Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goal

Marketing

Da li Real moze bez Ronalda?...Sta odigrati danas?



Ronaldo je, u ovom trenutku, jedini napadac u Realu koga hoce gol. Povredio se u poslednjem prvenstvenom mecu i to u sudskoj nadoknadi. Zaista veliki hendikep za kraljevski klub.
Sa njegovom povredom na grbaci, docekuju preporodjeni Rosenborg. Rosenborg ove godine ne lici na sebe. Vise od jedne decenije su bili neprikosnoveni u Norveskoj, a ove sezone su dosli u situaciju da se bore za opstanak. Nije to rezultat slabosti tima. Pojacali su se oni u poredjenju sa proslom sezonom. Verovatno nisu imali motivacije. Medjutim u poslednja 3 kola su zabelezili 3 pobede i to su prosto razbili protivnika. Uspeli su da pobede Olimpiacos u Grckoj pa sto ne bi i Real. Robinjo nije gol igrac, a Raul nije onaj stari od pre par sezona. Ne podcenjujem Real ali pozivam na oprez kod ovog meca. Mozda ja i ne budem u pravu i Real zabije 3 ili 4 gola ali ipak ostaje pitanje: Ko ce dati gol ako ne Roni?

Skoro siguran fix za kladionicare je Chelsea. Imaju toliko igraca da se ne bi ni osetilo ako se petorica povrede. Mourinho im je najveca zvezda i jedino sto moze spasiti Betis je njegov izostanak sa utakmice. Posle neresenog rezultata sa Redsima, Chelsea vise nema prava na kiks i treba ocekivati da ce iskoristiti prednost domaceg terena. Betis je dobio Anderlecht u proslom kolu i to u gostima. U prvenstvu Spanije su pobedili lidera Hetafea. Ali sve je to nista u usporedbi sa fenomenalnih 5-1 koje je Chelsea ostvario u mecu sa Boltonom. Bolton je vodio 0-1 na poluvremenu ali se onda domacin razgoropadio te za 10 minuta zabio 4 pogotka a kasnije je dodao jos jedan.
Kvota od 1.4 na Chelsea je fenomenalna i greh bi bio da se ne iskoristi.

Fudbalski buldozi na okupu

Pored Chelsea, treba obratiti paznju na mec Rangers - Perzalka. Petrzalka je zaista ekipa koju prati neverovatna sreca. Prvo su otisli u drugo kolo kvalifikacija pogotkom u 120 minutu protiv Kairata, zatim su uspeli da ne prime 5 pogodaka od Celtica(primili su 4*), pa su uspeli da odigraju 2 puta 0-0 sa Partizanom iako su Beogradjani imali nekoliko precki,stativa i neometanih izlazaka 1 na 1 sa golmanom te da na penale odu u Ligu Sampiona. Tada odlaze u Portugal. Porto napada ceo mec. Vodi sa 2-0 i ima vise od 20 suteva na gol Petrzalke. Tada Slovaci upucuju tri suta na gol od kojih sva 3 pogadjaju mrezu te se mec zavrsava 2-3!?
Pa dokle vise? Vreme je da im sreca okrene ledja te da Rangers iskoristi kikeve Porta i zauzme cvrstu drugu poziciju.

Borba na krv i noz: Partizan - Petrzalka

By Godfather

Post je objavljen 19.10.2005. u 09:37 sati.