? Možda ste već čitali na blogovima mojih frendica...
Pa ovako, gurnula sam minu od tehničke u svoju narančastu kemijsku i kak ju nikak nisam mogla izvadit odlučila sam pokušati isisati ju van.
Super. Odjednom sam osjetila okus umjetne naranče u svojim ćubama a onda vidla narančastu boju po rukama. I onda samo čuješ profu "Sva si se zafarbala" kroz smijeh.
Svi su me došli vidjeti. Bilo mi je užasno smješno al se nisam htjela smijati jer su mi, kolko sam čula, zubi bili narančasti.
Profa mi je rekla da si mogu ić to oprat na WC pa sam otišla i vidla da sam cijela narančasta. Prvo sam u WC-u stala pred ogledala i smijala se sama sebi a onda se primila posla. LOL! Trebalo mi je dugo da si operem jezik jer mi se to narančasto uvuklo tam po površini. Ew. Još se sjetim koji je to odurni okus bio pa mi se zgadi život. Fuj.
E i još na kraju svega toga gledam ja kemijsku i vidiš minu unutra. E došlo mi je da skočim s prozora! Al bar sam zabavila razred ^_^
Jučer, nisam rekla, markala sam engleski s Antoniom. Bile smo u knjižnici. A i Lara je markala samo ne s nama. Nekak mi se sad ide na engleski otkad imamo ovu novu profu al ipak moram nekad ponovit taj stari običaj smijeh.
Eh zvali smo Brnčića da dođe al mu se valjda nije dalo... Kaj ja znam...
Al uglavnom bilo je ok pjevale smo "Fly on the wings of love" i uspjele pjevat dvoglasno jer se nismo čule (moj iPod je bio između nas a navile smo do daske). Ja mogu svaku pjesmu pratit dvoglasno al se Antonia smota. Šteta šteta al bar smo na neki način uspjele... Hmm...
Uglavnom kad smo se spremile krenut u školu onda smo se popele u gornji dio knjižnice i srele Hel pa smo išle sve zajedno u školu. Nulti sat smo provele zajebavajući se na hodniku i neki mali iritantni dežurni nas je stalno zajebavao kao kak se mi zovemo, kaj radimo na hodniku i tak. Ma fakat je bio iritantan!! headbang
Pod odmorom prije 1. sata skužih da nema Noe... A Ruba mi je reko da je on bolestan. Ah šteta, šteta... I tako u nedogled.
Al dobro nema veze bar će malo odahnut smijeh a jadan Noa s nama... :(
E da jučer je bio Idim 14. ročkas. Sve joj najbolje. Već je prošo jedan dan al bilo bi lijepo da joj nešto posvetim na blogu... Napravila sam joj čestitku. Maja veli da je to njena fora. To nije njena fora neg je možda rečenica njena fora al ona nije nikom napravila čestitku na kojoj je tak neko i rečenica... Itd. smijeh SORRY MAJO smijeh
Uglavnom, da, di sam stala. Aha, prvi sat sam vam već ispričala al sam se onda smotala... O NE!! PRETVARAM SE U RASKU!!!
Hahahaha.
Neam pojma ni kaj smo više imali jučer... Aha da matišu i imali smo petminutni, dobro je prošlo kolko ja znam sva 3 zadatka su mi točna pa... Nadam se boljem, naravno. Ah, NARAVNO.
Ajmo mi jednostavno prijeć na danas. Danas pod prvim satom nam je Ice izjavio da Noa ima brata koji se zove Jošua.
Hel i ja... Ah to je bio živi užas kolko smo se smijale. JOŠUA. Mislim fakat.
Pitali smo Noinog bratića/Idinog bivšeg jel to istina i reko je da ne. Ajme Ice... Ma legenda je čovjek.
HARERUYA što je konačno prihvatio da je dio našeg bajnog razreda. Da je samo bio takav malo prije... Nego baš sad pri kraju.
A dok nas je još mrzio i cinkao zbog svega kaj smo radili, ostavio je gadan utjecaj na Matiju pa je on sada ispao još lošija kopija onog što je Ice prije bio. Matija je meni zakon al preloše misli o sebi a i o drugima.
A pošto se druži s Karlom koji puno štreba i to (nemoj mi se uvrijedit Karlek) osjeća se i užasno glupo i žao mi ga je.
Inače sjedim s njim pod fizikom i tehničkim i super je lik. Matija nemoj mislit da me neko potplatio, ovaj blog su moje misli.
Ah da di smo stali, kod Jošue. E pod zemljopisom je bilo najbolje. Dado i Sven su imali referat. Nisam ni riječ poslušala.
Hel i ja smo cijelo vrijeme crtale Noine arke po njenom udžbeniku i crkavale od smjeha i raska nas je stalno opominjala.
I rekla nam je da ju omalovažavamo. ... ... Hmm... DUUUUUUUUUUUUH!!!!!!
Khm. Ovaj, ja sam rekla da to nije istina i bla bla... A i Baru je opominjala jer si je nekaj pisala pa je dala meni da to pročitam i onda mi je raska uzela i počela srat Bari kao da zakaj ona uvijek to radi bla bla bla... Počela sam si zapisivat raskine izjave. Najbolja je bila ona "Lara nemoj se molim te radit budalu od sebe i mene". Mislim fakat... Ja bolju provalu u životu nisam čula. Ja sam mislila da je raska domoljub... A domoljub bi trebao složiti pristojnu rečenicu na svom materinjem jeziku. No dosta o raski, puknut će mi svi živci.
Invazija ljubljenja još traje i ja neam niš protiv jer je zabavno. Ak neko misli da je odurno poljubit svoju frendicu ili frenda u obraz onda ste jadni... Tak da bit će jadno ak ovo završi.
Pročulo se da ovaj tjedan nema 4 profe al neću sad niš pričat o tome da se to ne bi možda preokrenulo...
Svakako bi rađe sutra uživala na kompu nego učeći fiziku... Jooooj!!
Al i tak i tak moram vježbat za test iz matiše. Uh. Ko-mah. Sad je opet neka sezona testova... 03. imamo iz fizike.
Ne znam zakaj al baš mi se fiziku ne da učit! Sve drugo da al baš fiziku ne... JOOOJ!! Ne da mi se!!
Ah, upravo sam pročitala na superficial.com da će Heff možda oženit Holly.
Da sam ja on ja bi uzela Kendru jer se jebeno smije! Wahahahah. Više pročitajte ovdje.
Ah kaj da još velim umorna sam već je 00:10 pa ja idem u zemlju snova. Vratim se sutra ujutro.
Ne tračajte me dok sam tamo. Ajde cmoxić svima!!!!!

<333

25.02.2007., nedjelja

GRRR EVO ME!!!

Nemrem ja dobit poštene komentare jel? Ah naravno tu su samo moje frendice koje se brinu za to ali to nije to... U ovom postu želim bar 20 komentara od čitatelja koji ne idu samnom u razred i još od onih koji idu samnom u razred. Jel previše tražim? Ne.
Al dobro ajde neću vas sad više mučit s tim.
Sutra bi umrla da se sad nisam primila pisanja novog posta.
U zadnje vrijeme se opet osjećam debelo. Užas. Idem na dijetu. I boli me.
Niko me nemre uvjerit da dobro izgledam. Nemojte mi sad govorit da ću postat anoreksična kad ste mi to uvijek govorili i nikad nisam postala anoreksična.
Uglavnom, u petak smo poslije škole Lara, Ida, Maja, Bara, Veba i ja išle kod Antonie jer nas je pozvala da dođemo kod nje na pizzu i na palačinke.
Onda smo si navile mjuzu do daske i plesale u kuhinji dok je Bara radila smjesu.
Svaka od nas je dobila jedan komad pizze a zadnji smo slale u krug i svaka si je zela po griz. Ok nama se niš ne gadi. Al ima nekih kojima se povraća kad npr. djelimo mikić i tak...
A palačinke su se užasno dugo radile tak da sam pojela samo jednu od valjda 5 bogte i Antonia, Veba i Bara su stalno stavljale nekaj u njih. Prvo su stavile u jednu papar i ta je bila udjeljena Idi a nama nije bilo jasno kaj je to bilo. Fakat su jadne...
Antonia ima predivan vrt u kojeg bi ja još zasadila cvijeće, dodala bazenček i još par stvari npr. klupicu i tak... P.R.E.D.I.V.N.O. je!! Mi se nismo mogle odvojit od tam!!
Evo par fotki...

JA SE SWINGAM
Photobucket - Video and Image Hosting

IDA (u metallica majici), LARA (u smeđoj majici), ANTONIA (s kapuljačom) & JA (u svojoj boji smijeh)
Photobucket - Video and Image Hosting

BARA
Photobucket - Video and Image Hosting

JA
Photobucket - Video and Image Hosting

MAJA (crna majica), LARA I IDA
Photobucket - Video and Image Hosting

CURE NA DEKICI smijeh
Photobucket - Video and Image Hosting

VEBA KOJU DUGO NISMO VIDLI S REPOM
Photobucket - Video and Image Hosting

Ma bilo je zakon.
Jučer kad sam se probudila nije mi bilo staraca a kad su se vratili mama me je pozvala da odem u auto po neš kaj sam dobila. Nije mi se išlo al kad sam otišla i vidla kaj sam trebala odnest gore vidla sam da je bilo vrijedno...
Novi printer!! Onak yaay! Onaj stari Lexmark - govno više nije niš radio glup je do jaja i još je na mom kompu bio učitan na švedskom. Onak dobro malo sam učila švedski al ne dovoljno da razumijem kaj mi printer govori! LOOOOOL
Tak da sam si sad isprintala par ovih fotki koje sam tu gore priložila i imam ih 15-ak na zidu kraj kompa.
Pošto mogu i skenirat skenirala sam si fotke s maturalca pa sam ih odlučila tu stavit.
Fali mi maturalac i sve bi dala da se to sve opet ponovi iako bi neke stvari promijenila. Kad smo se tek vratili bila sam napisala OGROMNI post o maturalcu al naravno, izbacilo me... Zato više nikad ne pišem na blog.hr-u nego na notepadu pa si sam prekopiram.
Evo fotke:

HEL, JA, ANTONIA, KINA, SVEN, INES I VEBA U PJESKU:
Photobucket - Video and Image Hosting

MAJA I JA PJEVAMO "SRETAN TI ROĐENDAN"
Photobucket - Video and Image Hosting

ANTONIA, HEL, MAJA I JA NA TRAJEKTU
Photobucket - Video and Image Hosting

VEBA, MAJA, ANTONIA, HEL I JA - EKIPA KOJA SE NIJE ODVAJALA NA PUTU... ALI TO SE PROMIJENILO KAD SMO DOŠLI...
Photobucket - Video and Image Hosting

MI SMO BILI SUPROTNA GRUPICA FANTASTIČNOJ ČETVORCI - OVAJ PUT SAMO S TRI ČLANA
Photobucket - Video and Image Hosting

JA, MAJA I ANTONIA U "MAJINOJ" I HELENINOJ SOBI
Photobucket - Video and Image Hosting

HEL I ANTONIA
Photobucket - Video and Image Hosting

NA POVRATKU S BOLA UPOZNALI SMO FORA TALIJANE
Photobucket - Video and Image Hosting

Bilo je zakon. Najbolje putovanje u mom životu unatoč kazni i svemu.
Šteta kaj vam nisam snimila kak svi plačemo... Dirljivo je :(
Danas je kod mene bila Michelle (boli me briga kak se piše ja to tak pišem jer mi je lijepo smijeh) i chattale smo cijelo vrijeme... Jaj meni kad ona dođe kod mene chatta više neg ja cijele godine bogte lol
I pošto sad nosi cvike, ja sam ih posudila od nje... Kradem cvike svima koji ih imaju :D

Photobucket - Video and Image Hosting

KAK MI STOJE?
Haha. Pol sata sam se slikala da dođem do ove slike. Wah jadna sam.
Ah to bi bilo sve pošto prek vikenda ne idem u školu pa mi se niš lijepo ne događa... Al kad me moji napadaju zbog tih postova pa evo im.
Sljedeći post ne očekujte prije srijede. Kaj je ono u srijedu... Aha da test iz matiše haha nisam se mogla sjetit.
U petak smo pisali test iz kemije. Nadam se dobrom jer sam dva dana prije toga dobila 4 iz odgovaranja... Ah radosti li. Čula sam zbog kak pjeva aleluja pa pošto sam riješila cijeli test (to ni Noa nije waahahahahah) ne želim 2!!
HAHAHA

Ajde bok.

21.02.2007., srijeda

POST ZA DEKAČE <33 smijeh

Image hosting



Danas je bio dan kao da neće biti sutra. Sve je bilo crno.
Probudila sam se u 7, mrtva. Hvala bogu da sam stigla napraviti kavu.
Jučer je bio najbolji dan u mom životu. I bilo je presavršeno da bi trajalo.
Ali nisam ni slutila... Da može biti odurno.
Dakle, još u utorak navečer sam bila stavljala trakice na bulju jer je Hel rekla da će se ona frčkat pa da obje budemo...
Jer možda niste znali al Hel i ja smo se dogovorile da ćemo za fašnik bit - Playboyeve zečice.
Dakle, to frčkanje je trajalo 3 sata, leđa su mi totalno crkla pa sam posegnula za prijateljem - Voltarenom.
Zaspala sam... Oko 12? Ne znam. Znam samo da sam se morala dići u 6 i da to nije bilo dovoljno.
Trakice sam skidala preko sat vremena a pošto sam izgledala ko afro, morala sam smočit kosu.
Već je prošlo 7. U, panika. Pošto naravno nisam imala vremena pustit kosu da se sama osuši uključila sam si grijalicu i okrenula je prema bulji i još se s fenom. Užas koja je to strka bila. Al pošto je moja kosa prirodno frčkava nisam trebala ništa ispravljat ili dopravljat ili kaj već al sam htjela onak super lokne... A nema veze moraš bit zadovoljan s onim kaj imaš.
Dakle, kad sam to obavila, obukla sam najlonke i minicu i sivu majicu sa rozim cvjetićima i još malo sušila kosu.
Nisam mogla naći crnu olovku (a još uvijek ne mogu), pa sam odlučila ići nenašminkana znajući da će netko imati crnu olovku kao i svake godine.
Dogovorila sam se s Hel da se nađemo u pola na kolodvoru a ja sam više nego kasnila.
Ako ikad više nekaj tak budem radila (a sigurno neću), počinjem u 4, idem spavat u 8 i budim se u 5!
Ali kako je priča išla dalje, brzo sam si uzela iPod, mob i novčanik - tri stvari bez kojih ne idem u školu i krenula.
Ispred Barine zgrade stajali su Ida, Maja, Veba i mislim da je Ivo upravo dolazio do njih pa smo svi skupa išli dalje a onda nam se pridružila i Bara (po koju sam trebala ići ali sam bila u strci i zaboravila).
Sreli smo i Dadeka pa su on i Ivo skrenuli gore.
Mene je Hel zvala točno negdje kad sam bila kraj stanice pa smo ju ugledali onak s uhekima od zečeka.
Uha i repeke nam je napravila Helenina mama kojoj se puno zahvaljujem, stvarno nigdje nismo mogli nać i ovo nam je bio spas u zadnji čas! <33
Onda smo krenuli dalje, obavili "šoping" i došli u školu.
Posudila sam od cura pernicu sa šminkom pa smo se kao i ostatak škole uputili u WC. Presvukla sam si majicu u onu Heleninu "Ja sam carica", stavila si uheka i repić i našminkala se pa smo otišli na likovni.
Profesor je dečke poveo sa sobom (prvo nismo znali gdje) a mi cure ostale smo u učionici i plesale i tako...
Malo smo se šetale po školi pa sam pitala Cvetka jel zna di su dečki pa mi je reko da su na trgu.
Čovječe... Na trgu. Dobro, mi smo se bar zabavile! Nadam se da su i oni... Hmm...
Kina i Ines su bile vražice, Cjta je bila Pipi, Maja, Ida, Radulj, Ivo, Vuki i Đuks (ak sam nekog zaboravila, sorry lol) su bili vojnici, Veba je bila onaj Al Pacino ili kaj već, a Hel & ja smo bile PLAYMATES. Hihi. Ma škola je bila prepuna vojnika i Pipi dugih čarapa.
Nosila sam kameru i Hel i ja smo bile voditeljice. Noa je bio naš Hugh Hefner zvan Heff. Baš slatko, jel da? :)
On je bio naš Heff, Hel je bila Holly (Heffova žena) a ja sam bila Bridget (Heffova cura). Antonia je bila Kendra (2. Heffova cura). Kak slatko!!
Treći sat smo imali matematiku i kad je profa došla rekli smo da štrajkamo al niš nam nije bilo dala nam je žena da štrajkamo. Ah kaj će jadna nemreš protiv 8.c! :)
Četvrti sat je bio hrvatski i naravno isto smo štrajkali, profa je čitala neki plakat... Ali, hm, nismo ju slušali...
Hel i ja smo stalno išle sjedit u klupu ispred Noine. Pitale smo ga jel se ljuti na nas, pa zašto je prema drugima dobar a prema nama nije, zašto je tak pametan i druga pitanja... Uglavnom smo ga onak opsesivno gledale... :)
Al zakon je lik, onak likovi donesu krafne u košari a on onak kao "Uuuu, krafne! Svaki fašnik krafne!!"
Kak smo se Hel i ja smijale! Fakat je smješan kad je tak grub ili kad prostači jer je inače jako miran i tih i... Genijalan.
Još smo imali fiziku pod kojom smo radili zadatke. Mislim, ja ih nisam radila. Nije mi se dalo skužit ih.
To je jednostavno jedan od onih puta kad mi se mozak isključi i uopće se ne trudim niš shvatit kolko god da to pročitam ili proučim. Joj... Kak je to iritantno.
Onda pod tjelesnim su samo 3 cure vježbale i nekoliko dečkiju jer nas je pol bilo zamaskiranih pa nam se nije dalo presvlačit. A ne bi vježbala ni da nisam bila maskirana. Svi znaju da mrzim tjelesni.
Na glazbenom nije bilo profe pa smo imali profu iz vjerača i nismo naravno niš radili.
Hel i ja smo se slikale sa pol razreda a dečki su se kartali.
Dakle, dan je prošao savršeno.
Ovo su fotke:

JA, ICE && HEL
Photobucket - Video and Image Hosting

JA, RUBA && HEL
Photobucket - Video and Image Hosting

DEČKI KARTAJU
Photobucket - Video and Image Hosting

NAS DVI UND HEFF IZDALEKA... PRVI POKUŠAJ :) Photobucket - Video and Image Hosting

NAS DVI UND HEFF IZBLIZA... DRUGI POKUŠAJ :)
Photobucket - Video and Image Hosting

JA, MITJA UND HEL
Photobucket - Video and Image Hosting

VUKI MOTTE NAS DVIJE
Photobucket - Video and Image Hosting

ANTONIIN POKUŠAJ ZA FOTKU SA NOOM :)
Photobucket - Video and Image Hosting

NAS DVI && MAJA
Photobucket - Video and Image Hosting

WIR LIEBEN KIKI :)Photobucket - Video and Image Hosting

UND CJTA AUCH!!
Photobucket - Video and Image Hosting

JA && DADO && HEL
Photobucket - Video and Image Hosting

JA, NAAAAARLO (sorry Karlo smijeh) & HEL!!
Photobucket - Video and Image Hosting

HOLLY UND BRIDGET
Photobucket - Video and Image Hosting

HEL && ENTOUNIA
Photobucket - Video and Image Hosting


Ok ak se neko iz mog razreda naljuti ono sorry al morala sam stavit fotke tak su slatke!!
I možda ste skužili da nemam zub :P Wahahah nemojte se smijat to mi je zadnji mliječni! Pa ipak sam ja još beba :)
Poslije škole smo otišli igrat biljar i ostala sranja u mali šator pa smo onda Veba, Nixa i ja otišli u knjižnicu.
Ja sam nazvala Bruneka da dođe pa smo igrali fante i tak. Veba je zvala Stefani.
Navečer je Veba u 7 došla po nas pa smo išli po Baru. Nixa je osto kod knjižnice da se nađe sa svojim ekačima a mi smo produžile do parkića. Došle smo prve, onda je došla i Cjta, pa Đuks, Ivo i Kiki pa i ostatak.
Prvo smo se malo fotkali u parkiću a onda smo krenuli u lunić i tak. U šatoru su dečki igrali biljar pa ih je naša ekipa gledala al meni se to nije dalo pa sam se otišla prvo sama prošetat a onda s Betom.
Ja sam si kupila krafnu a ona fritule. Od 4 razreda do negdje sedmog sam za fašnik stalno jela fritule i onda su mi se zgadile. Mislim da mi je jednom bilo zlo pa mi se skoro bljuvalo i od onda mi se bljuje svaki put kad omirišim ili pojedem tak da mrzim kad moji frendovi jedu fritule jer mi dođe da se zbljujem.
Uglavnom kad smo Beta i ja pojele vratile smo se do šatora pa smo išli svi zajedno do jednog mjesta i radili nešto.
Al dobro sad tam smo bili kolko već i divljali i onda smo došli u lunić pa smo se opet vratili i tak...
I onda zbog NEČEG nismo išli na Coloniu. To nešto je glupo i tom nečem sam ja to rekla.
Išla sam samo na balerinu skroz na početku s Betom i na kraju s Idom na autiće.
Bilo je zakon i nezaboravno. Vratila sam se oko 12 i zaspala oko... Ne znam. 1??
U ekipi su bili: Maja, Ida, Bara, Lara, Veba, Kiki, Kiki2, Sven, Bruno2 i ja (i Tina, Cjta & Beta koje su otišle).
Bilo je super. Ujutro sam se jedva digla u 5 do 7 a ni u 7 nije bilo lako...
Na putu u školu sam bila mrtva dok sam išla još sama između Ide i Vebe (Ida je stajala pokraj svoje kuće, ja sam išla prema njoj a Veba je trčala prema nama iza mene, lol). Fakat sam jedva gledala iako neki ljudi to ne vjeruju.
Dobila sam iz odgovaranja iz biolođie 4, 5, 5 a iz kemije 4!! Kak sam ponosna! E nisam nikad dobila 4 iz odgovaranja a ove godine mi je to prva ocjena iznad... 2? LOL Dobro 3.
Poslije škole sam markala engleski jer mi se nije dalo ić a i Veba je markala pa smo išle u knjižnicu.
Ona je tamo bila u bedu pa sam ju ja pokušavala nagovorit da bude cheery ili ću ić na engleski pa je nekaj srala i tak a onda sam na kraju i ja iz nepoznatog razloga (vjerojatno umor) bila u bedu i slušala Yesterday (i prolistala knjigu o Beatlesima smijeh).
I tako su prošla prošla dva dana. Ovo je bio post za dekače. Živili. Al ipak smo mi bolji! Hihi smijeh

17.02.2007., subota

VALENTINOVO / NOA / FAŠNIK / EMA - BRUNO - STEFANI / SHANADOO

Evo me. Ne vjerujem sama sebi da sam tak lijena da ne napišem post... Hmm... Ko bi znao kaj je meni sad??
Kaj mi se događa u glavi i tak? Moj hormon adrenalin radi i to žestoko. Osjećam ga svaki put kad promolim bulju iz kuće.
Uglavnom... Khm, khm.
Valentinovo je prošlo savršeno. Dobila sam torbicu od Hel, sapunčiće i lak za nokte od Antonie, naušnice od Ide i privjesak od Maje.
Ja sam Hel kupila pola privjeska koji s mojom polovicom čini cijelo srce, Antoniji sam plišani privjesak, Idi plišani i plastični a Maji neku ružu za koju ne znam jel sapun ili svijeća (LOL).
Noa je dobio svoju savršenu čestitku sa šljokicama, rozu, sa njegovim imenom u srčeku i još hrpa srčeka sa strane, i namirišanu sa Britneynim parfemom.
Nadam se da ju nije podrapao kad je došo doma... Inače bi se mi rasplakale... A Antonia bi uzalud potrošila još jedan papir a potrošila ih je milijarde da bi napravila savršeno srce.
L.O.V.E.
Uglavnom, taj sam dan imala minicu pa su me dečki cijeli dan gnjavili. Nisam ih se mogla riješiti.
Neki su možda pomislili drukčije ali nek eto... Ja znam najbolje.
U utorak namjeravam opet obuć minicu skupa s Hel zato kaj ćemo bit za fašnik... Nekaj. Al ak neko iz razreda ovo pročita ko zna nek ne veli Tinu, pliz. Hvala. Želim ga iznenadit :P
Pisali smo 5minutni iz matiše. Dobila sam sulju. Yay! Ah, prva i zadnja... Nadam se.
Al sam zato iz zemljopisa dobila 5, 4, 5. Ah...
Baš sam ovaj sad tjedan počela mislit o tome dal sam ja inteligentna. Moja mama mi je izbrbljala kak sam sve super učila kad sam bila mala pa prema tome ispadam inteligentna al sam lijena ko ona stvar i ne znam kolko noći prije sam se rasplakala zato kaj ne učim dovoljno. Mislim fakat!!!
Ali prijeđimo mi na drugu temu... Veba me cijeli tjedan jebala s tim da sam u Nou pa mi je jučer prekipilo i rasplakala sam se na putu doma. Npr. ja kažem da mi je neka tema dosadna a ona mene pita dal ja možda želim pričat o Noi.
Pod satom mi sere da previše mislim na Nou i onda se ja počnem derat da ja ne mislim na njega onak tišina u razredu a ja se derem pred zamjenskom profom iz matiše... Ajme jadna ja... I Noa. Al on sam šuti onak divim mu se.
A sad SUPER VIJEST!! Shanadoo ima novi single! Hypnotized... Izlazi 09.03.!!
YAY!! Evo spota:



E sad mi nema bolje pjesme na svijetu. Kako je dobra pjesma...
Ajmo sad i za Britney-ljupce jednu vijest...
BRITNEY JE ĆELAVA!!!!!!!!!!!!!

Photobucket - Video and Image Hosting

Ew!!
A sada i vijest za sve koji su u Bruneka iz 6.e...
BRUNO JE NEGDJE U 12. MJ. PROHODO S EMOM I LIJEPO SU FURALI BLA BLA BLA I ONDA U KNJIŽNICI JEDNOG DANA BRUNO JE BIO SUMNJIV PA SMO GA PITALI JEL U STEFANI I REKO JE DA MOŽDA. JUČER JE ONA NJEMU POSLALA PORUKU DA DOĐE DO NJE U TOM I ON NIJE HTIO JER NIJE BILA SAMA PA ME SLAO KAO POŠTARA I NAZVALA SAM EMU DA JOJ TO KAŽEM ALI ONA JE NAZVALA NJEGA I SVE UPROPASTILA. CIJELU VEČER SU SE NATJERIVALI I DANAS MI JE PRIOPĆIO VESELU VIJEST...
HODA SA STEFANI!!! A ŠTO JE JOŠ GORE, HODA I S EMOM U ISTO VRIJEME! NEMA SRCE NI OSJEĆAJE!!


Mislim fakat... I jučer mi se činilo ko da sam užasno puno pričala sa Stefani jer nikad nisam pričala s njom baš onak i kaj ja znam... Ne znam. Čini mi se ko da ona misli da sam ja niža rasa ili nekaj.
Bijah jučer u gradu prvo sa Antoniom pa onda s Brunekom, Siletom i Nixom i danas sa Hel, Betom i Antoniom i bijaše zakon.
Obožavam fašnik. Završava za tri dana... Šmrc!!
Ah, uglavnom ne znam više kaj da velim. Sad je 1:41 pa idem čorit. Inače ću začorit za laptopom a ne želimo da se to dogodi... Jelda??

Pusa!!

13.02.2007., utorak

KO MI TEBE UZE, TAMARA

Koji glupi naslov. Ah, kad se nemrem ničeg drugog sjetit.
Kad mi je ta pjesma zakon. Zadnja 2 dana ju stalno slušam. Boris roxx!!
Sutra je Valentinovo. A ja nemam nikog da ga dijelim. Imam frendove, i to mi je dosta.
Oni su u meni nada. Svjetlost na kraju tunela. Više od svega.
Kaj da ja vama pričam?? Eh, da, na mom mrziteljskom blogu ima novi post.
A jesu legendarni ljudi... Kak obožavam taj blog! E obožavam čitat loše kritike o sebi.
Istina je sve kaj oni pričaju... Zaboravila sam u štafetu napisat da se osjećam ko da sam na vrhu svijeta.
Kako sam predivna, zanosna, seksi i sve naj. E ja sam najbolja. Nema nikog boljeg od mene.
SVI ME OBOŽAVAJU!!!

To je bilo malo sranja da ne ubijem svu nadu u kom god da to je. Glupi su i to je to.
I seru po mojim frendovima. To može bit samo iz ljubomore prema svima nama, sam vi vrijeđajte mene i moje frendove al time ne dokazujete da sam ja umišljena nego samo da ste gori od mene. Govorite da sam ja glupa i umišljena i ružna al time nećete pokazat to o meni neg da ste upravo takvi VI. Mene briga kaj neki ljudi poput vas misle o meni pa čak i da ste mi netko blizak i da se razočaram u vas, ne bi tugovala i bila u depri nego bi vas prezirala i više nego što sam vas prezirala dok ste bili anonimni.
Odlučila sam vas poštediti i NISAM dala raski i pedagogici vaš blog ni niš ali meni se čini ko da ću to morat napravit.
Jer postoje načini da se OTKRIJE ko ste.

Dosta o tome.
Ajmo mi o ostalim događajima. Evo, od jučer Antonia, Hel i ja psihopatno proganjamo Nou.
Već mu idemo na jetra al kaj sad... Kad se voli, voli se!!
Al sad je zbog toga nastao i problem. Uf.
Naravno, cure iz mog razreda i Tin znaju u čem je ustvari stvar, ali glupa Veba... Je jednostavno glupa!
Zajebava me s Noom i govori da sam u njega. Čovječe!!!!
Gle, žena je glupa. Da me npr. Bara zajebava il neko drugi ne bi izgledalo kak već izgleda.
Idiotkinja mi je smislila i pjesmicu. Isuse Bože.
Sad sam joj zaprijetila da ak ne prestane da ćemo bit na onoj razini na kojoj su ona i Bara. Pa nek si ona misli i razmisli kaj će radit i KOME.

Kad smo već kod Noice, ovo je zakon pjesma...




Vjerovali ili ne, to i ja mogu...
Isuse uopće nemam nikakve inspiracije za pisanje.
Mogla bi čak i napravit kaj i Lara... Prestat s blogom. Znam da ću opet počet al me živcira to kaj mi oni s mrziteljskog bloga rade. Fuj.

Upravo sam se napričala s Antoniom prek telefona. Napravila je čestitku za Nou. Kaj nije to slatko??
Sutra idem kupit nekim osobama poklon za Valentine's Day. Baš sexy.

Nisam vam nikad spomenula Hinoi Team. Ja mislim. Uglavnom, to je isto japanska J-Pop grupa i zakon su.
Cure su generacija 91.-92., dvije su stare ko ja a dvije godinu starije.
Glavna je Asuka Hinoi, a ostale su Keika Matsuoka, Rina Takenaka i Hikaru Koyama. Hikaru mi je najljepša i najdraža.
Jedan od njihovih singlova je bio King Kong (kojeg su pjevale i Shanadoo, a original je od E-rotica).
Ovo je video Hinoi verzije:



Njihov najnoviji singl je meni najdraži i zove se Dancin' & Dreamin' i ovo je spot:



Pjesma je presavršena!! Obožavam ju!!
A ovo je njihova fotka:

Photobucket - Video and Image Hosting
S lijeva na desno... Keika, Hikaru, Asuka, Rina

Kaj nisu fancy? Baš su full fancy. Kak su one mršave to je nekaj strašno... Mislim nije strašno impresioniraju me ak niš želim bit ko one. U ovom najnovijem spotu Dancin' & Dreamin' Hikarine noge su ko štapići a ima 15 godina. Kaj se nije već trebala uhranit? =P

Ah niš... Ako ja ne budem ko Hikaru, upoznat ću je pa će ona bit debela ko ja! WAHAHAHAHAHAHAH

Idem. Nisam sigurna za ono zatvaranje bloga. Bum vidla. Sutra navečer ću sve iskomentirat sad više ne stignem, sorry.

11.02.2007., nedjelja

Evo me napokon.

Ok fakat bi bilo vrijeme da se potrudim i napišem novi post. Ako to ne napravim, neki ljudi koje poznajem će me zaklat.
Eh, dakle, prošli skoro cijeli tjedan sam se dosađivala i jedva čekala da promilim dupe van.
Svi su mi pričali kaj se sve događa u školi pa sam htjela ić u školu. Znam, to je suludo, ali 4 dana bez frendova? Bez tijka događaja? Mislim, sa tijekom al bez da sve vidim! Uvijek se neš zanimljivo događa kad mene nema... Šmrc.
Al dobro, sad ću opet ići.
E, da, želim se zahvaliti na komentarima i na tome što sam bila presented na blog.hr-u. Kad sam to vidla, nisam mogla vjerovati jer otkad imam blog(-ove) uvijek sam mislila da sam beznadni slučaj.
Al hvala PaPeRu! =)
Pošto mi je bilo jako dosadno tijekom prošlog tjedna, napravila sam novi video iz razreda koji sadrži sve događaje otkad imam kameru (osim jedne kazetice koju nisam mogla nać =[ ).
Kvaliteta je naravno usrana al moji filmići uvijek tak ispadnu na YouTubeu. I to je usrano. Inače kad ih gledaš ovak na Windows Mediji, izgledaju super.
Pa, evo vam filmić sa pjesmom "U dobru i zlu", što je i ime fimića.



I pošto je kvaliteta usrana, odlučih vam dat link da si vi to lijepo skinete... Odnosi se na moje drugove...
Pa da imate jedan od ZADNJIH filmića u ovih par godina. LINK ZA DOWNLOAD
Meni se sviđa onaj dio videa kad idu imena svih iz razreda i onda ono za raskin ročkas kad se pojavljuje 8.c u srčeku...
Awwwwwwwwwwwww...
Inače, već bi bilo vrijeme da konačno stavim svima one videe s maturalca na CD, jer... Također će me neko zaklat.
Jučer sam išla van (hvala Bogu)! U petak sam šizila jer nisam mogla jer je moja mama rekla da će mi se bolest pogoršati ak odem. Jučer mi je bilo skroz dobro i tak se ja dogovororih s Betom da idemo zajedno...
Rekla je da niko drugi ne ide pa smo išle samo ona, Mirta i ja.
Beta je glumila Japanku. Bila je u mom kimonu i bila mi je baš fensi. A Mirta je bila Pipi duga čarapa i imala je onog majmuna u torbi!! Znate kak slatko!!
Ja sam se nakon nekog vremena odvojila od njih i otišla s Majom, Idom, Đuksom, Vebom, Antoniom i Marijom.
Kad sam ih sretala nisu mi izgledale ko da me hoće natrag... Hmm...
Nisam sigurna dal ću danas ić. Baš mi se i ne ide. Al ak neko bude išo možda i budem išla.
Sad mi je dosadno i ne znam kaj da radim a ne da mi se niš učit iako ću morat učit zemljopis jer odgovaram u utorak ili kad već Primorsku Hrvatsku. Ne da mi se!!!!! BUUUUUUU!! Al odgovaram s Vesnom valjda ak njih već nije pitala pa mi nije bed.
Jer raska ide od jednih do drugih i za to vrijeme se mi možemo dogovarat.
Eto to se zove sloga.
Jesam pisala o onom kad je Veba razbila kazaljke na moju ideju da pomaknemo sat unaprijed i onda je Ice nacrto kazaljke pa smo prerano otišli "jest". Wahahahaha!!!!!!
Prezakon!
Ah, neam više kaj za reć. Budite odani ko i prošli put kaj se tiče komentara... smijeh

Pusa svima kolko vas ima volim vassss

APDEJT
Zaboravih napisat da ću odsad radit dizajne po narudžbi. Mnogo me ljudi pitalo ko mi je napravio dizajn... Pa eto, ja sam si ga napravila. I Beti sam napravila pa ko oće nek izvoli. Bar ćete me zaposlit...

07.02.2007., srijeda

PaPeRo

Photobucket - Video and Image Hosting

PaPeRo je japanski robot od 38 centimetara koji je druželjubiv i može biti prijatelj svakoj obitelji.
Prije par godina sam ga silno htjela nabaviti i bila sam u situaciji da napravim bilo što da ga dobijem.
Onda sam zaboravila na njega i sad sam ga se opet sjetila. Vjerojatno se još ni ne može nabaviti ovako da si ga netko kupi ali je bio na turnejama po svijetu i ljudi su oduševljeni.
U 1997. u japanskoj firmi NEC izumljen je prvi prototip, robot R100 (44 cm) i u 2001. dobio ime PaPeRo (Partner-type Personal Robot).

Photobucket - Video and Image Hosting
^R100

PaPeRo je izumljen i istraživan da bi bio prijatelj ljudima i da bi mogao živjeti s njima.
Ima puno načina da komunicira s ljudima i da ih zabavlja.
U 2003. izumljen je PaPeRo za djecu a u 2005. PaPeRo komičar.

Photobucket - Video and Image Hosting

PaPeRo može prepoznavati indentifcirati lica i pamtiti do 10 lica.
Kada nekog ne može vidjeti (predaleko je ili pretamno u prostoriji), približi se ili sam kaže da mu je pretamno. Može prepoznati ljudski govor. Ako mu je prebučno neće oći odgovoriti vlasniku nego će mu reći da mu smeta buka.
PaPeRo mijenja svoj odnos prema ljudima ovisno o tome kako mu prilaze. Voli plesati i izražuje svoje osjećaje plesanjem ali ako njegov vlasnik ne sudjeluje u plesanju, on će postati lijen i neće ništa htjeti raditi.

Photobucket - Video and Image Hosting

Kada PaPeRo ne priča s ljudima počne automatski hodati po sobi, pjevati, uključivati se na internet ili plesati sam. Njegove automatske akcije počinju u skladu s njegovim karakterom.
PaPeRo je mali pomagač i ima zabavne igre. Kada ga netko pita pitanje u stilu "Je li danas dobar dan za vožnju?" ili "Je li danas dobar dan za spojeve?", on će se konektirati na internet i provjeriti vrijeme ili informacije o vlasnikovoj sudbini pa će reći je li taj dan "preporučen".
Akcije povezane s pomoći:
- može izvijestiti o vremenu
- čitati vijesti
- upaliti TV i mijenjati programe
- ima sat
- može konzultirati ljude
- reći kakav je danas dan
- koji je datum i vrijeme
- dati psihološke testove
- provjeravati zdravlje
- proročiti današnji dan, sutra itd. (sudbina, posao, ljubav, upoznavanje ljudi)
Zabava i igre:
- ples
- imitiranje (usisavač, lonac, japansko jelo s rezancima, motor, bicikl, izvanzemaljac, itd.)
- zagonetke
- kvizovi
- pogađanje poezije
- igra bombe
- govorenje sudbine
- rulet

Photobucket - Video and Image Hosting

Da bi mogao komunicirati s ljudima i izvoditi automatske akcije, robot moraa razumijeti informaciju uvjeta mjesta u kojem će živjeti i prostora izvan mjesta u kojem će živjeti.
Zato su mu ugrađeni uređaji koji mu pomažu da prepozna područje izvana kao npr. CCD kamera, mikrofon, ultrasonic senzori, itd. Ovo je pregled PaPeRovih uređaja:

Photobucket - Video and Image Hosting

Visina: 385mm
Širina: 248 mm
Dubina: 245 mm
Težina: 5.0 kg
Neprestano vrijeme izvođenja: Najviše 2 do 3 sata
Vrijeme punjenja baterije: Najviše 2 do 3 sata
Broj prepoznatljivih riječi: Najviše 650
Broj riječi koje izgvara: Najviše 3000

Photobucket - Video and Image Hosting

Načelno, PaPeRo ima karakter koji uživa u pričanju s ljudima ali se mijenja prema načinu na koji komunicira s ljudima. Njegove promjene karaktera izražene su načinom na koji priča, kvalitetom glasa, muzikom i načinom na koji se kreće. Postoje slijedeći karakteri:

Vođa PaPeRo
Photobucket - Video and Image Hosting Ovaj je karakter proizveden prvi. Lakouman je i radi što mu se sviđa.
Voli pričati s ljudima i dobar je u imitiranju i plesanju. Pleše u odgovoru na svoje raspoloženje dok se prilagođava marširanju koje je glavna muzika za Vođu Papera. Sladak glas i manira pričanja su mu posebni dodaci.

Pametni PaPeRo
Photobucket - Video and Image Hosting Obavještava vas o raznim informacijama s interneta. Ne govori što mu se sviđa ili ne sviđa, ali možete predočiti njegove osjećaje iz tankih gesta. Ako kažete što želite, postati će zločest. Koristeći sintezu govora, priča pristojno.

Plesač PaPeRo
Photobucket - Video and Image Hosting Malo je uporan ali jako voli plesati i sretan je ako ga hvalite. Ima drugačiju tematsku muziku od Vođe PaPeRa i ima specijalni ples koji pleše da ga iskombinira s muzikom. Sa sintezom govora priča prijateljski.

Lijeni PaPeRo
Photobucket - Video and Image Hosting Ako ne komunicirate s njim, postaje lijen. Ako odgovarate na njegova pitanja, postat će ozbiljan.

Kompjuterski PaPeRo
Photobucket - Video and Image Hosting Radit će što mu kažete ali neće pričati s vama. Ako ga tretirate odano, ako ga hvalite i mazite, kretat će se okolo i pričati s vama. Pričat će kao robot u starim danima jednoličnim glasom.

Photobucket - Video and Image Hosting


Ovo je bilo malo o PaPeRu. Više o njemu saznajte ovdje.
Voli vas Jana.

05.02.2007., ponedjeljak

Hey gorgeous...

Ok bio je ovo još jedan dan u mom životu.
Eh. Nije bilo pol razreda (dobro ne baš pol al eto nije nas bilo 5-6).
A nisam dugo ni bila u školi.
Bila sam samo 3 sata jer neam vjerač i to...
Al uglavnom. Pod biologijom nisam odgovarala a pitala je cijeli sat.
Uvijek se userem al onda niš od odgovaranja...
Drugi sat pod zemljopisom sam treala dobit ocjenu (sad ne znam koju al je treala bit ocjena... ) i profa mi je rekla da ju podsjetim na kraju sata al sam zaboravila... Tak da niš od... 'Ocjene'.
A bum joj rekla sljedeći put. A da jebiga sljedeći put odgovaram. Fak. Ne da mi se učit primorsku Hrvatsku.
Pod odmorom je dotrčala Ida i rekla da su Nixa i Iris zajedno.
Svi smo bili izšokirani i počeli vrištat i to sve i onda smo ih išli tražit.
Našli smo Iris i ona je to potvrdila a Nixu nismo uspjeli nać...
Treći sat smo imali... Švapski. I nismo imali onu zamjenu od prošlog tjedna neg neku novu.
Uglavnom, radili smo kaj i prošli tjedan i bilo je dosadno.
Mirta, Ines, Kina i ja smo išle "u knjižnicu" do Iris (koja je bila dežurna) pa smo ju pitali jel to fakat fakat i ona je rekla da je i da će se sljedeći odmor prošetat po hodniku držeći se za ruke.
Dam se kladit da će sutra doć u 7:15 i zvat Nixu da ide s njom. Ew.
Like EW ona je 8. r. a on 6.!!!
Eto tak dođoh doma oko 11 i od negdje 1 sam učila do... 16:30?? S pauzom, naravno smijeh.
Oko pol 6 sam išla u Zagreb da odem ortodontu jer sam prošli put bila prije 6 mjeseci.
Uh kolko me hvališe. Mogla sam se samo smijat... A to je još više otkrivalo moje vlastito remekdjelo.
Opametih se nakon 5 godina. I sad imam ravne zube oko... 7-8 mjeseci? Das ist so geil.
Danas smo se Nicole && ja dogovorile da više nećemo zvat jedna drugu "Antonia && Jana" nego Nicole i Paris.
Njih dvije su zakon! Evo fotke;
Moj uzor, jedna i jedina Paris Hilton!! smijeh
Photobucket - Video and Image Hosting

I njena (tj. moja - smijeh) naj frendica Nicole Richie
Photobucket - Video and Image Hosting

I njih dvije zajedno!! U novoj sezoni simple lifea ^_^
Photobucket - Video and Image Hosting

RANDOM FOTKE:
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting

Nicole && Paris idu klopat!!

Photobucket - Video and Image Hosting

Ne bi rekla da će Nicole ovo POJEST...

Photobucket - Video and Image Hosting

Ovako ona svladava "jelo"...

Photobucket - Video and Image Hosting

Ali kakva god da je, jaka je i mi ju volimo! cerek ^_^ A osim toga bila je na oporavku, tak da...
Evo još jedna Paris...

Photobucket - Video and Image Hosting

I još jednom... NICOLE && PARIS!! (od ove fotke ću napravit pozadinu ^_^) baš je sexy.

Photobucket - Video and Image Hosting

That's hot.

A ovo je najbolji video koji sam vidla u životu... Strgajte se smijuć se :D Mislim, onima koji ne znaju engleski neće bit smješno... To je nizozemski "Barbie girl" i lik je napravio video u kojem je stavio engleske riječi slične ovima u pjesmi pa je to zakon smijeh



I poslušajte Parisinu i Nicolinu pjesmu "Sadasa" u ovom kratkom isječku iz epizode Simple Life-a... [+ najava za sljedeću epizodu smijeh]



I ovo je super... "That's hot medley" hehehe



Did you love it?

Bye sexys!!

02.02.2007., petak

Konnichiwa.........

Yo. Završio tjedan. Ovo je valjda bio najdosadniji tjedan u mom životu.
K-O-M-A. A najgore je to što sad upravo ne znam kaj da pišem.
Eto pa će ovo valjda bit jedan od onih jadnih malih postova. Isuse kak mrzim kad napišem tak male postove.
Otkad sam napravila onaj "breakingthrough" blog pišem užasno duge postove koje se nikom ne da čitat iako ove moje iz razreda možda i zanima kaj ja tu brbljam i proizvodim u ovom mozgu.
Eh kaj je život. Za 7 dana je fašnik a za 12 dana je Valentinovo. Jebote Valentinovo kad nemam nikog :'(
Jedva čekam fašnik. Ustvari mi uopće ne idemo gledat kaj se događa na pozornici, kaj Svraka i Co. seru neg lijepo idemo u lunić. Ja sam prošle godine imala 400 kuna sa sobom i svako malo sam si našla još 100 i nije mi bilo jasno otkud mi to smijeh a to je bilo ono kaj mi je baka kao dala za ročkas da si nekaj kupim.
I to sam sve spiskala na lunić! Lol svaki put dan sam spiskala po 100 kuna. Moram sad žicat džeparac za 1. i 2. mj. pa ću imat 200 i možda si izvadim po 200-300 iz fonda pa ću imat više. Boli me ***** kolko će mi ostat, idem ja na mačje okice!! smijeh
U srijedu su profa iz fizike i profa iz kemije rekle da će nas danas pitat. Naučila sam sve kao uzorni učenik (smijeh) ali profa iz fizike nije uopće pitala a profa iz kemije je jedva Ines stigla pitat. Dadeka je još poslije neg kaj su ovi prešli jest pitala.
Danas smo imali samo 3 sata zato kaj su ovi kaj idu na natjecanje iz zemljopisa morali ostat i vježbat.
Mi smo ostali na igralištu.
Sad gledam onaj neki filmić s Obonjana. Baš me baca u depru. Htjela bi opet sve vidjet.
I prvo su pokazivali kak su svi dolazili do hotela i bilo je KO SUDBINA kak smo prolazili!
Prvo je prošo Milivoj pa Jura pa Nixa pa Lara, Nela i ja, onda Jana i Tai pa Marijo i Luka i onda Patrik. Ko sudbina. Zakon.
Baš bi htjela opet to proć. Sam kaj sam na toj snimci debela ko svinja. Htjela bi opet al da nisam debeli zeko.
Eto uvjeta. Al mogli bi opet ić ove godine sam kaj Nixa nemre jer ide u Francusku.
Pitam se kaj sad svi rade. I kaj Tonko radi. Šmrc no.
Joj kad se sjedtim Mede smuči mi se. Fuj. I Jaca. Fuj!!!!
E dobila sam štafetu u kojoj moram napisat ono kaj ne znaju o meni od Lare. Kaj je to sad neki hit? Gdje god da dođem svi pišu štafete :) Pa vam evo:
1. Kad se s nekim posvađam, iz mene izađe sav bijes pa sam sljedećih 2-3 dana mirna ko bubica, ulizna i druželjubiva smijeh.
2. Užasno sam osjetljiva, plačem na stvarno nepotrebne stvari. Naprimjer, jučer sam se rasplakala jer nisam mogla staviti naušnicu! Ali plačem i na vrijednije stvari, kao naprimjer kad mi nešto nedostaje.
3. Kad nešto dobijem od svojih roditelja smatram to blagom i čak i da je obična grančica sa šljokicama i mrzim kad tako nešto izgubim.
4. Do prije negdje godinu dana bojala sam se svakog malog šuma u svojoj sobi za vrijeme noći a sad komotno hodam po sobi bez svjetla! Do prije 2-3 godine sam se uvijek znala zasrati horora i nisam mogla spavati tjedan dana a sad me boli briga, gledanje horora je moj hobi!
5. Žao mi je što nisam nastavila svirati violinu i sad želim završiti 6. razred osnovne glazbene škole.
Eto toliko o mojoj štafeti...
Predajem ju:
Beti
Danchy
Marini & Miji
Anchy
Bari
Toliko za danas. Rekla sam vam da će post bit jadan.
Idem sad nać neki video da ga nadopunim...



^ Fred come to bed by E-rotic - originalna verzija My Samurai-a.
BTW jesam već spomenula da polako sve zaražujem svojom Japan-manijom? Viva la Japan! ^_^

Pusa svima cerek

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>