Picanha u pečnici
subota , 15.09.2012.| N akon godinu i nesto sitno dana otkrio sam jednostavni recept koji mi se jako svidio. Sve sto je potrebno je komadić picanhe i par kila krupne soli. | |
![]() | |
| U posudu je potrebno nasuti prstohvat soli. Pa onda još kilu. | |
![]() | |
| A onda postaviti picanhu sa bijelim dijelom prema gore. Tako se kod pečenja mast topi i ulazi u meso. | |
![]() | |
| Meso treba još malo posoliti. To su na veliko zadovoljstvo obavili Dora i Nina. Ne moram ni napominjati da sam sol skupljao satima nakon ručka :) | |
![]() | |
| Solju prekrivena picanha je sprema za pečenje | |
![]() | |
| Nakon 50 minuta na jakoj vatri treba skinuti sol sa mesa. | |
![]() | |
![]() | |
| I gotovo. Ako vam meso nije dovoljno slano uvijek možete dodati malo soli :) | |
![]() | |
komentiraj (4) * ispiši * #









