nedjelja, 25.03.2007.

Moj zadnji post!!!!

Hy ljudoviwavemah! Kao što vidite po naslovu ovo je moj zadnji post...namcor upravo tako...no više ga neču pisatno. Htjela bih vam se zahvalit što ste mi svih ovoh mjeseci pisali komentare i hvalili moj blog...kiss i ja sam vam jako zahvalna na tome ali šta se mora mora se. Prvi razlog što ga neču više pisat je taj da več tjedan dana nisam bila na netuheadbang jer jednostavno više nemam vremena za pisat blogbang. Drugi razlog je taj što budući da nisam bila na netu nisam vam mogla vračat komentare i neki su se naljutilirolleyes. Imam 200 i nešto komicha a još nikom nisam vratila komentarebang a ni neču jer nemam vremena. Blog neču pobrisat ali više neču pisat postove, jednostavno neću više ić na moj blog. Vi ako hočete pišite mi komentare ali ja ih vama neču vračat jer ču jednostavno pokušat zaboravit moj blog. Pravit ču se da ga nikad nisam imala.rolleyes
Pošto je ovo moj zadnji post odlučila sam napisat šta mi se dešavalo ove dane. Jučer sam imala natjecanje iz atletikeparty. Utrkivala sam se sa 94.-m godištemburninmad i došla sam 9. od njih 20. Pošto je natjecanje bilo u Sloveniji utrkivali smo se sa Slovenkama koje su veče od mene za glavu i višelud i one treniraju atletiku več 4-5 godinadead. Ja sam od mog kluba bila najboljanaughty ali nažalost slovenke su bile bolje od mene (bilo ih je 8). Da se nismo utrkivali protiv Slovenka ja bi najvjerovatnije bila prvanaughty jer su svi iz mog kluba bili lošiji od mene. Ali šta češ, život je takav.
Prije par dana recimo jedan luđak po imenu Karlo koji ide u 6. r. u istu školu gdje i ja je donjeo jedan ogromni nož u školulud i priča se da je njime prijetio direktoricieek koja je zvala policiju. Koji luđaknutzujo!!
Eto ovo je kraj! POZZZZZZZZ I ZBOGOM!

- 10:50 - komentari (73) - print - Moj zadnji post!!!! -

ponedjeljak, 12.03.2007.

Odlazak zubaru i snimanje filma

Hy people!wavemahkisscerek
Ja sam sad došla kući, bila sam kod zubaramad. Vadio mi je mliječni zubburninmad (četvorku desno) i sad mi je sve utrnutopuknucu od inekcije koju mi je dao kako me nebi bolilo kad mi vadi zub. Za par dana opet ću morat ić k zubarunamcor da mi vadi isto četvorkunononoburninmad (mliječnu) ali lijevo.
Znam da sam vam već jučer napisala novi post ali mi je opet došla želja... znate kako je to... me kužite? I znam da sam na prošlom postu imala malonamcoreek komentaranamcor ali... šta se može... to je jače od mene... hehehesmijehrofl
Pošto neznam šta da napišem evo vam neke blogove s kojih možete skinuti dizajnove:thumbup
Kate
GaduraTamara
NloexistsInna
Drvosranja
Samorijeci
3 mudraca
Spuky
Blogdesign
Simpa
576
Zubalo
Nadam se da sam ih dovoljno napisala...

Danas su Noel i Patty bile kod mene i pošto ja i Patty želimo ič u dramsku onda smo vježbale jer čemo snimit film...yes znam da zvuči ludolud ali smo već sve isplanirale! Noel ima kući kameru pa če nas ona snimat i ima maker movie pa če sve scene spoijit u jedan film i onda čemo to dat našoj bivšoj prof. iz hrv (ona predaje samo nižim razredima) jer ona drži dramsku u našoj školi i tako če ona procijenit naš talent i tako če vidjet šta če snama! Ja i Patty smo glavne glumicesmijehparty ali čemo jaš nač neke frendove koji če se pojavit u nekim scenama kao sporedni likovi... znam da "film" neče bit bog zna štalud jer ipak smo mi djeca i nemamo producenta ni nikoga nego čemo se bar dobro zabavitparty!

To je to za danas i KOMENTIRAJTEEEE!kisscerek

- 19:13 - komentari (234) - print - Odlazak zubaru i snimanje filma -

nedjelja, 11.03.2007.

Sistematski

Kao što sam već napisala u prošlom postu, u petak smo imali sistematskinamcormad. Tamo su nas mjerili, visoka sam 150cm, vagali su nas, imama 37 kila i mjerili su nam tlak. Nakon toga nam je doktor pregledavao kičmu, meni je sve u redusmijeh, pa nam je stopala pregledavao, također mi je sve u redurofl i zube nam je gledao, po 3. put meni je sve u redunaughty. To je to o mom sistematskomyes.
U petak je moja frendica Klara bila kod mene i nas dvije smo napravile zajednički blogparty. Naš blog je ovaj. Samo da vam napišem još nešto o našem blogurolleyes. Kad mi budete komentirali blog od moje frendice i mene ja ču vam ostavljat komentare pod linkom od bloga od moje frendice i mene a kad mi budete ostavljali komentare na ovaj blog onda ču vam pisat komentare pod linkom od ovog bloga. Okrolleyes? Dobrorolleyes.
Moj brat Andrej si je napravio novi blog pa bih vas molila da skoknete do njegovog novog bloga i da mu ostavite par komicharolleyes! Zahvlajujem vam se unaprijed u njegovo ime! Njegov blog je ovaj.
I još nešto... ako mi je netko komementirao blog a ja ga nisam dodala pod "Ovo su svi koji su ikada komentirali moj blog" nek mi to kaže u komentarima pa ču ga dodat.
Evo vam za kraj par slikica:thumbup

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



- 16:35 - komentari (53) - print - Sistematski -

srijeda, 07.03.2007.

Grozan pad

Hy ljudoviwavemah! Već vam tjedan dana nisam napisala post...headbang joj... kako sam mogla biti takva i pustit vas da čekate tjedan novi post...namcor ma samo se šalim...smijeh nego... da sad prijeđemo na stvaryes!
U prošlom postu ste vidjeli sliku od moje sestrične Ninenaughtyparty! E pa moji bratići Luka i Nina su bili kod mene petak subotu i nedjeljuparty. U nedjelju su se vratili u Ljubljanuno! U subotu smo bili u Opatiji i ja sam po cjeloj Opatiji nosila moju sestričnu na leđimadeadeek! I tako sam ja nju noslila i nakon pola sata sam ju htjela spustit jer sam se već bila umorila

layout for myspace

, ali je ona htjela da ju još nosimeek. Ja sam joj rekla da ču je još samo 5 minuta nosit. I tako sam vidjela jedan zidić iza kojeg je bila trava i odlučila sam ju nosit po tom zidiću (bio je visok oko 50 cm). Pošto sam ju morala nosit nisam se mogla popest s rukama nego sam samo jednu nogu pa drugu stavila gore. I tako kad sam stavila drugu nogu na zidić izgubila sam ravnotežu jer sam se morala odgurnut kako bi se popela. Moja sestrična Nina je pala prekozaliven, na travu, a ja sam s glavom lupila o zidićheadbang! Njoj na sreću nije bilo ništayes, ali meni...zaliven meni je desna strana lica bila izgrebanaburninmadmadheadbangpuknucu! Naj više sam se izgrebala ne baš točno na bradu nego više u desno. Na sreću nisam morala šivat i neče mi ostat ožiljciparty! Hvala bogu!smijehrofl
Eh... imam ja još jednu tužnu vijest, puna sam ja tužnih vijesti...dead hehehe... a šta mogu kad me ne prati sreća...rolleyes hehehe... no ova vijest i nije tako strašana... a da vam sad napokon napišem o čemu se radi... Jučer sam se bila šišatno! Ošišala me 2 i pol cm (frizerka... a tko drugi... hehehe). Ali mogu vam reći da sam sad ljepša nego prijethumbup. Meni ne stoji baš dobro jako duga kosa.
Evo i treća tužna vijestdead (kako kome, mislim nekima je to tužna a neki se vesele!)! U petak imamo sistematski sa školom

Customize your blog

! Ja inače u petak imam školu u 9 i 15smijeh ali ču ovaj petak morat doć u 8 i 15 u školu jer u 8 i pol moramo bir kod doktoricepuknucuburninmadheadbangmad! Pregledavat če nam pluča, zube, grlo, kičmu, možda nas budu cijepili...itd. Ako vi znate još nešto o sistematskom napišite mi to u komentare. Molila bih vas da mi napišete šta če nam još tamo pregledavat i šta čemo još tamo radit jer nam profka nije ništa reklanamcor!
Sutra imam kontrolni iz matiše i ispituje me povijestheadbangmad! NEEEEEE!!!puknucuburninmadheadbangmad
Ja inače ne idem na zbor

Blog images

ali je profesor htjeo da i ja dođen danas! Ne znam ni sama zašto.rolleyesdead
Evo vam jedan super spot! To je nova pjesma od Avril Lavigne! Baš je zakon!

Avril Lavigne~Girlfriend


I za kraj evo vam nešto preko čega čete saznat vaše pravo ime (moš mislit) !




What is your REAL Name???
Name
DOB
Favourite Color
Your Real Name Is: Orlando Florida
This fun quiz by shikkaba - Taken 77067 Times.
New - COOL Dating Tips and Romance Advice!



POZZZZwave do slijedečeg postamah! PUSAAAAkiss svimaaaakiss!

- 17:05 - komentari (166) - print - Grozan pad -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.