.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Football Zone

Football Zone

21.10.2005., petak

Summary...

Izgleda da i nisam bas nesto najbolje isprognozirao, dosta sam fulao, evo i rezultata.

Grupa A

Viking - Monaco 1-0 ( X ) Pogodio da Monaco nece dobiti, ali i promasio remi.


Van der Vaart poslije pogotka

CSKA - Hamburg 0-1 ( 1X ) Opet promasaj, Hamburg je ipak jaci od Leverkusena, Van der Vaart je presudio.


Grupa B

Maccabi - Palermo 1-2 ( 2 ) Pogodak, iako je Palermo igrao bez pola tima.


Grupa C

Steaua - Lens 4-0 ( 1X ) Steaue potpuno demolirala Francuze, pogodio.


Grupa D


Hasselbaink i Viduka proslavljaju jedini pogodak na utakmici

Grasshoppers - Middlesbrough 0-1 ( X ) Promasaj, Englezi su ipak smogli snage da dobiju slabe Svicarce.

Dnipro - AZ Alkmaar 1-2 ( X, ili zaobici ) Nezahvalna utakmica za kladiti se, X nije dosao.


Grupa E

Basel - Strasbourg 0-2 ( 1 ) Opet promasaj, Svicarci dobili crveni i povratka vise nije bilo.

Tromso - Roma 1-2 ( 1X ) Al sam se ispromasivao, Roma sa pola gasa dobila Norvezane.


Grupa F

CSKA Moscow - Marseille 1-2 ( 1 ) Promasaj, Marseille dobro odigrao prvi dio, CSKA dominirala u drugom, zapucala penal i jos nekoliko izglednih prilika.

Dinamo Bukurest - Heerenveen 0-0 ( 1 ) Zar moram reci jos jedan promasaj?


Grupa H


Shakhtar - PAOK 1-0 ( 1 ) Ajde, bar nesto da pogodim. Ukrajinci penalom slomili zilave Grke.



Rennes - Stuttgart 0-2 ( ne kladiti se ) Dobra procjena, Svabe u posljednjim minutama dali dva gola.


Grupa H


Zenit - Guimaraes 2-1 ( 1 ) Pogodak, Portugalci sa igracem manje nisu mogli parirati Rusima.


Besiktas - Bolton 1-1 ( 1X ) Pogodak, jedan ipak nije dosao, dobro je i X.




Rodman

- 20:53 - Komentari (6) - Isprintaj - #

20.10.2005., četvrtak

Kup UEFA....

Evo jos jedne poslastice za kladionicare. Danas je na rasporedu Liga UEFA. Na prvi pogled nema gotovo nijedan par koji bi nam mogao doneti neku paru. Medjutim kad se sve to malo bolje izanalizira ipak nije tako.

Pocinjemo sa Grupom A.

Norveskom Vikingu u goste dolazi Monaco. Oni neiskusniji rekli bi, fino, evo lagane pobjede Monaca, ali nije bas sve tako lako. Monaco dolazi u hladnu Norvesku, ocekuje se temperatura oko 0 i to u svakom slucaju nece pomoci Francuzima. Viking je dosad izbacio ne bas slabu Austriju Wienna iz UEFE i glavna prednost im je dakle hladnoca i dakako losa Monacova forma u prvenstvu. Monaco je nesumnjivo kvalitetniji i da se igra kod njih pobjeda ne bi dosla u pitanje, ali ovako... Prognoza X .

Drugi susret je susret izmedju CSKA Sofije i Hamburga. CSKA je za sada izbacila Bayer Leverkusen iz takmicenja i svakako zna kako igrati protiv Svaba. Hamburg je ipak jaci od ove sezone slabog Leverkusena i treba ocekivati dobru borbu na terenu i tvrdu utakmicu. Hamburg je u ovu ligu usao jedva, pogotkom u posljednjoj minuti protiv Kopenhagena. Boulahrouz, Reinhardt i Takahara nece igrati za Svabe. Trener CSKA najavljuje ofenzivnu taktiku. Prognoza 1X ( bolje zaobici ovaj par ).

Grupa B.

Prva utakmica je juce odigrana, Lokomotiva Moscow je izgubila u sred Moskve od Espanyola.
Druga utakmica je Maccabi Tikva - Palermo.


Mafijasi na okupu lol

Italijani zeljni dokazivanja u Europe napasce od samog pocetka, Maccabi poslije izbacivanja Partizana ocekuju barem bod ali realno gledajuci tesko ce do njega doci. Medjutim koliko vidim, Palermo nece istrcati sa najjacih 11, nema u timu Santane, Makinwe, Biave, Corinia, Accardia i vrlo je moguc remi iako bi ja ipak ovdje prognozirao pobjedu Italijana. Prognoza za hrabrije 2, inace X2 .

Grupa C.

Halmstad - Hertha. Utakmica je vec pocela, ne vrijedi pisati analizu, Hertha bi trebala dobiti.

Steaua - Lens. Steaua napaljena na svom terenu docekuje Lens, ocekuje se tvrda utakmica, videcemo ko ce preovladati, Steaua koja daje puno golova ali i prima puno ili Lens koji daje i prima malo golova. Prognoza 1X, za hrabrije X

Grupa D.

Grasshoppers docekuje Middlesbrough i ocekuju barem bod. Poznato je da 'Borro ne igra najbolje na strani + Abel Xavier nece igrati i ovdje je realno ocekivati jedan X. Prognoza X.

Dnipro docekuje AZ Alkmaar i ocekuje da barem malo popravi utisak iz ove lose sezone. U Ukrajinskom prvenstvu tek su 12. slabo je to i ovdje se nemogu bas nadati previse. AZ bi bio zadovoljan i sa nerijesenim i tako bi i trebalo biti. Prognoza X ili zaobici par.

Grupa E.

Basel docekuje Strasbourg i s pravom ocekuje pobjedu. U formi su, to je najvaznije, poslije ispadanja iz glavnog cilja, Lige Prvaka, Uefa ima dodje kao utjeha. Strasbourg nije medju top Francuskim klubovima, bili bi prezadovoljni bodom sa strane ali tesko ce do toga doci.
Prognoza 1.

Roma dolazi na noge Norveskom Tromso-u. Situacija ista kao kod Vikinga, izuzetno hladno vrijeme igra protiv Italijana. Tromso isterao Galatasaray i s pravom ocekuje nesto veliko u ovom dvoboju. To bi bio pravi poklon za njihove navijace.


Totti nece igrati

Roma opet nemotivirana ulazi u ovaj mec, Montella, Totti i Cassano nece igrati, oni su na postedi, Romu ocekuje vazan mec za vikend, gradski derbi protiv Lazio i tu ne smiju da omanu. Zbog toga ce ovdje jako tesko do pobjede, mislima su definivno na drugom mjestu. Prognoza 1X ( kvota odlicna 1.9 )

Grupa F.

CSKA Moscow docekuje Marseille i najavljuje pobjedu. U Rusiji je zima, CSKA igra na domacem terenu, maksimalno su napaljeni, i sto je najvaznije kompletni su. Marseille-u fali pouzdani odbrambeni Frederic Dehu. Prognoza 1.

Dinamo Bukurest - Heerenveen. Rumuni fenomenalni za sada, napad perfektan, Everton su napunili 5-1. Svi ocekuju pobjedu, za vikend je pobjedjen Cluj sa jos jednom petardom, Heerenveenu se ne pise dobro. Prognoza 1.

Grupa G.

Rennes igra na svom terenu protiv Stuttgarta, i ovo je glavna no bet utakmica. Sve je moguce ovdje, pobjeda Renna, remi, pobjeda Stuttgarta. Prognoza: ne kladiti se.


Srna ocekuje pobjedu

Shakhtar igra protiv PAOK-a iz Soluna. Ukrajinci veoma napaljeni na ovu utakmicu, ocekuju ne samo pobjedu vec i pobjedu sa vise golova razlike. Ova utakmica je vjerovatno najbolji fix za danas, iako je PAOK dobio Olympiakosa u posljednjem kolu Grckog prvanstva.
Prognoza 1.

Grupa H.

Posljednja grupa danas, Zenit docekuje slabi Guimaraes i Rusi ocekuju sigurnu pobjedu. Guimaraesu ne cvetaju ruze u prvenstvu, vadjenje protiv Zenita nije bas najsretnije rjesenje za njih. Prognoza 1.

Besiktas - Bolton. Turci imaju jedno od najboljih navijaca lai sta to vrijedi kada im u Europi ne ide. Bolton dolazi po bod, pobjeda ce tesko doci, ipak je Besiktas domacinska ekipa. Usput Boltonu nedostaju dva vazna igraca, Jay-Jay Okocha i Giannakopoulos, te jos Ivan Campo i Gary Speed. Prognoza, za hrabrije 1, inace 1X.


Rodman


- 15:57 - Komentari (4) - Isprintaj - #

19.10.2005., srijeda

Buldozi razbijaju

Pa sta reci za ove danasnje rezultate. Videli smo da su juce, od osam utakmica, sedam zavrsile sa manje od tri gola. Samo je na utakmici Bayern - Juventus bilo vise (2:1) a ova utakmica je trebala biti najsigurnija (odigras under i odes odmah isplatiti tiket).

Danas su ekipe bile znatno efikasnije. Chelsea je jos jednom pokazao i dokazao da im, u ovom trenutku, niko ne moze pomrsiti racune. Betis je dosao u London ne bi li na neki nacin iznenadili Chelsea. Ali Chelsea je iznenadio njih. Drogba je u 24. minutu zabio za 1-0 na asistenciju Esjena. Zatim je bivsi stoper Porta, Karvalho, povisio na 2-0 pri kraju prvog dela. Cole je majstorski iskoristio svoju brzinu te je po treci put Betis matiran. Konacnih 4-0 postavio je Crespo. Nadam se da ce Barsa pronaci formu ove sezone jer je ona jedina ekipa koja moze ugroziti Chelsea.

Liverpool pobedjuje kada igra Cisse. Ali Rafa ima nesto protiv odlicnog Francuza te ga retko stavlja medju startnih 11. Ovoga puta je zaigrao od pocetka te u 20. minutu resio mec. Anderlecht nastavlja crnu seriju od 10 poraza za redom u Ligi Sampiona.

Porto je osvojio prva 3 boda i to bas protiv snaznog Intera. Porto je pokazivao bledu igru na startu te je Inter imao inicijativu. Ali je Materazzi, velika rupa u Interu, naceo mrezu svoga golmana Julia Cesara. Tada stvari poprimaju drugi tok i u 35. minutu je McKarthy postavio konacnih 2-0. Drma se sve vise Mancinijeva stolica.

Opet ta Petrzalka. Rangersi nisu uspeli na domacem terenu sakupiti sva 3 boda te su se morali zadovoljiti ostacima(1 bod).Petrzalka je ugusila napadacku ostrvsku skolu fudbala te je mec
zavrsen 0-0.

Prso se nervira posle 0-0 sa Petrzalkom
Petrzalka vec ima 4 boda a to znaci da su Porto, Inter i Rangersi dobili neocekivanog konkurenta u borbi za prve dve pozicije.

Real Madrid je tim koji izaziva najvise srcanih udara. Ili dozive debakl ili izvuku pobedu u zadnjim minutima ili se igraju u prvih 45 minuta pa tek u nastavku krenu ozbiljno. Ovaj treci slucaj se dogodio veceras. Rosenborg je na poluvremenu imao prednost od 0-1 pogotkom Stranda. Ali tada Galakticari (bez najveceg-Ronalda) krecu u akciju. Prvo Woodgate zabija za 1-1(covek je pauzirao skoro dve godine ali ipak nije zaboravio da igra), onda Raul donosi prednost od 2-1. Tada opet odbrana stupa na delo pa Helguera postize treci gol. Konacnih 4-1 je postavio Beckham koji se izgleda preporodio na desnom boku.

Lyon je jos jednom pokazao misice. Juninho je doveo Lyon u prednost u 4. minutu. U 84. minutu Olympiacos poravnava na 1-1. Strelac je bio Kafes. Ali kad neko nema srece( i proslo kolo je Olympiacos nesrecno izgubio u zadnjim minutama) onda bas nema srece. Govou u 89. postavlja konacnih 2-1 za Lyonovih maksimalnih 9 bodova iz tri kola.

Milan je jos jednom pokazao da mu nema ravnog kada su kiksevi u pitanju. Imaju mocan tim ali manjkaju rezultati. PSV, koji je znatno slabiji nego prosle sezone, uspeo je da iscupa bod. Konacan rezultat 0-0.

Fenerbahce i Schalke su odigrali mec za pamcenje. Fener je poveo pogotkom Luciana u 14. minutu. Sa takvim stanjem se otislo na odmor. U drugom delu na scenu stupa Lincoln te golovima u 59. i 62. minutu dovodi Schalke u vodstvo. Nobre izjednacava na 2-2. Kuranyi je ponovo doveo Schalke u vodstvo golom u 77. minutu. Konacnih 3-3 postavlja bivsi Juveovac Appiah u 79. U 88. minutu Fenerov Alex je pocrveneo. Alex je njihov najbolji igrac i na meti je Real Madrida.

Oni su pokazali najvise: duel Fenera i Schalkea

- 23:51 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Da li Real moze bez Ronalda?...Sta odigrati danas?



Ronaldo je, u ovom trenutku, jedini napadac u Realu koga hoce gol. Povredio se u poslednjem prvenstvenom mecu i to u sudskoj nadoknadi. Zaista veliki hendikep za kraljevski klub.
Sa njegovom povredom na grbaci, docekuju preporodjeni Rosenborg. Rosenborg ove godine ne lici na sebe. Vise od jedne decenije su bili neprikosnoveni u Norveskoj, a ove sezone su dosli u situaciju da se bore za opstanak. Nije to rezultat slabosti tima. Pojacali su se oni u poredjenju sa proslom sezonom. Verovatno nisu imali motivacije. Medjutim u poslednja 3 kola su zabelezili 3 pobede i to su prosto razbili protivnika. Uspeli su da pobede Olimpiacos u Grckoj pa sto ne bi i Real. Robinjo nije gol igrac, a Raul nije onaj stari od pre par sezona. Ne podcenjujem Real ali pozivam na oprez kod ovog meca. Mozda ja i ne budem u pravu i Real zabije 3 ili 4 gola ali ipak ostaje pitanje: Ko ce dati gol ako ne Roni?

Skoro siguran fix za kladionicare je Chelsea. Imaju toliko igraca da se ne bi ni osetilo ako se petorica povrede. Mourinho im je najveca zvezda i jedino sto moze spasiti Betis je njegov izostanak sa utakmice. Posle neresenog rezultata sa Redsima, Chelsea vise nema prava na kiks i treba ocekivati da ce iskoristiti prednost domaceg terena. Betis je dobio Anderlecht u proslom kolu i to u gostima. U prvenstvu Spanije su pobedili lidera Hetafea. Ali sve je to nista u usporedbi sa fenomenalnih 5-1 koje je Chelsea ostvario u mecu sa Boltonom. Bolton je vodio 0-1 na poluvremenu ali se onda domacin razgoropadio te za 10 minuta zabio 4 pogotka a kasnije je dodao jos jedan.
Kvota od 1.4 na Chelsea je fenomenalna i greh bi bio da se ne iskoristi.

Fudbalski buldozi na okupu

Pored Chelsea, treba obratiti paznju na mec Rangers - Perzalka. Petrzalka je zaista ekipa koju prati neverovatna sreca. Prvo su otisli u drugo kolo kvalifikacija pogotkom u 120 minutu protiv Kairata, zatim su uspeli da ne prime 5 pogodaka od Celtica(primili su 4*), pa su uspeli da odigraju 2 puta 0-0 sa Partizanom iako su Beogradjani imali nekoliko precki,stativa i neometanih izlazaka 1 na 1 sa golmanom te da na penale odu u Ligu Sampiona. Tada odlaze u Portugal. Porto napada ceo mec. Vodi sa 2-0 i ima vise od 20 suteva na gol Petrzalke. Tada Slovaci upucuju tri suta na gol od kojih sva 3 pogadjaju mrezu te se mec zavrsava 2-3!?
Pa dokle vise? Vreme je da im sreca okrene ledja te da Rangers iskoristi kikeve Porta i zauzme cvrstu drugu poziciju.

Borba na krv i noz: Partizan - Petrzalka

By Godfather

- 09:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Zaustavljen Juve


Ballack i Giannicheda

Konacno je i Juventus izgubio. Bayern ga je razbio iako rezultat to ne govori. Vodio je Bayern 2-0 do zadnje minute kada je Ibrahimovic smanjio na 2-1. Makaay i dalje ima problema sa realizacijom, gol ne ide, vec 51 dan nije osjetio slast davanja gola. Navijaci u Allianz areni su strpljivi, bodre ga, ali kada nece onda nece. Prvi gol pao je u 32. minuti kada je Abbiati pokazao zasto nije branio u Milanu u posljednje dvije godine. Deisler je pucao tocno u doticnog golmana, ovaj je nesretno reagirao i od njega se lopta odbila u gol. To bi bila potpuno drugacija utakmica da se na golu nalazio Buffon, ali cinjenica je da nije, i nece ga jos dosta biti. U 39 minuti, nabacaj Deislera, DeMichelis sam ko duh i 2-0 je neminovno. poslije toga Bayern smiruje igru, Juventus se gubi na trenutke i jasno je di ce 3 boda zavrsiti. Tek u zadnjoj minuti, Ibrahimovic, da bi donio mrak na oci vecini kladionicara koji su se kladili na manje od 3 gola na utakmici pogadja za konacni rezultat. Jos je Del Piero imao i priliku za izjednjacenje, medjutim Kahn boksa i sudija svira kraj.
U drugoj utakmici ove grupe Club Brugge dobija Rapid u gostima i tako si prakticki osigurava nastup u Kupu Uefa kao treceplasirani u grupi. Gol 'ala Inzaghi' je dao Bosko Balaban, koji je na nabacenu loptu nevjerovatno smotanim potezom poslao u mrezu.


Henry poslije pogotka

Thierry Henry se vratio u Arsenal i odma dao 2 gola. Poceo je kao rezerva ali je u ranoj fazi utakmice usao u igru umjesto povredjenog Reyesa i vec u 21. minuti pogodio za 1-0. Drugi gol djelo je istog igraca koji je ocito bio pregladan golova poslije vise od mjesec dana stanke.
Ajax je dobio nejaki Thun, i zasjeo na sigurno drugo mjesto u grupi.

Werder je remizirao sa Udineseom 1-1. Mladi bek Udinesea Felipe je postigao autogol medjutim, rezervista ( nepravedno ) Antonio Di Natale izjednacuje u 77 minuti. Di Natale je inace i proglasen za igraca te utakmice.
Panathinaikos i Barca su isto odigrali nerijeseno. Grci su sjajno sredili Barcine veznjake, Ronaldinho i Xavi su bili totalno odsjeceni od igre i Barca se nije naigrala na ovoj utakmici.


Crveni karton nece se svidjeti Red Devilsima

Man UTD je opet razocarao navijace. Samo 0-0 protiv slabog Lillea na Old Traffordu ne zadovoljava apetite Red Devilsa. Rooney nije igrao zbog kazne i to je bilo presudno. Jos je Scholes u 63. zaradio iskljucenje i pobjeda nije dolazila u obzir vise.
Villareal i Benfica su takodje igrali nerijeseno 1-1 i tako potvrdili neizvjesnost u ovoj dosadnoj ali rezultatski zanimljivoj grupi.

Rodman

- 00:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.10.2005., utorak

Champions League 18-19.10.

Image Hosted by ImageShack.us
Utorak i sreda nam donose nove fudbalske bitke u okviru Lige Sampiona. Na red dolazi trece kolo. Pre samo nedelju dana mnogi akteri sutrasnjih i prekosutrasnjih utakmica su pokusavali svoje reprezentacije odvesti na World Cup Germany 2006. Preko vikenda su isti ti igraci igrali nacionalne lige. A sada opet igraju Ligu Sampiona. Nema odmora za vrhunske fudbalske zvezde, a ko bi im i dao odmor kada vecina zaradjuje milione $ godisnje. Nemaju razloga da se zale na umor jer im je to posao i jedina obaveza im je da zadovolje svoje klubove ali i nas gledaoce.
Image Hosted by ImageShack.us
Da li ce se i ove sezone radovati?

Utorak 18.10

A Rapid 20:45 Club Brugge
A Bayern 20:45 Juventus
B Sparta 20:45 Arsenal
B Ajax 20:45 Thun
C Udinese 20:45 Bremen
C Panathinaikos 20:45 Barcelona
D Villarreal 20:45 Benfica
D Man. United 20:45 Lille


Grupa A nam donosi derbi treceg kola.U Munchenu se sastaju Bayern i Juventus. Oba tima imaju maksimalnih 6 bodova a to znaci da nece biti pritiska ni na jednoj strani pa bi nam mogli pruziti zanimljivu partiju. To bi sve mogao pokvariti Capelo jer on voli rezultat 1-0 pa bi se njegovi igraci mogli potruditi da ga obraduju. Bayern ce biti kompletan dok za Juve nece nastupiti Vieira(mozda i najbolji veznjak na svetu u ovom trenutku) i desni spoljni Zebina. Sve mi mirise na jedan miroljubivi X ali posto ce ta utakmica ici u direktnom prenosu nadam se da utakmica nece ici tim tokom. Grupa A nam jos donosi derbi zacelja Rapid - Club Brugge. Njih dvoje mogu da odlucuju samo o tome ko ce biti treci tj. ko ce u Kup UEFA.

U grupi B se sastaju Sparta i Arsenal. Sparta ce docekati mocne goste pred praznim tribinama dok Arsenal muku muci sa brojnim povredama: Henry, Hleb,... Sem ove utakmice igra se i mec Ajax - Thun. Thun je najprijatnije iznenadjenje te bi mogao da pomrsi racune Ajaxu koji je mozda vec upisao 3 boda.

Panathinaikos - Barcelona i Udinese - Werder su mecevi u okviru grupe C. Barselona je opustena na celu sa 6 bodova i putuje u Grcku sa namerom da odigraju otvoreno i napadacki jer samo tako i znaju - pa sta bude. Werder je u situaciji biti ili ne biti. Nemaju niti jedan bod i ukoliko ih Udinese slomi mogu da se oproste od osmine finala. Poznato je da Udinese igra bolje u gostima nego kuci pa bi ova utakmica mogla da bude veoma zanimljiva i da unese neizvesnost u dalje takmicenje.

Grupa D je sledeca. Villarreal docekuje Benficu i u potrazi je za prvim pogotkom u Ligi Sampiona. Prethodne dve utakmice je odigrao 0-0. Benfica je napadacki orijentisana bas kao i Spanci pa treba ocekivati goleadu. Man Utd docekuje slabasni francuski Lill. Sa 4 boda iz dve utakmice Man Utd ne moze biti nikako zadovoljan i treba ocekivati njihovu ubedljivu pobedu.
U utorak je sigurno najveca sigurica Man Utd - Lill 1!

Image Hosted by ImageShack.us
Ko ce ga podici sledeceg maja?

Sreda 19.10.

E Milan 20:45 PSV
E Fenerbahçe 20:45 Schalke
F Lyon 20:45 Olympiacos
F Real Madrid 20:45 Rosenborg
G Chelsea 20:45 Betis
G Anderlecht 20:45 Liverpool
H Rangers 20:45 Artmedia
H Porto 20:45 Internazionale


Za sada je u grupi E sve mutno. Milan je izgubio dva boda u Nemackoj pa ce u Italiji pokusati to nadoknaditi. Protivnik im je proslogodisnji suparnik u polufinalu PSV. PSV je rasprodao najbolje igrace a pored toga veliki hendikep ce za njih predstavljati odsustvo spica Haselinka koji je pocrveneo u proslom kolu. Milan ako zaigra iole ozbiljno ne bi trebao imati vecih problema. Drugi susret u ovoj grupi se igra izmedju Fenerbahçe-a i Schalke-a. Fener je pokazao snagu u proslom kolu kada je deklasirao PSV sa 3-0. Schalke ima za sada 1 bod i poraz bi im znacio veliko nespokojstvo u nastavku takmicenja.

Lyon docekuje Olympiacos, dok Real docekuje Rosenborg u okviru grupe F. Lyon za sada ima maksimalan broj bodova. U francuskom prvenstvu su neprikosnoveni. U ovoj utakmici bi sve sem pobede Lyona predstavljalo iznenadjenje. Real docekuje preporodjeni Rosenborg koji je u domacem prvenstu poceo da gazi sve redom.


Ronijeva povreda

Real je na krilima pobede nad gradskim rivalom Atleticom ali ne treba zaboraviti da se Ronaldo povredio i da ce odsustvovati najmanje mesec dana(Roni je bio strelac dva gola u mecu sa Atleticom).

Grupa G je verovatno najveci smor u istoriji Lige Sampiona. Chelsea i Liverpool kada se sastanu to postane tako dosadno da golmani mogu slobodno da odspavaju tih 90 i kusur minuta. Ali, hvala Bogu, sada ne igraju medjusobno. Chelsea docekuje Betis i sve sem pobede Romanovih buldoga bi bilo prvoklasno iznenadjenje. Liverpool gostuje Anderlehtu i sasvim sigurno ce ici na pobedu ali njihova igra bas i ne uliva poverenje. Ako Cisse ne bude igrao mogu da se pozdrave sa 3 boda.

I konacno je na redu grupa H. Porto je u teskoj depresiji posle sokantnog poraza od Petrzalke. Inter pojacan povredom Stankovica ide u Portugal. Inter je u nedelju deklasirao Livorno sa 5-0 iako Adriano nije igrao jer se zaboravio vratiti iz Brazila. Ali sada bi treba zaigrati i odvesti Inter do nova 3 boda. U drugom mecu se sastaju Rangers i Petrzalka. Petrzalka je na krilima iznenadjujuce pobede nad Portom dok Rangers pobedom ima otvoren put ka drugom mestu.

Godfather


- 00:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us