.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Champions League 18-19.10. - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

18.10.2005., utorak

Champions League 18-19.10.

Image Hosted by ImageShack.us
Utorak i sreda nam donose nove fudbalske bitke u okviru Lige Sampiona. Na red dolazi trece kolo. Pre samo nedelju dana mnogi akteri sutrasnjih i prekosutrasnjih utakmica su pokusavali svoje reprezentacije odvesti na World Cup Germany 2006. Preko vikenda su isti ti igraci igrali nacionalne lige. A sada opet igraju Ligu Sampiona. Nema odmora za vrhunske fudbalske zvezde, a ko bi im i dao odmor kada vecina zaradjuje milione $ godisnje. Nemaju razloga da se zale na umor jer im je to posao i jedina obaveza im je da zadovolje svoje klubove ali i nas gledaoce.
Image Hosted by ImageShack.us
Da li ce se i ove sezone radovati?

Utorak 18.10

A Rapid 20:45 Club Brugge
A Bayern 20:45 Juventus
B Sparta 20:45 Arsenal
B Ajax 20:45 Thun
C Udinese 20:45 Bremen
C Panathinaikos 20:45 Barcelona
D Villarreal 20:45 Benfica
D Man. United 20:45 Lille


Grupa A nam donosi derbi treceg kola.U Munchenu se sastaju Bayern i Juventus. Oba tima imaju maksimalnih 6 bodova a to znaci da nece biti pritiska ni na jednoj strani pa bi nam mogli pruziti zanimljivu partiju. To bi sve mogao pokvariti Capelo jer on voli rezultat 1-0 pa bi se njegovi igraci mogli potruditi da ga obraduju. Bayern ce biti kompletan dok za Juve nece nastupiti Vieira(mozda i najbolji veznjak na svetu u ovom trenutku) i desni spoljni Zebina. Sve mi mirise na jedan miroljubivi X ali posto ce ta utakmica ici u direktnom prenosu nadam se da utakmica nece ici tim tokom. Grupa A nam jos donosi derbi zacelja Rapid - Club Brugge. Njih dvoje mogu da odlucuju samo o tome ko ce biti treci tj. ko ce u Kup UEFA.

U grupi B se sastaju Sparta i Arsenal. Sparta ce docekati mocne goste pred praznim tribinama dok Arsenal muku muci sa brojnim povredama: Henry, Hleb,... Sem ove utakmice igra se i mec Ajax - Thun. Thun je najprijatnije iznenadjenje te bi mogao da pomrsi racune Ajaxu koji je mozda vec upisao 3 boda.

Panathinaikos - Barcelona i Udinese - Werder su mecevi u okviru grupe C. Barselona je opustena na celu sa 6 bodova i putuje u Grcku sa namerom da odigraju otvoreno i napadacki jer samo tako i znaju - pa sta bude. Werder je u situaciji biti ili ne biti. Nemaju niti jedan bod i ukoliko ih Udinese slomi mogu da se oproste od osmine finala. Poznato je da Udinese igra bolje u gostima nego kuci pa bi ova utakmica mogla da bude veoma zanimljiva i da unese neizvesnost u dalje takmicenje.

Grupa D je sledeca. Villarreal docekuje Benficu i u potrazi je za prvim pogotkom u Ligi Sampiona. Prethodne dve utakmice je odigrao 0-0. Benfica je napadacki orijentisana bas kao i Spanci pa treba ocekivati goleadu. Man Utd docekuje slabasni francuski Lill. Sa 4 boda iz dve utakmice Man Utd ne moze biti nikako zadovoljan i treba ocekivati njihovu ubedljivu pobedu.
U utorak je sigurno najveca sigurica Man Utd - Lill 1!

Image Hosted by ImageShack.us
Ko ce ga podici sledeceg maja?

Sreda 19.10.

E Milan 20:45 PSV
E Fenerbahçe 20:45 Schalke
F Lyon 20:45 Olympiacos
F Real Madrid 20:45 Rosenborg
G Chelsea 20:45 Betis
G Anderlecht 20:45 Liverpool
H Rangers 20:45 Artmedia
H Porto 20:45 Internazionale


Za sada je u grupi E sve mutno. Milan je izgubio dva boda u Nemackoj pa ce u Italiji pokusati to nadoknaditi. Protivnik im je proslogodisnji suparnik u polufinalu PSV. PSV je rasprodao najbolje igrace a pored toga veliki hendikep ce za njih predstavljati odsustvo spica Haselinka koji je pocrveneo u proslom kolu. Milan ako zaigra iole ozbiljno ne bi trebao imati vecih problema. Drugi susret u ovoj grupi se igra izmedju Fenerbahçe-a i Schalke-a. Fener je pokazao snagu u proslom kolu kada je deklasirao PSV sa 3-0. Schalke ima za sada 1 bod i poraz bi im znacio veliko nespokojstvo u nastavku takmicenja.

Lyon docekuje Olympiacos, dok Real docekuje Rosenborg u okviru grupe F. Lyon za sada ima maksimalan broj bodova. U francuskom prvenstvu su neprikosnoveni. U ovoj utakmici bi sve sem pobede Lyona predstavljalo iznenadjenje. Real docekuje preporodjeni Rosenborg koji je u domacem prvenstu poceo da gazi sve redom.


Ronijeva povreda

Real je na krilima pobede nad gradskim rivalom Atleticom ali ne treba zaboraviti da se Ronaldo povredio i da ce odsustvovati najmanje mesec dana(Roni je bio strelac dva gola u mecu sa Atleticom).

Grupa G je verovatno najveci smor u istoriji Lige Sampiona. Chelsea i Liverpool kada se sastanu to postane tako dosadno da golmani mogu slobodno da odspavaju tih 90 i kusur minuta. Ali, hvala Bogu, sada ne igraju medjusobno. Chelsea docekuje Betis i sve sem pobede Romanovih buldoga bi bilo prvoklasno iznenadjenje. Liverpool gostuje Anderlehtu i sasvim sigurno ce ici na pobedu ali njihova igra bas i ne uliva poverenje. Ako Cisse ne bude igrao mogu da se pozdrave sa 3 boda.

I konacno je na redu grupa H. Porto je u teskoj depresiji posle sokantnog poraza od Petrzalke. Inter pojacan povredom Stankovica ide u Portugal. Inter je u nedelju deklasirao Livorno sa 5-0 iako Adriano nije igrao jer se zaboravio vratiti iz Brazila. Ali sada bi treba zaigrati i odvesti Inter do nova 3 boda. U drugom mecu se sastaju Rangers i Petrzalka. Petrzalka je na krilima iznenadjujuce pobede nad Portom dok Rangers pobedom ima otvoren put ka drugom mestu.

Godfather


- 00:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us