četvrtak, 28.12.2006.

Nastavak priče

Nisam vam nastavila pričat priču kad sam se vratila doma jer sam zaboravila da mi Internet ne radiheadbang. Ovaj vam post pišem s frendičinog computera.
Znači stali smo tamo da smo ja i moje frendice hodale po zaleđenoj fontani i da je moja frendica Marta upala u fontanubang! Ona bi bila mokra od glave do pete da ju Klara nije povukla, zahvaljujući Klaki Marti je bila mokra samo jedna noga! Marta nam je sutradan u školi pričala kako ona nije staroj rekla da joj je noga bila mokra jer je upala u fontanu već joj je nešto slagala (više se ni ne sjećam šta joj je rekla).

- 21:20 - komentari (33) - print - Nastavak priče -

srijeda, 13.12.2006.

Zaleđena fontana

Sad me profka iz informatike ispitala i dobila sam 5smijeh i zaključila mi je na kraju polugotišta peticurofl!!!!
Dobro a da vas sad ne zamaram s mojim ocjenama jer to postaje malo dosadno isprićat ću vam šta se desilo mojoj frendici Marti (zove se isto kao i ja) prošle godine!
Bila je zima i voda od fontana je bila skroz zaleđena osim u sredini. Ja i moje tri prijateljice( Klaki, Patty i Marta) poslije škole smo odlučile hodat po zaleđenim fontanama! Sve je išlo dobro dok na jedanput čula sam jedan vrisak i naglo se okrenula.... moja frendica Marta upala je u fontanu i sva joj je noga bila mokra!
Nastavak ću vam ispričat kad se vratim kući jer mi je sat informatike završio!

- 13:30 - komentari (24) - print - Zaleđena fontana -

Napokon novi post

Ej bok ljudi!
Napokon novi post!party
Ovaj vam post pišem iz škole jer sam sada na informatici i sad če nam profka zakjučit ocjenezaliven! Ali još me treba i ispitatmad! Kod mene ništa novog osim što sam danas dobila 2 iz taljanskogburninmad! Ali to vas vjerojatno ne zanima! Više ne znam šta da vam pišem i zato vas molim da mi pišete u komentare neke prijedloge za svoj blog i da mi napišete neke idejice! smijeh
POZDRAV LJUDOVI!mahwave

- 13:06 - komentari (2) - print - Napokon novi post -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.